Allah razı olsun Nilüm çok şükür herşeye idmanlı ben 1 aydır ayağım altıma gelmedi hahahah Karadeniz turu da öyle hergün 15 km yol yürüyüş yaptım.Ayy çok geçmiş olsun canım. Ne kötü olmuş..
Allah mesut etsin canım yorucu geçmiştir bayagi herseye koşturan olmak.
Fedakâr abla
Sağolasın canım benim çok teşekkür ederim. Annemdryim gene ona bakıyorum. Şükürler olsun kardeşimi de everdim benn pert hahaha toparlancam inşallah özlemişim ya sizleriii çokkkkDelyDoly hoşgeldin canim ..
Annecigine geçmiş olsun
Kardeşinide evlendirdin hayırlı olsun canim...
Bu kızlar nerelerdeler yoklukları çok belli hepsi birden nereye kayboldular
Senin oğlan kaça geçti bu yıl. Senmi götürüp getireceksin sen 10 dk. Yürüyüşle başla yavaş yavaş artır dakkalarını iyi olur.dizinde zorlanmamış olur canım
Mevsim geçişlerinde ince olan burun damarları çatlamaya çok müsaitmis.
Alerjiden dolayi iyice hassaslasirmis bizim ki de o durum . 18 yaşına kadar sürebilir dedi. . Kanama esnasin da naapmamiz gerektigini anlattı..
Pomad verdi şu an kanamadan kaynaklı kuruluk çok fazla onu yumuşatmak için ..
Sağol baharcım. .
Talep çoksa sıranın bekleyeceksin artık
Peki surelimi yoksa istediğin kadar kalıyormusun
Teşekkür ederim
Doğrusu büyük cesaret olmayan üç kıyafeti birden almakbenimde bu şekilde alışverişlerim olmuştur hadi burada üstüne olduğu günleride görelim :)
Günaydınlar musmutlu hayırlı sabahlar hayırlı işler dilerim çalışanlara ev hanımlarına kolaylıklar dilerim
Sağolasın canım benim çok teşekkür ederim. Annemdryim gene ona bakıyorum. Şükürler olsun kardeşimi de everdim benn pert hahaha toparlancam inşallah özlemişim ya sizleriii çokkkk
♡♡♡♡♡Oh beeeee
Kesinlikle katılıyorum güzelim bende uzun zaman sonra geri geldimdi hevesim kursağımda kaldıydı.Şükürler olsun kavuştum gene inşallah bizim kızlarda bir an önce gelirle yaaa bir yanımızz eksik onlarsızYanlış anlaşılmalardan dolayı bi kaç gün uzak kaldık burdan yemin ederim evimden ayrılmış gibi oldum, takip ettim ama sizi
Hepinizi çok seviyorum, ailem olmuşsunuz bi kere daha anladım
Hoşbulduk tatlımm özlemişim canlarm sizleri hemdee çokkk kuzum dünya telaşı dibe vurmalar şükür iyiyim sizleyimmBen götürüp getiriyorum canim
Gecmis olsun Barışa insallah en kisa zamanda gecer.
45 dk havuz ve 16 ders
Frida olmuştur hatırlarız:)) derileri :))
Hosgelmış kimler gelmiş :) özlemişiz
Bu arada Hayirli olsun Allah mesud etsin
Annene cok gecmis olsun.
Çalışmaya devam mı ayni istemisin ?
Hosgeldin canim,adini bu topikte sıkca duymustum, iz birakanlardansin yaniHoşbulduk tatlımm özlemişim canlarm sizleri hemdee çokkk kuzum dünya telaşı dibe vurmalar şükür iyiyim sizleyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?