Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sonu guzel oldu ama avla emegine degdi. Tesekkurler tekrardan

Bonusun evde dogalgaz baglaniyor o yuzden firsat bulamadi sanirim gelir en kisa zamanda ins.

hoşgeldiniz kızlar kaç gündür bizi ne kadar üzdünüz biliyormusunuz

YENA sağol canım uğraştın ettin Bonus da geldimi eksiğimiz yok herhaldee

Valla abla bizlik bi durum yok ki sacma sapan bi durumun icinde kaldik hepimiz. Patronu sinirlendirdik farkinda bile olmadan. Olan oldu yapicak bise yok. Bugunumuze bakicaz artik.

hoşgeldinn güzelimm canımm

Hosbuldum. Asil sen hosgeldin dely nerelerdesin hersey yolunda mi

Benim misafirim var

Ufak oglani sunnet ettirdim 15 gun oluyor onun icin gelen gidenler oluyor iste aksama da arkadaslar geliceklermis haber verdiler coluk cocuk tam curcuna benimkilerle 6 cocuk boy boy tam cinnet gecirmelik

Onlara makarna salatasi patates salatasi yapcam bide kek yaparim yeter sanirim

En hizlisindan simdi kalkim kuzey uyuyoken ortaligi toplim falan hadi gorusuruz sonra

Maşallah maşallah güzelim Rabbim damatlığını görmeyi nasip etsin

Geldimm gelmem ile gitmemm de bir oldu idi hahahha hızlı birgiriş sonrası pata kütee gittim geri geldim YENA cantanemm sağolsun yaa mapus damından çıkardıı beniii koteslere düştüm geldim

Yanlış anlaşılmalardan dolayı bi kaç gün uzak kaldık burdan yemin ederim evimden ayrılmış gibi oldum, takip ettim ama sizi
Hepinizi çok seviyorum, ailem olmuşsunuz bi kere daha anladım

Ben geldiiimm

Vayy arkadas mahpusluk ne zormus sanalda bile olsa

Emegi gecen butun arkadaslara tesekkuru bir borc bilirim

Hoşgeldiniiiiiiiiiizzzzzzzzzzz :)))
YENA harikasın sen

Geldimm gelmem ile gitmemm de bir oldu idi hahahha hızlı birgiriş sonrası pata kütee gittim geri geldim YENA cantanemm sağolsun yaa mapus damından çıkardıı beniii koteslere düştüm geldim

Geldiği dakika tövbeler olsun yaramaz mısın sen bakım :))

Kolay gelsin kuzum. Hadi sen kalk hazırlan kuzey uyanmadan. .

abboo 1 bilimmi 1 tepsi desen iyiydi vermiyom işte 10 kilo derrrmşşim

ben etli nohut ve pilav var bugun buyur yemeğe gel..

Ohh miss en sevdiğim menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…