Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben hiç genine falan bakmadım gelişine yedim kısırı

Bende iyi başladım ama sonu kötü bitti ekmek lavaş kalan kısır derken patladı

iyi ki donmussun buraya,ne guzel bir enerji verdin,taze kan gibi. Gencler icin 10 kg iyi ama bizim gibi orta yaslilar icin zor
30 yasin altindakiler 10 olsun,digerleri 7kgnasil uyanigim ama

Çakaaaallll :)

Madem menümüz istediğimiz gibi değil siporla taçlandıralım dimi?

Evet yiii huuuu dediğinizi duyar gibiyim
Yiiii huuuuuu

Çok tuhafima gidiyor seni mesajını görmek ayrıca çok mutlu ediyor

Ne güzel olurdu gorusseydik. .
Bayram dışında geldiğin de muhakkak haberleselim. .
Bende sizlerle mutlu oluyorum genelde bayramlar oluyor gelislerimiz kismet insallah.

Elimin ayarı yok illaki birini unutuyorum

Sen beni unut olurmu bu haftalarda :))

Cookk haklisin bende disiplinsizliği buldum sabitlemese başarılıyım onumuzdeki ay aşağı doğru inişe geçerim insallah

o kadar izin olsun ve yorucu geçsin ne kötü dimii, genel olarak herkesinki öyle geçti sanırım tatilciler daha bir yoruldu sanki...
senin iznininde eylenceli geçmesine sevindim

Ben evt cok yoruldum ev topla dağıt temizle bavul kapa aç yıka koy kaldır ütüle koy yani boyle geciyo birde yol yorgunlukları izmirin bide havasi carptiki bana sorma.
Kaybına Rabbim şifa versin.

iyi ki donmussun buraya,ne guzel bir enerji verdin,taze kan gibi. Gencler icin 10 kg iyi ama bizim gibi orta yaslilar icin zor
30 yasin altindakiler 10 olsun,digerleri 7kgnasil uyanigim ama

Cok haklisin 5 bile olabilir :)))

74FRIDA frida bazı kelimeleri tlf kendisi atamış. Özürdilerim canim. Kaynina diye yazmıştım farkli cikmis
Gündüzleri tlfnu oglum kullanıyor tlfnun kafa allak bullak
Canim ya inan elimde olmadi. Gözde yakinda problem olunca yazdıklarımı kontrol ettiğimde yanlışları bile doğruymuş gibi okuyup yolladığım oluyor

Iyi geceler kizlar

Yeni hedefiniz hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsiniz. Belki bende yetisirim size 29 ekim icin

Mutlu seneleri olsun prensesin

Tesekkur edrim cnm

Çok tuhafima gidiyor seni mesajını görmek ayrıca çok mutlu ediyor

Ne güzel olurdu gorusseydik. .
Bayram dışında geldiğin de muhakkak haberleselim. .

Belki banada denk gelir subat tatilinde gelebilirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…