Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kuzumm 40 kg stres ile de 36 felanda düştüü Ablası da öyle genetik galiba güzelim taştan yumuşak ne varsa yiyorr

Hay böyle genetiğe :))

Bak yine cumartesi ve ben dune gore yine az ciktim,benim haftam cumartesi doluyor demekki.

Yaaa kaçsın. . 80 lerde yine foto atarsınız kuzum.

bende hayır diyemem ama demeliyim

Ben de çok severim :)
Ama yemeyelim

Yaşasınn süperrr süperr yuppiiii helalll yaaaa çokkk sevindimmm

Nasıl mutlu oldum ve rahatladım. .
Ay artık işlerime döneyim. BMM gibiydi sabahtan beri görüşmeler görüşmeler

yok canım bekarlarımız bile var ve senin gibi incelipte sağlıklı anne olmak isteyenlerimiz de. zamanla hepimizi tanırsın benim 2 çocuğum var bu konuda ununu eleyip eleğini asmışlardanım

cok memnun oldum bende aslında cok istiyorum zayıflayıp anne olmak

Can evimden vurdum kuzum yaa baklava açamıyorum amaa iyii yerim küpp küpp
74FRIDA da iyi yer baklava,birbirinize espik edersiniz gari. Ama ben de basinizda zeballah kesilirim ona gore. Her 10 kilo vermede bir dilim yiyebilirsiniz.
Ne kadan da insafliyim gorüyorsunuz

74FRIDA da iyi yer baklava,birbirinize espik edersiniz gari. Ama ben de basinizda zeballah kesilirim ona gore. Her 10 kilo vermede bir dilim yiyebilirsiniz.
canıım yaaa yimiycem artık söz. seni özlemişim bak çok duygulandım

Baklava konusunda senin kulaklarını çınlattık :)

Hahhahaa cansınn yaaa her 10 kg 1 dilim iyimişşş 74FRIDA kuzumm baklavalar senden miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…