Laaan hala baklava diyorlar,
Laaan hala baklava diyorlar,siz gidin birer salatalik kemirin en iyisi.
Anaaam geldi mi bonuscan
Benn dimedimm dimedimmm elinn şeyy etmişş yaa
canım ben yedim sorma bebek mevlütünde ev baklavasıydı
Çok zordu :)
Bonus bi tıh de allasen
hoşgeldinn güzelimm canımm
canım ben yedim sorma bebek mevlütünde ev baklavasıydıtöbe bi daha
Maşallah maşallah güzelim Rabbim damatlığını görmeyi nasip etsinBenim misafirim var
Ufak oglani sunnet ettirdim 15 gun oluyor onun icin gelen gidenler oluyor iste aksama da arkadaslar geliceklermis haber verdiler coluk cocuk tam curcuna benimkilerle 6 cocuk boy boy tam cinnet gecirmelik
Onlara makarna salatasi patates salatasi yapcam bide kek yaparim yeter sanirim
En hizlisindan simdi kalkim kuzey uyuyoken ortaligi toplim falan hadi gorusuruz sonra
Geldimm gelmem ile gitmemm de bir oldu idi hahahha hızlı birgiriş sonrası pata kütee gittim geri geldimSonu guzel oldu ama avla emegine degdi. Tesekkurler tekrardan
Bonusun evde dogalgaz baglaniyor o yuzden firsat bulamadi sanirim gelir en kisa zamanda ins.
Valla abla bizlik bi durum yok ki sacma sapan bi durumun icinde kaldik hepimiz. Patronu sinirlendirdik farkinda bile olmadan. Olan oldu yapicak bise yok. Bugunumuze bakicaz artik.
Hosbuldum. Asil sen hosgeldin dely nerelerdesin hersey yolunda mi
Bir deme istersenizliyorum burda. 10 kiloda bir dilim yiyebilirsiniz
abboo 1 bilimmi 1 tepsi desen iyiydi vermiyom işte 10 kilo derrrmşşimBir deme istersenizliyorum burda. 10 kiloda bir dilim yiyebilirsiniz
Dely söyledi biliyoruz :)
Barnak sarma :)
Ben etli nohut istiyorum ama çok rahatsız ediyor
Yanlış anlaşılmalardan dolayı bi kaç gün uzak kaldık burdan yemin ederim evimden ayrılmış gibi oldum, takip ettim ama sizi
Hepinizi çok seviyorum, ailem olmuşsunuz bi kere daha anladım
Geldim kuzu
Ben geldiiimm
Vayy arkadas mahpusluk ne zormus sanalda bile olsa
Emegi gecen butun arkadaslara tesekkuru bir borc bilirim
Geldimm gelmem ile gitmemm de bir oldu idi hahahha hızlı birgiriş sonrası pata kütee gittim geri geldimYENA cantanemm sağolsun yaa mapus damından çıkardıı beniii koteslere düştüm geldim
Benim misafirim var
Ufak oglani sunnet ettirdim 15 gun oluyor onun icin gelen gidenler oluyor iste aksama da arkadaslar geliceklermis haber verdiler coluk cocuk tam curcuna benimkilerle 6 cocuk boy boy tam cinnet gecirmelik
Onlara makarna salatasi patates salatasi yapcam bide kek yaparim yeter sanirim
En hizlisindan simdi kalkim kuzey uyuyoken ortaligi toplim falan hadi gorusuruz sonra
abboo 1 bilimmi 1 tepsi desen iyiydi vermiyom işte 10 kilo derrrmşşim
ben etli nohut ve pilav var bugun buyur yemeğe gel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?