Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Konserve de yapıcam bir kasa domates alıp ..
Bugün gelirken barbunya aldım 3 kilo dondurucu için ..

Ya evet komsuna tekrar Allah rahmet eylesin.
Hayat boyle işte bir varmış bir yokmuş ..

Kayninla ilgili son durumu merak ettim

o kadar izin olsun ve yorucu geçsin ne kötü dimii, genel olarak herkesinki öyle geçti sanırım tatilciler daha bir yoruldu sanki...
senin iznininde eylenceli geçmesine sevindim

o kadar izin olsun ve yorucu geçsin ne kötü dimii, genel olarak herkesinki öyle geçti sanırım tatilciler daha bir yoruldu sanki...
senin iznininde eylenceli geçmesine sevindim

Sorma ya senelik izin gibi uzundu 9 gün :)
30 agustos var daha :)
Perşembe sanırım onuda cumaya birlestirseler dadundan yenmez :))

kışlık hiç bir hazırlığım yok sonrada kışın ne yemek yapıcam diye düşünüp duruyorum ama bizim evdede gitmiyorkiii bir çok sebzeyi mevsiminde bile yapamıyorum

kaynım yoğun bakımda uyanmıyor yenoş hastane yavaş yavaş eve göndermek için hazırlıklar yapıyor sankiii, Allah bizede hayırlı bir kapı açar inşallah çok zor yoğunbakım kapı önlerinde kalmak. bu şekilde olupta yıllarca yaşıyan hastalar varmış bizde başımıza gelince öğrendik

ne diyelim Allah herkese elle ayağa düşmeden hayırlı ölümler versin. komşum ayakta öldü diyebilirim yere düştü ilk 2 dk. içinde gidip baktığımda ölmüştü 112 geldi müdahale filan yaptı ama olmadı

Sorma ya senelik izin gibi uzundu 9 gün :)
30 agustos var daha :)
Perşembe sanırım onuda cumaya birlestirseler dadundan yenmez :))
iş yeri olarak 30 ağustosta izin yapmanız iyi ben çalışsaydım bayramın 3. 4. ün bile iş vardı ama gitmedim birde eşim geldi gelen giden ......

Amin kuzum çok haklısın. Ölümün bile hayırlısı ...

Evet yıllarca uyanamayanlari duydum okudum.

Hastaneler öyle maalesef daha fazla tutmak istemiyorlar ama evde nasil olacak işte

iş yeri olarak 30 ağustosta izin yapmanız iyi ben çalışsaydım bayramın 3. 4. ün bile iş vardı ama gitmedim birde eşim geldi gelen giden ......

Piyasayı biliyorsun cok kotu ondan sebep yoksa benim çalıştığım yer izin konusunda hiç esnek değil.

Davina aklıma ne geldi hani bir ara sen hedef kilosu yapıyordun ya aylık bayramlik vb :) işte ondan yapsak ya tekrar evdesin nasıl olsa vakit bol coluk çocuk yok koca yok :)
bu nasıl keyifli bir mesaj, çoluk çocuk yok, koca yok, sorumluluk yok gibi gibi gibi

Ise gittinmi bugün ?

Ben de aksamlik Menemen yapıcam. .

Vedat milor tvitter hesabinda anket yapmış Menemen soganlimi sogansizmi olur diye :)
%51 soğanlı öndeymis :)

Ben iki türlüde severim :)

Efsane o menemen mevzusu ya. Birisi demişki melemen mi menemen mi ona da anket yapalım. Vedat milor da tdk menemen diyor kesinlik var diye cevap vermiş. Baska biride tdk da geçen menemen tanımını atmış, soğanlı diye geçiyormuş. :)

başınız sağolsun
Kaynın içinde geçmiş olsun inşallah şifasına kavuşur.
Davina aklıma ne geldi hani bir ara sen hedef kilosu yapıyordun ya aylık bayramlik vb :) işte ondan yapsak ya tekrar evdesin nasıl olsa vakit bol coluk çocuk yok koca yok :)
Yılbaşı hedefi yaptıydık :) bu seferki ne hedefi olsunki? Hangi zamana kaç kilo hedef? Beyin fırtınası yapalım eccüükk topikçene :)

bu nasıl keyifli bir mesaj, çoluk çocuk yok, koca yok, sorumluluk yok gibi gibi gibi

YENA abla bana evde kaldı diyiiiiii galibaaaa:))
Heyyy gidiii annem var benim hepsine bedel.Evlenene kadar anne çekenlere ne diyoruz :) kaynana oldu iyice ya. Bugün ev süpürüyorum oturmuş çekyata ( yaylanmış hatta) gözlerini dikmiş izliyor dedim sen hayırdır hatun :)
iş bul çalış baskısı var birde oyy dağlaaarr :)
Koca ve çoluk çocuk olsa ufff bilmiyorum çok zor ya onların sorumluluğu böyle iyi.

Kız sen ne fenasin niluuu :))) yapsın bir hedef liste madem bekar kızımız cumhuriyet bayramı ilk hedef, sonraki hedef yılbaşı olabilir.

Herkesler yuvaya dönmüş ben bugün dikkat edeyim dedim yine olmadı bayramda baya sistim bugünkü tek karım 4 ay sonunda ilk kez yürüyüş yaptım ne diyim bunada şükür artım pek çok gene, bu karatayin en kötü yanı normal karbonhidratli yemeye başladığında hemen 3-4 kilo hızlıca geliyor Allah sonumuzu hayra çıkarsın sağlıkla kilolarımizi verelim ne diyim

Canim,komsuna uzuldum,Allah rahmet eylesin, kalanlarina sabir versin.
Kaynin da Allah sifasini verir iyilesir insallah.
Kisliklara ben de baslamadim,bu sene hic yapasim yok,gecen yaz peynir,sirke, kombuçha,konserve felan yapmistim,bu sene hic istek yok. Belki gelir de yaparim:)
Aynen ya az bir karbon aliyorsun hoop 1 kilo geliyor. Yürüyüşünu devamli yaparsan faydasi olur çok

29 ekime taaaamm tamına 2 ay var.
2 aya 10 kilo mu diyelim ne diyelim ??? Kızlar fikirleriniz bekleniyoreeeee :)
iyi ki donmussun buraya,ne guzel bir enerji verdin,taze kan gibi. Gencler icin 10 kg iyi ama bizim gibi orta yaslilar icin zor
30 yasin altindakiler 10 olsun,digerleri 7kgnasil uyanigim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…