Vakit dipten çıkma vakti ♡Hoşbulduk tatlımm özlemişim canlarm sizleri hemdee çokkk kuzum dünya telaşı dibe vurmalar şükür iyiyim sizleyimm
Günaydın canolar buyrun kahve içmeye
Hoşbulduk güzelim sende hoş geldin inşallah diğer arkadaşlarımız da tez zamanda gelirlerHosgeldin canim,adini bu topikte sıkca duymustum, iz birakanlardansin yani
Hoşgeldin yeşiiiimmmKesinlikle katılıyorum güzelim bende uzun zaman sonra geri geldimdi hevesim kursağımda kaldıydı.Şükürler olsun kavuştum gene inşallah bizim kızlarda bir an önce gelirle yaaa bir yanımızz eksik onlarsız
Hoşgeldin ablacııımmmGeldim kuzu
Hoşbulduk canım benimm vallahji üstümee düşen her işi bitirdimmHoşgeldin yeşiiiimmm
Tatili yaptın, kardeşini everdin geldin heözlemişim
gunaydın kızlar ben yine gırtlagıma dur diyememeye başladım
Güzelim cansın sen can
Ben götürüp getiriyorum canim
Gecmis olsun Barışa insallah en kisa zamanda gecer.
45 dk havuz ve 16 ders
Frida olmuştur hatırlarız:)) derileri :))
Hosgelmış kimler gelmiş :) özlemişiz
Bu arada Hayirli olsun Allah mesud etsin
Annene cok gecmis olsun.
Çalışmaya devam mı ayni istemisin ?
Kesinlikle katılıyorum güzelim bende uzun zaman sonra geri geldimdi hevesim kursağımda kaldıydı.Şükürler olsun kavuştum gene inşallah bizim kızlarda bir an önce gelirle yaaa bir yanımızz eksik onlarsız
Geldim kuzu
Evet ya ben de cok ozledim sizleri,Yanlış anlaşılmalardan dolayı bi kaç gün uzak kaldık burdan yemin ederim evimden ayrılmış gibi oldum, takip ettim ama sizi
Hepinizi çok seviyorum, ailem olmuşsunuz bi kere daha anladım
Hahahaha sormaa Nilümm aynenn dedimm yaaa benn ne bahtsız kadınımmm yaaaa diyeeeSonu yok biliyorsun canım.
Buraya yaz başka işlerle oyalan su iç kahve iç bir şekil de engellemeye çalış yahut vaktin varsa yürüyüşe çık ...
Teşekkür ederim canım.
Cuma kilo bildiriyorsun dimi artık
Hahha neye uğradığını şaşırdın yeşim
Nihayet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?