Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

szn 58 hoşgeldin canım bende 9 ayoldu doğum yapalı . 129 kilo ile başladım diyete şu an 117 kiloyum yani 9 ayda giden 12 kilo. .. 125 ile buradaki arkadaşlarım ile tanıştım çoğu zaman dikkat edemedim kaçamaklarım oldu o yüzden az gitti. şu on gündür çok daha dikkatliyim ve tartıdada yüzüm gülmeye başladı. inşallah yaza kadar incecik olacağız hepimiz

Hoşgeldin canım.Özlettin kendini.Bende bir yerlere saklandı gofret yiyor diyordum ama yanılmışım.:roflol::roflol::roflol::roflol:
Şaka bir yana çok geçmiş olsun canım.Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.Kuzucuklar büyürken oluyor böyle aksilikler işte olmasa iyi ama.Düşüp kafayı vurmadan büyüyeni de yok yani.Sakın kendini suçlama dikkatli olamadım diye.Balık gibi kayıveriyorlar insanın elinden.Maaşllah şimdikiler çok hareketli ve akıllılar.

kızlar cıkmak zorundayım pc kasıyor ıyı geceler
sabah konusuruz ok.
beyza ablacım sagol ılaclarımı kullanıyorum inş iyi gelır suan agrım yok.
derın nasılsın tatlım.
beyza abla asagıda bı zeynep abla var bıze bakıyo kacıyo yakalarsan ıfadesını al
opuldunuz

İyi geceler canım......

Zeynebin de ihtiyacı varsa gelir aramıza.Bizi tanımaya çalışıyordur.

gofretmiii cıssssssssssdelikafadulden:roflol:
ben hiç yermiyim onlardan eeee onlar zaten düğüne az kaldı zaten çok daha dikkatli olmakzorundayım . düğünden sonra belkilülülülülülü yok yok şaka tabii ben kilo vermeye başladıkça moralimde düzelmeye başladı . bugün doğumdan beri hiç olmayan pantolonumun içine girdim bir nefes alsam patlayacak fermuarı lülülülülülü amaolsun girdimya hiç olmuyorduçünki. bu arada benim kv gitti hazır oda yok diyet yemekelri yapıyorum kendime cısss şeyler yok artık .

hoşbulduk tursari sağol canım
çok güzel kilo veriyorsunuz çizelgeler süper
hadi gelgel aramıza seninde çizelgen şenlensin:lepi:

evet malesef değişiyorboshayallersmile bendede bi 4 aylık göbek varr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım benim oğlum 20 günlüktü koltuktan düştü gibi süzldü sayılır yani ben sesini duyunca viikk diye küçücük bir ses çıkarmıştı lavobadaydım afedersin üstümü bile toparlamadan koştum yerden bana bakıyordu ama ödüm patladı benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İyi geceler güzel hanımlar...

Ne kalabalık böyle bu gece.özel bir gecemi..??

Ben menümü paylaşıp sohbetime öyle devam edeyim..

SABAH: 2 dilim kepek ekmek,7 zeytin (zeytin çok oluyo iki gündür,ama bir sele zeytin almışım,sürekli kahvaltı edesim var..) biraz peynir,bir çay kaşığı reçel..

ARA: 3 kuru kayısı, 4 çilek,

ÖĞLEN: Tavuklu bezelye ,4 kaşık pilav,roka,maydanoz, 3 yeşil soğan..

ARA: bir çay bardağından az leblebi,yeşilçay,ardarda 2 kahve (Kahveyide azaltmam lazım..)

AKŞAM: Dolu bir tabak yoğurtladığım semizotu.. (Çiğden)

ARA: 1 yeşil elma ,yarım armut..

30 dk.yürüyüş

BEYZUS'çum bakla salatası çok basit..Taze iç bakla olmalı, dışınıda sarımsaklı yoğurtla yersin..
tuzlu suda haşlıyosun,dereotu az maydanoz,limon ve zeytinyağı,bu kadar..

Eğer bakla seviyosan bunuda çok seversin..Birde baklayı enginarla pişirincede çok güzel bir zeytinyağlı oluyor,yine dereotu üzerine..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler..

İyi akşamlar........Sağol YENACIĞIM tarif için.Baklanın bu şeklini bilmiyordum.Mutlaka çok güzeldir.En kısa zamanda yapmalıyım....

Menün gayet iyi gidiyor......

Benim regl im yaklaştı su tutmaya başladım.Bacalarımdan anlıyorum hemen şişiyorlar.

Neyse ki geçici ama; bu haftayı mundar edeceğe benziyor.

:roflol::roflol:

Canım çok geçmiş olsun...

selam millet...bir haftadır yoktum.yeni olduğum için kimse anlamadı.odtü dde doktora yaan oğlum internetimi alınca kalakaldım.bu gün getirdide hemeeün siteye girdim.bu arada kızlar sıkı durun 94.600 olmuşum.elma sirkeli ballı su ve 5 kilo diyetine devam ettim.üzgünüm citolle özek mesaj atamadım.neyse mayısta altınoluğa gidince daha çok veriyorum.orda yürüme imkanım var.bir saat sürdü yazdıklarınızı okumak,
yeni gelenlerlere selam..

bu arada 50 bazen 52 beden giyiyorum.boyumda 1.59 yani tombiş bir şeyim.sağ tarafımda küçük bir karpuz gibi duran kasık fıtığım karizmamı çiziyor.neyse sizleri okumak içimi ferahlattı.ben tatlı yemem acıya düşkünüm.serde adanalı olmak var.zaten o yüzden kilo alıyorum.acı iştahımı açıyor.kilo vereceğiz kızlar hemde çok kolay..böyle birlik olursak....

Bende bu sıralar hiç doymuyorum,çok zorlanıyorum..

Reglim yine bir hafta geçti. tek umudum zayıflayınca düzene girmesi..

bugün yediklerimi sayayım bende eheeemmm şincik
sabah kaltıktan sonra iki bardak sıcak su bir kaşık elma sirkesi daha sonra bir bardak portakal suyu içtim 20 dk sonrakahvaltıya oturdum
kahvaltıda
üç dilim tost makinasında kızartılmış kepek ekmeği
bir kk kadar beyaz peynir (aslında ölçüm yoktur)öyle denk geldi
bir zeytin biraz tereyağı tadımlık kazarmış ekmek olunca dayanamadım :kedi:
üç fincan yeşil çay
bide rokalı salata domates salatalık vede rokadan oluşuyor
öğlen 2 porsiyon kadar (yani netten baktım 10 çilek bir porsiyon yapıyormuş)
akşam yemekten 45 dak önce 2 bardak sıcak su sirkeyle beraber
yemektede
(aslında geç oldu 9 gibiydi biraz)ıspanak ve yoğurt
şimdide yine çilek yedim 2 porsiyon kadar hatta daha fazla (işte burda ipin ucunu kaçırdım lmaz:)
kısacası bugün günümün %85 ini lavobada geçirdim diyebilirim rahatlıkla çünkü hem sıcak su hem yeşil çay hemde çilek üçlüsü bayaa su attırdı bana şu yazıyı yazarken bile iki kere mola verdimm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:benim olmazsa olmazım kahvaltı oldu artık yaa önceden kahvaltı etmiyordum bütün gün doymak bilmiyordum ama bir seneden fazladır yani bu sayfaya geldim geleli kahvaltı yapıyorum sonrasında çok rahatım bunu geçen haftalarda daha iyi anladım çünkü ne zaman kahvaltı etmesem deli gibi yiyecek bişeyler arıyordum ama kahvaltı varsa düzen oluyorboshayallersmilebunu senelerdir duyarım ama illa kanıtlanmış bişeyi tecrübe etmem gerekiyorki hayatıma geçireyim ne saçma yaa dimii kızıyorum bazen bu konuda kendime :umursamaz:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler..

beysuz aplamm gidiyonmuu bişey sorcam yada hepinize sorayım şimdi yine yerimde sallanmaya başlayınca sormak aklıma geldi dedim. biryerde duymuştum b 12 vitamini eksikliği sanki deprem oluyormuş gibi bir sallantı yaparmı insanda birkaç haftadır böyle oluyorum önce stresten dedim ama geçmedi birtürlü acaba havalardanmı gerçi bazen oluyor bana ama bu kadar uzun süreli olmamıştı hiç sanki deprem oluyor gibi hissediyorum tabi kalbim yerinden çıkıyor deprem olmadığını anlayana kadar:kedi:

tansiyon ya da şekermi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…