Canım benim ya geldimm geldimmm sizleyimm. Bayagıı bir badireler atlattım sizleyimm@Amethyst_1 topraam
@dafi çok özledim
@Arzuzuzuuu merak ediyorum çok bi haber etsen keşke
DelyDoly tatil dönüşü gelsen ne güzel olur
Delllllyyydolllyyyyyyymmmm wuhuuuuuu halay mı çekem erik dalı mı oynayam horon mu tepem oy lililililiiiiiiiiiiiiiHuhuu güzel bayanlar candostlar ben geldimm. Umarım hepinizz iyisinizdir.Davina kuzum ve diğer candostlar özlendinizzz
Hahaaha canımsınn den yaa cimcimem benim bende pazartesi günü itibariyle menü paylaşım yapayım. Lakinnn kilomu bilmiyorum Delllllyyydolllyyyyyyymmmm wuhuuuuuu halay mı çekem erik dalı mı oynayam horon mu tepem oy lililililiiiiiiiiiiiii
Hahaaha canımsınn den yaa cimcimem benim bende pazartesi günü itibariyle menü paylaşım yapayım. Lakinnn kilomu bilmiyorum Aynı gibide gitmiş gibide sanki azcık saldım gibidee misafir sanatçı olayım mı? Sonraa senle azcık gazlaşırız beybisi
Cansın tatlım geldimm geldimm hep birlikte inşallahYaşasssıııınnn geri gel yeterki geleni göndeririz :) spor kapışmalarımızı özledim
Canım hoşgeldin daha sık burda ol olurmu özledim vallahaCanım benim ya geldimm geldimmm sizleyimm. Bayagıı bir badireler atlattım sizleyimm
Canım cam silerken durulama suyuna sike koyup öyle silersen leke olmuyor ve parlak oluyor. birde kurulama bezin su emici, temiz ve kuru olsun benim aklıma bunlar geldi dene bak farkı göreceksinKonumuzla alakasiz ama camlari nasil siliyorsunuz anacim yeni eve gectim is bitmiyo bati cephe yeni sildim ama hep iz leke bu ne anacim gunes düşünce berbat gozukuyor
Kilom.87.5 spor yok azim yok sinir oluyorum kendime
Geçmiş olsun derin atibiyotik mi verdi dr. Senin iki kızda okula gidiyor değil mi ? Kaçıncı sınıflarGünaydın hayırlı cumalar
Kilom 127.4
Çok şükür okulun açılması bana iyi geldi git gel git gel...birde oldukça az yiyorum ...
Dün nisa rahatsızlandı çok kotuyum sabah uyandi hiç konusmadi gülmedi 10 dakika her sabah sarki soyleyerek uyanan cocuk ...nobetmiydi bilmiyorum bir senedir yoktu surup ictigi icin butun gunde halsiz yatti ...sonucta idrar yolu enfeksiyonu cikti
Sonradan alınan kilolarmış kolaylıkla verirsinizEvllgn ilk yılında o 15 ben 17 kg alınca beraber spor şart oldu iş yerinde arkdslrmla su ve motive daynsma yapyrz. Inşallah verecgz kilolari bebek için de bir an önce vermek istyrm. Senin nasl gdyr diyet spor
Teşekkürler canımİyi olmana sevindim canım
Geçmiş olsun canımGünaydın hayırlı cumalar
Kilom 127.4
Çok şükür okulun açılması bana iyi geldi git gel git gel...birde oldukça az yiyorum ...
Dün nisa rahatsızlandı çok kotuyum sabah uyandi hiç konusmadi gülmedi 10 dakika her sabah sarki soyleyerek uyanan cocuk ...nobetmiydi bilmiyorum bir senedir yoktu surup ictigi icin butun gunde halsiz yatti ...sonucta idrar yolu enfeksiyonu cikti
Hoşgeldin deliyyy nerelerdesin kız bir yıl oldu gittin gelmedin umarım herşey yolundadirHuhuu güzel bayanlar candostlar ben geldimm. Umarım hepinizz iyisinizdir.Davina kuzum ve diğer candostlar özlendinizzz
O zaman her gün yaz bakacgm ben aralıkta 2 yıl olacak evleneli bizSonradan alınan kilolarmış kolaylıkla verirsiniz
Ben kendimi bildim bileli kiloluyum 2 sefer 40 kilo verdim sonra geri aldım. sonuncusunu bu takımda vermiştim hepsini geri almadan tekrar frenlemeye çalışıyorum kendimii, bu topikte 97 kiloyu görmüştüm fakat koruyamadım. tekrardan ikli bir rakam görmek için çabalıyorum
İki çocuğum var, onlar büyüdükten sonra işe başladım 2.5 yıldır çalışıyorum ve spor için zaman ayıramıyorum tüm enerjimi iş ve ev alıyor
Birazdan çay içicem canım tatlı istiyor iyikide evde yok biraz kuru erik yerim artık, aslında biz günlük yediğimizi liste şeklinde yazıyoruz fakat benim kaçamağım fazla olduğu zaman yazmıyorum :)
Gecmis olsun cnmGünaydın hayırlı cumalar
Kilom 127.4
Sagol canim sinir oldum bugun silerkenCanım cam silerken durulama suyuna sike koyup öyle silersen leke olmuyor ve parlak oluyor. birde kurulama bezin su emici, temiz ve kuru olsun benim aklıma bunlar geldi dene bak farkı göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?