Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım oğluşuna şifalar dilerim

Anladım geçmiş olsun beki kanama olduğu anda ne yapalıyormuş nilüş benim kızımda iki sefer kanamıştı ilk seferinde uykudayken fazla kanamıştı korktum dr. Da götürmemiştim

Paşanında yaşı ilerledikçe azalır burun kanaması inşallah

Eşinle destekleşmen çok iyi aynı iş yerindemi çalışıyorsunuz havalarda serinliyor istanbuldayım ben şu an tatlı bir yağmur yağıyor yinede sabah işe gitmeden önce yürüyüş yapabilmeniz taktir edilecek bir durum

Geçmiş olsun canım diş ağrısı insan hayatının yaşam kalitesini çok düşüyor yarın korktuğun kadar olmıyacak bak ağrılarındanda kurtulacaksın

dün 3 tane tunik aldım hepsi 40 beden ben ise 46-48 bedenim
astım dolaba "para verdim ve siz üstüme olana kadar savaşacağım" dedim
bu kez başarmak istiyorum inşAllah olur
Doğrusu büyük cesaret olmayan üç kıyafeti birden almak benimde bu şekilde alışverişlerim olmuştur hadi burada üstüne olduğu günleride görelim :)

Arkadaşlar selam
Bonusum nasılsın
Uzun zaman oldu giremedım umarım herşey gonlünüzcedir
Bır selam vermeden çıkmak ıstemedım
Selam tatlım sen nasılsın en son az biraz sağlık problemlerin vardı diye hatırlıyorum beslenmende bişeyleri oturtabildinmi kilo durumların nasıl merak ettim

Evllgn ilk yılında o 15 ben 17 kg alınca beraber spor şart oldu iş yerinde arkdslrmla su ve motive daynsma yapyrz. Inşallah verecgz kilolari bebek için de bir an önce vermek istyrm. Senin nasl gdyr diyet spor

Evllgn ilk yılında o 15 ben 17 kg alınca beraber spor şart oldu iş yerinde arkdslrmla su ve motive daynsma yapyrz. Inşallah verecgz kilolari bebek için de bir an önce vermek istyrm. Senin nasl gdyr diyet spor

Kaç yaşındasın?
Kilonu soylemismiydin hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…