Şimdi çok zayıfsin kuzum artık yürüme gerenk yokIyi geceler kizlar
Meryem hanim uyursa bende uyucam insallah
Orda disari adim attin mi yokus zaten biz bi ara evka6da oturmustuk son duraginin orda sehit cevikten eve yuruyerek cikiyordum spor oluyodu o zamanlarda siskoydum
Teşekkürler canım başladık bakalım hayırlısıISILDURU Hayirli olsun okul yolundasınız.
Vuvvvv diyorum azmin elinden birşey kurtulmazdün 3 tane tunik aldım hepsi 40 beden ben ise 46-48 bedenim
astım dolaba "para verdim ve siz üstüme olana kadar savaşacağım" dedim
bu kez başarmak istiyorum inşAllah olur
Geçmiş olsun canım oğluşuna şifalar dilerimMevsim geçişlerinde ince olan burun damarları çatlamaya çok müsaitmis.
Alerjiden dolayi iyice hassaslasirmis bizim ki de o durum . 18 yaşına kadar sürebilir dedi. . Kanama esnasin da naapmamiz gerektigini anlattı..
Pomad verdi şu an kanamadan kaynaklı kuruluk çok fazla onu yumuşatmak için ..
Sağol baharcım. .
Talep çoksa sıranın bekleyeceksin artık
Peki surelimi yoksa istediğin kadar kalıyormusun
Teşekkür ederim
ama devam edemiyorumki kesik kesik
Geçmiş olsun canım oğluşuna şifalar dilerim
Şükür canım bugün daha iyiyimZayıflamak istiyorsan kararlı ve iradeli olmalısın...
Sağol canım
Sen nasıl oldun belin daha iyidir inş
Anladım geçmiş olsun beki kanama olduğu anda ne yapalıyormuş nilüş benim kızımda iki sefer kanamıştı ilk seferinde uykudayken fazla kanamıştı korktum dr. Da götürmemiştimMevsim geçişlerinde ince olan burun damarları çatlamaya çok müsaitmis.
Alerjiden dolayi iyice hassaslasirmis bizim ki de o durum . 18 yaşına kadar sürebilir dedi. . Kanama esnasin da naapmamiz gerektigini anlattı..
Pomad verdi şu an kanamadan kaynaklı kuruluk çok fazla onu yumuşatmak için ..
Sağol baharcım. .
Talep çoksa sıranın bekleyeceksin artık
Peki surelimi yoksa istediğin kadar kalıyormusun
Teşekkür ederim
Eşinle destekleşmen çok iyi aynı iş yerindemi çalışıyorsunuz havalarda serinliyor istanbuldayım ben şu an tatlı bir yağmur yağıyor yinede sabah işe gitmeden önce yürüyüş yapabilmeniz taktir edilecek bir durumSabahları kalkmak dinclsrtrdi bizi sabah kalkamdgmz zaman aksamlari yapiyoruz mutlaka yürüyüş.
Işyerinde zencefilli tarçınlı su iciyrz bol bol ve 2 öğün yiyorum artık karaty diyeti gibi. Aksamlari yedgm yariyordu şuan gayet iyiym. Az önce yedim mesela ögle yemegmi eve gdnce meyve su tamam. Tartılma için günüm pazar ama bakarm oraya da. Teşekkür ederim.
İyi olmana sevindim canımŞükür canım bugün daha iyiyim
Geçmiş olsun canım diş ağrısı insan hayatının yaşam kalitesini çok düşüyor yarın korktuğun kadar olmıyacak bak ağrılarındanda kurtulacaksınYarın gidicem ögleden sonra randevum var inşallah çıkar dolgu.
Gündüz uyandıgımda çok agrıyor birde geceleri. Gece sanki özellikle 5 kat fazla agrıyormuş gibi hissediyorum gargara iyi geliyor andorex diye bir gargara uyuşturuyor dilimi damagımı:)
Abla bonusun hesabı mı kapandı? Gri gözüküyor üzgün yazıyor. Öyle olunca ne oluyor? geçmişi okurken denk geldim. Çakılla 60kiloyumunda öyle gri.
Doğrusu büyük cesaret olmayan üç kıyafeti birden almakdün 3 tane tunik aldım hepsi 40 beden ben ise 46-48 bedenim
astım dolaba "para verdim ve siz üstüme olana kadar savaşacağım" dedim
bu kez başarmak istiyorum inşAllah olur
Selam tatlım sen nasılsın en son az biraz sağlık problemlerin vardı diye hatırlıyorum beslenmende bişeyleri oturtabildinmi kilo durumların nasıl merak ettimArkadaşlar selam
Bonusum nasılsın
Uzun zaman oldu giremedım umarım herşey gonlünüzcedir
Bır selam vermeden çıkmak ıstemedım
Evllgn ilk yılında o 15 ben 17 kg alınca beraber spor şart oldu iş yerinde arkdslrmla su ve motive daynsma yapyrz. Inşallah verecgz kilolari bebek için de bir an önce vermek istyrm. Senin nasl gdyr diyet sporEşinle destekleşmen çok iyi aynı iş yerindemi çalışıyorsunuz havalarda serinliyor istanbuldayım ben şu an tatlı bir yağmur yağıyor yinede sabah işe gitmeden önce yürüyüş yapabilmeniz taktir edilecek bir durum
Evllgn ilk yılında o 15 ben 17 kg alınca beraber spor şart oldu iş yerinde arkdslrmla su ve motive daynsma yapyrz. Inşallah verecgz kilolari bebek için de bir an önce vermek istyrm. Senin nasl gdyr diyet spor
Hayırlı Cumalar :)
Kilo bildirimini bugün erken yapıyorum çünkü erkenciyim artık
Geçen hafta 89.5
Bu hafta Kilo 88,4
Benden erkenci olamazsin tatlım
Ne güzel rakam öyle bravo.
Aynı saniyeler için paylaştık
Büyüğümsün erken basmak yakışmaz bize
Demek dün kaçırmasaydım daha güzel olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?