- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
off şekerkız naptın bombalamışsın kendinisempatiksalakcinni
muz börek biskremakannehir
hee ben yanlış anlamışım ozaman
angelina joli zencefilli sarımsaklı çay içerek zayıflamış kızlar
ama süte geçiyormuş zencefil içemiyorum ben,
azaltmadım canım yemeklerin hepsinden yedim sadece ekmek yemedim makarna vardı 2 kaşık aldım ondan
benim gibi emziren anne varmı aranızda kızlar?
insanız işte zaman unutturuyor bize valla herşeyi boshayallersmileAllahtan aklımı başıma getirdiniz bende eski halime döndüm bugün yine eski rutinime artık bırakmıcam inşallah zemuszemus bu arada sabahtan beri afedersinzi tuvaletten çıkamadım yeşil çayla kahvaltı yaptım üç fincan yeşil çay içtim bide sabah kalkar kalkmaz sıcak suyumu içtim bu saat oldu hala şırılşırıl şelale gibiyim kaydirigubbakcemile3şimdiye kadar içtiklerim gitti ama hala koşturuyorum lavobaya :kedi:demekki vücudum gerçekten ne ödem yapmış vay beeee akannehirbende sıkıyım ama o sıkılık kilo verdikçe içi boşalmış gibi oluyor yumuşuyor ama zamanla toparlanıyor bende ilk zamanlar yumuşadım sonra toparladı kendini göbekte çok olmasada sarkma var tabiki çatlak dolu olduğu için malesef onuda bi şekilde sıkıştırıcaz bakalım nasıl olcek bilmiyorumkismileya göbek sarkması demişken dilenci noldu yaa hiç görükmüyor özletti kendini kerata :sinifsinif:Günaydın millet..a.s.
tursari canım,ayy nasıl sevindim bıraktığına anlatamam..:))bende taş gibi değielim BEYZUS gibikaydirigubbakcemile3 yımışak yımşak her yanım..hedef kiloma geleyim plates neyin yaparım artık..:)
hoşgeldinn:)) muhabbetiniz süper kızlar maşallah
hoşbulduk adaşım :)
Zali öğle yemeğinde hiç ekmek yemedim ama buda bir gelişme değilmi ?
Emoş kim bu arada , benim ismimde Emel, yoksa gerçek bir adaşımdamı var burda?
ben dün gece zencefil rendeledim midemde bulanıyordu taze nane ve yarım limonu da doğrayıp koydum kokusu rengi iyiydide tadı nı hiç sevmem oldum olası
Çooook geçmiş canım....Allah birdaha göstermesin.Umarım en kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin..Tün bayan arkadaşlarıma selamlar
uzun zamandır gıremıyorum......yoklugumu fark ettınızmı bılemıyorum..saglık sorunlarıyle ugrasıyorum arkadaslar zayıflamaya taktım kafayı nerdeyse gıdıyordum...
dogumdan berı 27 kılo verdım ama saglıgım gıttı...
gecen ay baslarında kızlar ıdrar yapamamaya basladım ınanılmaz sancılar kasık agrıları, kadın dogum gıttım ıdrar kaçırma olmustu dogum sonrası sonra duzelmıstı onunlamı ılgılı dye...
ürolojı görmesı lazım dedı....tüm testler böbrek karacıger derken bu zayıflama hapları cok yormus bunyemı böbrekler ıflas etmıs cok su ıcmekten.....ıde mesane cok asırı dol boşl dol boşal mesane sarkmıs....neler yaşadım yapılan testler cok agrılı sızılı lanet seylerdı....üroflow , ürodinamı, sistolojı bunların ne oldugu bılenınız varmı bılmıyorum kısaca söyle dıyeyım mesaneye ve makata bır katater yardımıyle gırılı bazı testler yaoılıyor cok kötuydu ...helekı mesanede tümormu var acaba dıye bır sıstolıjı yaptılar narkoz verıp ..uyandgımda neden uyandım dıyebılırsınız...ıdrar yaparken agrı fılan...parça alınıp pataolojıye gıtttı onun bekleme asaması cok sancılıydı bır yandan nette ıncelıyorum mesane kanserlerı metastaz yapan hızla yayılan ve en çok bır yıl ömur veren kanser türü...bır yandan bır yasında oğlum var bır kızım var onlara kım bakar psıkolojısı alalhım kımseye yaşattmasın sonuc gelene kadar zaten saclarım beyazladı sonç temız cıktı ama tam teshiş konulamakla beraber mesane sarkması dedıler
bio feed back denen bır nevi fizik tedavi tarzı 16 seans bır tedavi basladı suan 9 . seanstayım ıdrar yapmaya basladım ama sorunlar btmedı zayıflama sevdası benı ne hale getırdı dıkkat edın ltf...
Hoş geldin......Bnde geliyorum yarın ELMA DıYETı ile bizde 2 arkadaş yapacağız bakalım sonuç nasıl olacak :)
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmileŞenizŞenizŞenizSalon kadını imajlı BEYZUS'çum mucukss..
Umutsuz olma bakayım.Verenler sihirbazmı.Biz de veririz...ya ben ne güzel bir düzen oturtmuş gidiyordum sabahları sıkı ve güzel bir kahvaltı aralarda meyve akşam saat en geç 7 de akşam yemeği genelde sebze yada çorba sonra açıkmıyordum bile yaa benim mayısın sonuna kadar mutlaka kilo vermem lazım en az bi 7 8 kilo ama hiç umudum yok :çok üzgünüm:
Başlangıç: 50-52kıslar size çok özel bir soru soracağım lütfen herkeş cevaplasın. kaç beden giyiniyorsunuz? başlangıçta kaç bedendiniz, şimdi kaçsınız?
Menü süper vallahi...Yediklerim..
SABAH: 2 dilim kepek ekmek,kk peynir,7 zeytin,bir çay kaşığı bal..
ARA: 2 ceviiz,3 kuru kayısı
ÖĞLEN: zeytinyağlı enginar,salata
ARA: 2 galeta,yeşilçay
AKŞAM: Taze bakla salatası ,2 bardak ayran..
ARA: 13 adet Çilek..
Bir saat yürüyüş, 20 dk. aletli çalışma, şu dışarıda olanlar..:)
Tebrikler.....Allahım cümlemize nasip et.....kızlar iyi akşamlar
bugün diyete başalyalı tam bir ay oldu kilom 88.8 bu ay tam 7.8 kilo vermişim çok sevindim:lepi:
Çok sertimdir;hem karakter hemi de fücut olarak ....:roflol::roflol:Günaydın millet..a.s.
tursari canım,ayy nasıl sevindim bıraktığına anlatamam..:))bende taş gibi değielim BEYZUS gibikaydirigubbakcemile3 yımışak yımşak her yanım..hedef kiloma geleyim plates neyin yaparım artık..:)
Ayyyy Yağmurgözlüm sağol vallahi çok iyi geldi.http://www.annekaz.com/2010/04/bir-ylda-70-kilo-verdi.html
belki gaza geliriz...bir bakın kızlarr...
Hadi bakem Emoş...Göreyim seni......al işte süper gaza geldım benı kımse tutmasın..:lepi:
yaaa kızlar afedersınız salakmıyız bızlülülülülülü
bu ne ya hatun senede 70 kılo verebılıyo bız kendımızı kandırıyoruz..laelaelaelaelae
yeter artıklmaz:
ben kararımı verdım
zzz...aaa...yyy...ııı...fff...lll...ııı...yyy...ooo...rrr...uuu....mmmmmmm
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Hoşgeldin.....Kızlar benide aranıza alırmısınız
90-91 arası gidip geliyorum
doğum yapalı 11 ay oldu hala zayıflayamadım
insanız işte zaman unutturuyor bize valla herşeyi boshayallersmileAllahtan aklımı başıma getirdiniz bende eski halime döndüm bugün yine eski rutinime artık bırakmıcam inşallah zemuszemus bu arada sabahtan beri afedersinzi tuvaletten çıkamadım yeşil çayla kahvaltı yaptım üç fincan yeşil çay içtim bide sabah kalkar kalkmaz sıcak suyumu içtim bu saat oldu hala şırılşırıl şelale gibiyim kaydirigubbakcemile3şimdiye kadar içtiklerim gitti ama hala koşturuyorum lavobaya :kedi:demekki vücudum gerçekten ne ödem yapmış vay beeee akannehirbende sıkıyım ama o sıkılık kilo verdikçe içi boşalmış gibi oluyor yumuşuyor ama zamanla toparlanıyor bende ilk zamanlar yumuşadım sonra toparladı kendini göbekte çok olmasada sarkma var tabiki çatlak dolu olduğu için malesef onuda bi şekilde sıkıştırıcaz bakalım nasıl olcek bilmiyorumkismileya göbek sarkması demişken dilenci noldu yaa hiç görükmüyor özletti kendini kerata :sinifsinif:
hoşgeldinn
anam diyim o zencefil ne kaa acı yafff ben hastayken içtim çayını birkaçkere bal ile tatlandırdım ama işte nedense ilaçlar hep acı şöyle lezzetli bişeyler yokki bbizi zayıflatsında bolbol yiyelim içelimm:umursamaz:
hee ben yanlış anlamışım ozaman
angelina joli zencefilli sarımsaklı çay içerek zayıflamış kızlar
ama süte geçiyormuş zencefil içemiyorum ben,
azaltmadım canım yemeklerin hepsinden yedim sadece ekmek yemedim makarna vardı 2 kaşık aldım ondan
benim gibi emziren anne varmı aranızda kızlar?
Ne güzel ya...İnan o kadar seviniyorumki kilo verdiğinizde...
Bende 8 rakamını görmek istiyorum artık...
Bu yaşadıklarını hiç unutma..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?