iyi akşamlar herkeze
günlerdir aklım buradaydı pc bozuldu zaten aylardır format istiyordu ama eşimin ihmalliği cumartesi günü pc hiç açılmayınca son buldu hemen götürdü artık . neyse bugün kavuştum artık çok hasar görmüş çok uğraşmışlar sinir oluyordum bir saatte sayfalar açılıyordu.
neyse size cuma günü yaşadıklarımdan bahsedeyim hala kendime gelemndeim çünki. bebeğimin üzerini değiştiriyordum osırada ayağa kalktım bez almak için kızım koltuktan düştü. ama çok fazla ağlamadı 5 dak ağladı geçti . üzüldüm tabiii ama dra filan götürmedim. 2 saat sonra kızımın bütün vücudu kabarmaya başladı nasıl korktum hemen eşimi aradım dra gittik hemen drda çok panik bir drmuş çok korkuttu bizi hemen tomografi çekilmesi lazım dedi. belki düşme ile ilgilidir ihmale gelmez dedi bir sürü şey söyledi ben başladım ağlamaya bulunduğumuz yerde yoktomografi çekilmek üzere 1 saat uzaklıktaki hastaneye yolakoyulduk ben eşofmanlarla ağlaya ağlaya gidiyorum yolda bütün bildiğim duaları okudum tabiii neyse çekildi temizçıktı allahtan ama benim ömrümden ömür gitti okadar üzüldümki . allah benim yavrumuda hepimizin yavrusunuda korusun inşallah . bu sıra emekliyor bir yerlere tutunarak ayağa kalkıyor sürekli düşüyorhep kucağımdada tutamamki...akşamüzerikızımın alerjileri geçmişti gece tekrar başladı özellikle ayakları çok kabardı yavrum uyuyamadı hatta sürekli ağlayıp durdu meğer şrup alerji yapmış 3 tane şurup kullanıyorduk bıraktık artık
kızlar cıkmak zorundayım pc kasıyor ıyı geceler
sabah konusuruz ok.
beyza ablacım sagol ılaclarımı kullanıyorum inş iyi gelır suan agrım yok.
derın nasılsın tatlım.
beyza abla asagıda bı zeynep abla var bıze bakıyo kacıyo yakalarsan ıfadesını al
opuldunuz
Hoşgeldin canım.Özlettin kendini.Bende bir yerlere saklandı gofret yiyor diyordum ama yanılmışım.:roflol::roflol::roflol::roflol:
Şaka bir yana çok geçmiş olsun canım.Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.Kuzucuklar büyürken oluyor böyle aksilikler işte olmasa iyi ama.Düşüp kafayı vurmadan büyüyeni de yok yani.Sakın kendini suçlama dikkatli olamadım diye.Balık gibi kayıveriyorlar insanın elinden.Maaşllah şimdikiler çok hareketli ve akıllılar.
hadi gelgel aramıza seninde çizelgen şenlensin:lepi:hoşbulduk tursari sağol canım
çok güzel kilo veriyorsunuz çizelgeler süper
evet malesef değişiyorboshayallersmile bendede bi 4 aylık göbek varr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hmm bazı elbise bedenleri markaya göre değişiyor sanırım. ben yağlarımı kasa çevirmeye çalışıyorum. dediğin gibi bıngıl bıngıldım ilk başta. 8 aylık göbeğim vardı. şu an 4 aylık :)
iyi akşamlar herkeze
günlerdir aklım buradaydı pc bozuldu zaten aylardır format istiyordu ama eşimin ihmalliği cumartesi günü pc hiç açılmayınca son buldu hemen götürdü artık . neyse bugün kavuştum artık çok hasar görmüş çok uğraşmışlar sinir oluyordum bir saatte sayfalar açılıyordu.
neyse size cuma günü yaşadıklarımdan bahsedeyim hala kendime gelemndeim çünki. bebeğimin üzerini değiştiriyordum osırada ayağa kalktım bez almak için kızım koltuktan düştü. ama çok fazla ağlamadı 5 dak ağladı geçti . üzüldüm tabiii ama dra filan götürmedim. 2 saat sonra kızımın bütün vücudu kabarmaya başladı nasıl korktum hemen eşimi aradım dra gittik hemen drda çok panik bir drmuş çok korkuttu bizi hemen tomografi çekilmesi lazım dedi. belki düşme ile ilgilidir ihmale gelmez dedi bir sürü şey söyledi ben başladım ağlamaya bulunduğumuz yerde yoktomografi çekilmek üzere 1 saat uzaklıktaki hastaneye yolakoyulduk ben eşofmanlarla ağlaya ağlaya gidiyorum yolda bütün bildiğim duaları okudum tabiii neyse çekildi temizçıktı allahtan ama benim ömrümden ömür gitti okadar üzüldümki . allah benim yavrumuda hepimizin yavrusunuda korusun inşallah . bu sıra emekliyor bir yerlere tutunarak ayağa kalkıyor sürekli düşüyorhep kucağımdada tutamamki...akşamüzerikızımın alerjileri geçmişti gece tekrar başladı özellikle ayakları çok kabardı yavrum uyuyamadı hatta sürekli ağlayıp durdu meğer şrup alerji yapmış 3 tane şurup kullanıyorduk bıraktık artık
İyi geceler güzel hanımlar...
Ne kalabalık böyle bu gece.özel bir gecemi..??
Ben menümü paylaşıp sohbetime öyle devam edeyim..
SABAH: 2 dilim kepek ekmek,7 zeytin (zeytin çok oluyo iki gündür,ama bir sele zeytin almışım,sürekli kahvaltı edesim var..) biraz peynir,bir çay kaşığı reçel..
ARA: 3 kuru kayısı, 4 çilek,
ÖĞLEN: Tavuklu bezelye ,4 kaşık pilav,roka,maydanoz, 3 yeşil soğan..
ARA: bir çay bardağından az leblebi,yeşilçay,ardarda 2 kahve (Kahveyide azaltmam lazım..)
AKŞAM: Dolu bir tabak yoğurtladığım semizotu.. (Çiğden)
ARA: 1 yeşil elma ,yarım armut..
30 dk.yürüyüş
BEYZUS'çum bakla salatası çok basit..Taze iç bakla olmalı, dışınıda sarımsaklı yoğurtla yersin..
tuzlu suda haşlıyosun,dereotu az maydanoz,limon ve zeytinyağı,bu kadar..
Eğer bakla seviyosan bunuda çok seversin..Birde baklayı enginarla pişirincede çok güzel bir zeytinyağlı oluyor,yine dereotu üzerine..
hmm bazı elbise bedenleri markaya göre değişiyor sanırım. ben yağlarımı kasa çevirmeye çalışıyorum. dediğin gibi bıngıl bıngıldım ilk başta. 8 aylık göbeğim vardı. şu an 4 aylık :)
iyi akşamlar herkeze
İyi akşamlar........Sağol YENACIĞIM tarif için.Baklanın bu şeklini bilmiyordum.Mutlaka çok güzeldir.En kısa zamanda yapmalıyım....
Menün gayet iyi gidiyor......
Benim regl im yaklaştı su tutmaya başladım.Bacalarımdan anlıyorum hemen şişiyorlar.
Neyse ki geçici ama; bu haftayı mundar edeceğe benziyor.
Hepinize iyi geceler güzeller...
Yarın görüşmek üzere....
beysuz aplamm gidiyonmuu bişey sorcam yada hepinize sorayım şimdi yine yerimde sallanmaya başlayınca sormak aklıma geldi dedim. biryerde duymuştum b 12 vitamini eksikliği sanki deprem oluyormuş gibi bir sallantı yaparmı insanda birkaç haftadır böyle oluyorum önce stresten dedim ama geçmedi birtürlü acaba havalardanmı gerçi bazen oluyor bana ama bu kadar uzun süreli olmamıştı hiç sanki deprem oluyor gibi hissediyorum tabi kalbim yerinden çıkıyor deprem olmadığını anlayana kadar:kedi:
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefalar getirmişler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?