Kuzumm 40 kg stres ile de 36 felanda düştüüAblası da öyle genetik galiba güzelim taştan yumuşak ne varsa yiyorr
Bak yine cumartesi ve ben dune gore yine az ciktim,benim haftam cumartesi doluyor demekki.
bende hayır diyemem ama demeliyim
Yaşasınn süperrr süperr yuppiiii helalll yaaaa çokkk sevindimmm
Nasıl mutlu oldum ve rahatladım. .
Ay artık işlerim döneyim. BBMM gibiyim sabahtan beri görüşmeler görüşmeler
Ben geldiiimm
Vayy arkadas mahpusluk ne zormus sanalda bile olsa
Emegi gecen butun arkadaslara tesekkuru bir borc bilirim
Vayyy cok havaliiii
yok canım bekarlarımız bile var ve senin gibi incelipte sağlıklı anne olmak isteyenlerimiz de. zamanla hepimizi tanırsın benim 2 çocuğum var bu konuda ununu eleyip eleğini asmışlardanımbu arada kim nerden burda herkes anne galiba
yok canım bekarlarımız bile var ve senin gibi incelipte sağlıklı anne olmak isteyenlerimiz de. zamanla hepimizi tanırsın benim 2 çocuğum var bu konuda ununu eleyip eleğini asmışlardanım
bu arada kim nerden burda herkes anne galiba
hoşgeldinn güzelimm canımmBen geldiiimm
Vayy arkadas mahpusluk ne zormus sanalda bile olsa
Emegi gecen butun arkadaslara tesekkuru bir borc bilirim
Can evimden vurdum kuzum yaa baklava açamıyorum amaa iyii yerim küpp küpp
Karışık tatlım. . Anne olan bekar olan anne olmak için zayıflamaya çalışan.
Inşallah hersey gönlünce olur ♡
canıım yaaa yimiycem artık söz. seni özlemişim bak çok duygulandım74FRIDA da iyi yer baklava,birbirinize espik edersiniz gari. Ama ben de basinizda zeballah kesilirim ona gore. Her 10 kilo vermede bir dilim yiyebilirsiniz.
Ne kadan da insafliyim gorüyorsunuz
74FRIDA da iyi yer baklava,birbirinize espik edersiniz gari. Ama ben de basinizda zeballah kesilirim ona gore. Her 10 kilo vermede bir dilim yiyebilirsiniz.
Ne kadan da insafliyim gorüyorsunuz
Bir deme istersenbende hayır diyemem ama demeliyim
Yersen yine giderim bakcanıım yaaa yimiycem artık söz. seni özlemişim bak çok duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?