Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

off şekerkız naptın bombalamışsın kendinisempatiksalakcinni

muz börek biskremakannehir

bu mesajı görünce de stres oldum ne alaka diyorum börek falan.. valla yemedim :gitme:

sonram baktım ben yemek molasındayken bi şekerkızımız daha olmuş :hulya:

candy_candy, egedeniz03

aşşada görüyorum sizi kızlar nasılsınız iki patates bitmedi daha uğraşıyorum bitsin diye

:)) muhabbetiniz süper kızlar maşallah
hoşbulduk adaşım :)
Zalimi öğle yemeğinde hiç ekmek yemedim ama buda bir gelişme değilmi ?
Emoş kim bu arada , benim ismimde Emel, yoksa gerçek bir adaşımdamı var burda?

öğle yemeğini aksatmasaydın keşke akşama saldırırsın yemeklere ayrıca metabolizmanda yavaşlar kızlar zencefil çayı zayıflatıyormuş

ben ilvina form çayı içiyorum..

yahu BİM de zencefilli şekerler var onlar da zayıflatır mı acep :uhm:

hee ben yanlış anlamışım ozaman
angelina joli zencefilli sarımsaklı çay içerek zayıflamış kızlar
ama süte geçiyormuş zencefil içemiyorum ben,
azaltmadım canım yemeklerin hepsinden yedim sadece ekmek yemedim makarna vardı 2 kaşık aldım ondan
benim gibi emziren anne varmı aranızda kızlar?

zencefilin süte geçmesinde ne problem oluyor.. çocuğa zararlı mı zencefil :uhm:

bölüm bitince done deyip geri dönüyorsuuz diğer bölüme tıklıyorsunuz sinir ettiler beni

ben dün gece zencefil rendeledim midemde bulanıyordu taze nane ve yarım limonu da doğrayıp koydum kokusu rengi iyiydide tadı nı hiç sevmem oldum olası

insanız işte zaman unutturuyor bize valla herşeyi boshayallersmileAllahtan aklımı başıma getirdiniz bende eski halime döndüm bugün yine eski rutinime artık bırakmıcam inşallah zemuszemus bu arada sabahtan beri afedersinzi tuvaletten çıkamadım yeşil çayla kahvaltı yaptım üç fincan yeşil çay içtim bide sabah kalkar kalkmaz sıcak suyumu içtim bu saat oldu hala şırılşırıl şelale gibiyim kaydirigubbakcemile3şimdiye kadar içtiklerim gitti ama hala koşturuyorum lavobaya :kedi:demekki vücudum gerçekten ne ödem yapmış vay beeee akannehirbende sıkıyım ama o sıkılık kilo verdikçe içi boşalmış gibi oluyor yumuşuyor ama zamanla toparlanıyor bende ilk zamanlar yumuşadım sonra toparladı kendini göbekte çok olmasada sarkma var tabiki çatlak dolu olduğu için malesef onuda bi şekilde sıkıştırıcaz bakalım nasıl olcek bilmiyorumkismileya göbek sarkması demişken dilenci noldu yaa hiç görükmüyor özletti kendini kerata :sinifsinif:

hoşgeldinn

ben dün gece zencefil rendeledim midemde bulanıyordu taze nane ve yarım limonu da doğrayıp koydum kokusu rengi iyiydide tadı nı hiç sevmem oldum olası

anam diyim o zencefil ne kaa acı yafff ben hastayken içtim çayını birkaçkere bal ile tatlandırdım ama işte nedense ilaçlar hep acı şöyle lezzetli bişeyler yokki bbizi zayıflatsında bolbol yiyelim içelimm:umursamaz:

off eet cnm ya içimi yaktı kavudu yani yutarken annem dedi iç diye bende yaptım ama iğrençti bencede

bugün öğünlerimde patates yedim.. eve gidince de patates yicem.. aralarda da patates yiyip şekersiz çay içtim.. raporum bu.. ne kaa kısa oldu

candy sen 27 kilomu verdin ? :1shok:
maşallah size ya, bende biraz dikkat edeyim bu akşam sadece çorba ve salata yicem
motive oldum ya :) teşekkürler kızlar

Çooook geçmiş canım....Allah birdaha göstermesin.Umarım en kısa zamanda kendini daha iyi hissedersin..
Bnde geliyorum yarın ELMA DıYETı ile bizde 2 arkadaş yapacağız bakalım sonuç nasıl olacak :)
Hoş geldin......
Salon kadını imajlı BEYZUS'çum mucukss..
bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmileŞenizŞenizŞeniz
Umutsuz olma bakayım.Verenler sihirbazmı.Biz de veririz...
kıslar size çok özel bir soru soracağım lütfen herkeş cevaplasın. kaç beden giyiniyorsunuz? başlangıçta kaç bedendiniz, şimdi kaçsınız?
Başlangıç: 50-52
Şimdi: 48-50
Menü süper vallahi...
Taze bakla salatasının tarifini istiyorum lütfen...
Bayılırım taze baklaya.Eşimin iş yerinin bahçesine ektiriyorum...o kaa yani....
kızlar iyi akşamlar
bugün diyete başalyalı tam bir ay oldu kilom 88.8 bu ay tam 7.8 kilo vermişim çok sevindim:lepi:
Tebrikler.....Allahım cümlemize nasip et..... Çok sertimdir;hem karakter hemi de fücut olarak ....:roflol::roflol:
Ayyyy Yağmurgözlüm sağol vallahi çok iyi geldi.
BıZDE ZAYIFLIYORUZ..........HERKESÇıKLER DUYSUUUUUUUUUUN..ışte o kaa....
Hadi bakem Emoş...Göreyim seni......
Kızlar benide aranıza alırmısınız
90-91 arası gidip geliyorum
doğum yapalı 11 ay oldu hala zayıflayamadım
Hoşgeldin.....
Sen zayıfla da canım ; sarkanlar toplanır.Sevincinden sıkı bir spor programı yaparsın kendine toparlanırsın....

Son düzenleme:

evet ben varim sekerkizcandy oglum 6aylik emziriyorum kilomu sormayin utanc verici bir kilodayim

gecen persembe belimde sinir syky$ti o günden beri mahvoldum ne kendime ne bebegime ne aileme bakabiliyorum cok agrim var doktorada gitmiyorum cünki $i$mansin ondan dicek ilgilenmicek bile. ama cok sükür pazartesinden beri dikkat ediyorum diyet yapmiyorum :) sabah öglen yiyorum aksam bise yemiyorum ve kendimi coooook iy hissediyorum kilo vermis olmasamda ne bilyim sizleri okuyunca cok motive olunuyo insallah insallah bende az bucuk veriyim herseyden önde SAGLIGIM icin

Ne güzel ya...İnan o kadar seviniyorumki kilo verdiğinizde...

Bende 8 rakamını görmek istiyorum artık...

Bu yaşadıklarını hiç unutma..:))

ay unutur muyum. sil baştan bu ikinci başlayışım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…