Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy çok geçmiş olsun canım. Ne kötü olmuş..
Allah mesut etsin canım yorucu geçmiştir bayagi herseye koşturan olmak.
Fedakâr abla
Allah razı olsun Nilüm çok şükür herşeye idmanlı ben 1 aydır ayağım altıma gelmedi hahahah Karadeniz turu da öyle hergün 15 km yol yürüyüş yaptım.

DelyDoly hoşgeldin canim ..
Annecigine geçmiş olsun
Kardeşinide evlendirdin hayırlı olsun canim...
Bu kızlar nerelerdeler yoklukları çok belli hepsi birden nereye kayboldular
Sağolasın canım benim çok teşekkür ederim. Annemdryim gene ona bakıyorum. Şükürler olsun kardeşimi de everdim benn pert hahaha toparlancam inşallah özlemişim ya sizleriii çokkkk

Senin oğlan kaça geçti bu yıl. Senmi götürüp getireceksin sen 10 dk. Yürüyüşle başla yavaş yavaş artır dakkalarını iyi olur.dizinde zorlanmamış olur canım

Ben götürüp getiriyorum canim

Gecmis olsun Barışa insallah en kisa zamanda gecer.
45 dk havuz ve 16 ders

Doğrusu büyük cesaret olmayan üç kıyafeti birden almak benimde bu şekilde alışverişlerim olmuştur hadi burada üstüne olduğu günleride görelim :)

Frida olmuştur hatırlarız:)) derileri :))

Günaydınlar musmutlu hayırlı sabahlar hayırlı işler dilerim çalışanlara ev hanımlarına kolaylıklar dilerim

Hosgelmış kimler gelmiş :) özlemişiz
Bu arada Hayirli olsun Allah mesud etsin
Annene cok gecmis olsun.

Sağolasın canım benim çok teşekkür ederim. Annemdryim gene ona bakıyorum. Şükürler olsun kardeşimi de everdim benn pert hahaha toparlancam inşallah özlemişim ya sizleriii çokkkk

Çalışmaya devam mı ayni istemisin ?

Yanlış anlaşılmalardan dolayı bi kaç gün uzak kaldık burdan yemin ederim evimden ayrılmış gibi oldum, takip ettim ama sizi
Hepinizi çok seviyorum, ailem olmuşsunuz bi kere daha anladım
Kesinlikle katılıyorum güzelim bende uzun zaman sonra geri geldimdi hevesim kursağımda kaldıydı.Şükürler olsun kavuştum gene inşallah bizim kızlarda bir an önce gelirle yaaa bir yanımızz eksik onlarsız

Hoşbulduk tatlımm özlemişim canlarm sizleri hemdee çokkk kuzum dünya telaşı dibe vurmalar şükür iyiyim sizleyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…