Aynenn güzelimm inşallahh vallahi tatsızz tutsuz onsuzz yaa buralar bonuscanBonusumuzda gelsin artık ♡♡
Kuzumm tartılmadın ben gene annemdeyim bizimkiler balayından dönesiye inşallah pazartesi itibariyle menü bildirim cumada kiloderim
Kuzumm tartılmadın ben gene annemdeyim bizimkiler balayından dönesiye inşallah pazartesi itibariyle menü bildirim cumada kiloderim
Nilüm Antalya Sideye gittiler inşallah bugün salda gölünü de görüp döncekler.Sormaa sormaa çöpgelin gibii tekk kıskanç ve haset görümceliğimin tuttuğu yanıı zayıf olmasııNe güzel .. nereye gittiler kuzum.
Gelin ne kadar zayıf ya :)
Nilüm Antalya Sideye gittiler inşallah bugün salda gölünü de görüp döncekler.Sormaa sormaa çöpgelin gibii tekk kıskanç ve haset görümceliğimin tuttuğu yanıı zayıf olmasıı
Kuzumm 40 kg stres ile de 36 felanda düştüüBenin bile hasetligim tutuyo fotolara bakınca :))
Taştan yumuşak ne varsa yiyor muKuzumm 40 kg stres ile de 36 felanda düştüüAblası da öyle genetik galiba güzelim taştan yumuşak ne varsa yiyorr
Günaydınlar musmutlu hayırlı sabahlar hayırlı işler dilerim çalışanlara ev hanımlarına kolaylıklar dilerim
Haahahhaa kızz dün dediler otel de sarma çıkmış türk gecesinde ablaaa Sarma kafam kadar diyince içime oturdu.(Diyende gelin cimcimem )Onlar için söylemesi ayıp olmasın parmak sarma ve biber dolması yaptımTaştan yumuşak ne varsa yiyor mugörümceksin işte ne olacak
Hahahaa benden de ne kedii olur yaa bacımmm panter desenn neyse de hahahahBi kedi gördüm sanki!..
Evet evet bi kedi gördüm!..
hahahhaa hatunnn çekiyoruzz çekiyoruzzz beybisi ondandırOtobüsde!..
Bu kadar olur yanee!..
Empatik olmuşuk!..
Her eve, her geline lazim gorumcelerdensin, parmak sarma haHaahahhaa kızz dün dediler otel de sarma çıkmış türk gecesinde ablaaa Sarma kafam kadar diyince içime oturdu.(Diyende gelin cimcimem )Onlar için söylemesi ayıp olmasın parmak sarma ve biber dolması yaptımAkşama nasipse yicekler
Can evimden vurdum kuzum yaa baklava açamıyorum amaa iyii yerim küpp küppHer eve, her geline lazim gorumcelerdensin, parmak sarma ha, seni hamarat seni. sen simdi baklavada açiyorsundur
Can evimden vurdum kuzum yaa baklava açamıyorum amaa iyii yerim küpp küpp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?