yok işe gitmedim sabah çok zor kalktım zaten hazırlanırken komşum vefat etti. onunla ilgilendim öğlen oldu kızı evde yalnız bırakmak istemedim geçte olmuştu gitmedim öyleeee
melemen hikayesini bende duydum tembelikten zaten hep biberli yaparım soğanı kim doğruycak diyee mevzu benimde canımı melemen çektirdi ama bu yaz evde hiç yapmadım ofiste 1,2 kere yedim sadece en kısa zamanda bende yapıcam
o kadar izin olsun ve yorucu geçsin ne kötü dimii, genel olarak herkesinki öyle geçti sanırım tatilciler daha bir yoruldu sanki...Aşırı ötesi yogundum. 2 gün bir gece kaldılar :)
Onun dişin da şehir dışına gittik günü birlik sonra yine ayak üstü ziyaretler oldu
Çok dolu dolu eğlenceli bol sohbetli ve yorucu geçti gitti bitti ...
o kadar izin olsun ve yorucu geçsin ne kötü dimii, genel olarak herkesinki öyle geçti sanırım tatilciler daha bir yoruldu sanki...
senin iznininde eylenceli geçmesine sevindim
kışlık hiç bir hazırlığım yok sonrada kışın ne yemek yapıcam diye düşünüp duruyorum ama bizim evdede gitmiyorkiii bir çok sebzeyi mevsiminde bile yapamıyorumKonserve de yapıcam bir kasa domates alıp ..
Bugün gelirken barbunya aldım 3 kilo dondurucu için ..
Ya evet komsuna tekrar Allah rahmet eylesin.
Hayat boyle işte bir varmış bir yokmuş ..
Kayninla ilgili son durumu merak ettim
iş yeri olarak 30 ağustosta izin yapmanız iyi ben çalışsaydım bayramın 3. 4. ün bile iş vardı ama gitmedim birde eşim geldi gelen giden ......Sorma ya senelik izin gibi uzundu 9 gün :)
30 agustos var daha :)
Perşembe sanırım onuda cumaya birlestirseler dadundan yenmez :))
kışlık hiç bir hazırlığım yok sonrada kışın ne yemek yapıcam diye düşünüp duruyorum ama bizim evdede gitmiyorkiii bir çok sebzeyi mevsiminde bile yapamıyorum
kaynım yoğun bakımda uyanmıyor yenoş hastane yavaş yavaş eve göndermek için hazırlıklar yapıyor sankiii, Allah bizede hayırlı bir kapı açar inşallah çok zor yoğunbakım kapı önlerinde kalmak. bu şekilde olupta yıllarca yaşıyan hastalar varmış bizde başımıza gelince öğrendik
ne diyelim Allah herkese elle ayağa düşmeden hayırlı ölümler versin. komşum ayakta öldü diyebilirim yere düştü ilk 2 dk. içinde gidip baktığımda ölmüştü 112 geldi müdahale filan yaptı ama olmadı
iş yeri olarak 30 ağustosta izin yapmanız iyi ben çalışsaydım bayramın 3. 4. ün bile iş vardı ama gitmedim birde eşim geldi gelen giden ......
bu nasıl keyifli bir mesaj, çoluk çocuk yok, koca yok, sorumluluk yok gibi gibi gibiDavina aklıma ne geldi hani bir ara sen hedef kilosu yapıyordun ya aylık bayramlik vb :) işte ondan yapsak ya tekrar evdesin nasıl olsa vakit bol coluk çocuk yok koca yok :)
Ise gittinmi bugün ?
Ben de aksamlik Menemen yapıcam. .
Vedat milor tvitter hesabinda anket yapmış Menemen soganlimi sogansizmi olur diye :)
%51 soğanlı öndeymis :)
Ben iki türlüde severim :)
başınız sağolsunkışlık hiç bir hazırlığım yok sonrada kışın ne yemek yapıcam diye düşünüp duruyorum ama bizim evdede gitmiyorkiii bir çok sebzeyi mevsiminde bile yapamıyorum
kaynım yoğun bakımda uyanmıyor yenoş hastane yavaş yavaş eve göndermek için hazırlıklar yapıyor sankiii, Allah bizede hayırlı bir kapı açar inşallah çok zor yoğunbakım kapı önlerinde kalmak. bu şekilde olupta yıllarca yaşıyan hastalar varmış bizde başımıza gelince öğrendik
ne diyelim Allah herkese elle ayağa düşmeden hayırlı ölümler versin. komşum ayakta öldü diyebilirim yere düştü ilk 2 dk. içinde gidip baktığımda ölmüştü 112 geldi müdahale filan yaptı ama olmadı
Yılbaşı hedefi yaptıydık :) bu seferki ne hedefi olsunki? Hangi zamana kaç kilo hedef? Beyin fırtınası yapalım eccüükk topikçene :)Davina aklıma ne geldi hani bir ara sen hedef kilosu yapıyordun ya aylık bayramlik vb :) işte ondan yapsak ya tekrar evdesin nasıl olsa vakit bol coluk çocuk yok koca yok :)
bu nasıl keyifli bir mesaj, çoluk çocuk yok, koca yok, sorumluluk yok gibi gibi gibi
Kız sen ne fenasin niluuu :))) yapsın bir hedef liste madem bekar kızımız cumhuriyet bayramı ilk hedef, sonraki hedef yılbaşı olabilir.Davina aklıma ne geldi hani bir ara sen hedef kilosu yapıyordun ya aylık bayramlik vb :) işte ondan yapsak ya tekrar evdesin nasıl olsa vakit bol coluk çocuk yok koca yok :)
Canim,komsuna uzuldum,Allah rahmet eylesin, kalanlarina sabir versin.kışlık hiç bir hazırlığım yok sonrada kışın ne yemek yapıcam diye düşünüp duruyorum ama bizim evdede gitmiyorkiii bir çok sebzeyi mevsiminde bile yapamıyorum
Aynen ya az bir karbon aliyorsun hoop 1 kilo geliyor. Yürüyüşünu devamli yaparsan faydasi olur çokHerkesler yuvaya dönmüş ben bugün dikkat edeyim dedim yine olmadı bayramda baya sistim bugünkü tek karım 4 ay sonunda ilk kez yürüyüş yaptım ne diyim bunada şükür artım pek çok gene, bu karatayin en kötü yanı normal karbonhidratli yemeye başladığında hemen 3-4 kilo hızlıca geliyor Allah sonumuzu hayra çıkarsın sağlıkla kilolarımizi verelim ne diyim
Kız sen ne fenasin niluuu :))) yapsın bir hedef liste madem bekar kızımız cumhuriyet bayramı ilk hedef, sonraki hedef yılbaşı olabilir.
8-10 diyelim29 ekime taaaamm tamına 2 ay var.
2 aya 10 kilo mu diyelim ne diyelim ??? Kızlar fikirleriniz bekleniyoreeeee :)
29 ekime taaaamm tamına 2 ay var.
iyi ki donmussun buraya,ne guzel bir enerji verdin,taze kan gibi. Gencler icin 10 kg iyi ama bizim gibi orta yaslilar icin zor29 ekime taaaamm tamına 2 ay var.
8-10 diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?