- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
33 yasindayim 97 ile başladım geçen hafta 94e dustum. Artık tartı günleri ben de cuma yapcm ona göre burda paylascm. Sen peki?Kaç yaşındasın?
Kilonu soylemismiydin hatırlamıyorum
Günaydın♡
Hayırlı cumalar
Tartida güzel sonuçlar göreceğiniz bir gün olur umarım...
Açılışı ben yapayım o vakit :)
Kilom 64.9
Bu hafta sporum sadece 60 dk.
Selam kızlar.bildirim yapaym haftaici eksi görmeme ragmen bugün aynı çıktım. O kadar dikkat ediyrm nasıl git.iyo anlam veremedim.
Kilo aynı
Spor 120 dk
Günaydın hayırlı cumalar
Kilom 127.4
Çok şükür okulun açılması bana iyi geldi git gel git gel...birde oldukça az yiyorum ...
Dün nisa rahatsızlandı çok kotuyum sabah uyandi hiç konusmadi gülmedi 10 dakika her sabah sarki soyleyerek uyanan cocuk ...nobetmiydi bilmiyorum bir senedir yoktu surup ictigi icin butun gunde halsiz yatti ...sonucta idrar yolu enfeksiyonu cikti
Geçmiş olsun canım diş ağrısı insan hayatının yaşam kalitesini çok düşüyor yarın korktuğun kadar olmıyacak bak ağrılarındanda kurtulacaksın
Iyi geceler kizlar
Davina YENA gecmis olsun kizlar
cennetyarim PiaLeon hosgeldiniz
huzurunmeraklisi insallah o tunikleri giydigin gunlere hepberber ulasiriz
geçmiş olsun canim dış deyince tüylerim diken diken oluyorKurtulamadım :)
dolgu maddesi çıkmadı yine antibiyotik koydu tekrsr geçici dolgu haftaya gideceğim tekrar. Ayrıca antibiyotik verdi. Aynen diş berbat ediyor bütün günümüsürekli agrı kesici içiyorum.
Sağolll bebişini öperim bende mis kokulu oyyyşşşş :)
Bir sorum var listeyi kim yapacak?
Gecmis olsunGünaydın hayırlı cumalar
Kilom 127.4
Çok şükür okulun açılması bana iyi geldi git gel git gel...birde oldukça az yiyorum ...
Dün nisa rahatsızlandı çok kotuyum sabah uyandi hiç konusmadi gülmedi 10 dakika her sabah sarki soyleyerek uyanan cocuk ...nobetmiydi bilmiyorum bir senedir yoktu surup ictigi icin butun gunde halsiz yatti ...sonucta idrar yolu enfeksiyonu cikti
Teşekkür ederim valla al bendende o kadar bitsede kurtulsam diyorum.geçmiş olsun canim dış deyince tüylerim diken diken oluyor
Vaktin varsa sen yap. Yoksa ben yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?