1.60...............
çok sağol canım
ben de spor giyimi severim ama çalıştığım için şık bişeyler giymem gerekiyor. ve onlar da ya çok pahalı ya da çok kötü. kıyafetlerim çok genişledi. terziye götürüp daralttırıcam ama dediğin gibi 70leri görünceyapıyım öle bişi. yeni almak da istemiyorum hala çok kilom var. istanbuldayım anacım ama bebeğimle pek alışveriş imkanı bulamıyorum. gittiğimiz yerler hep cevahir, istinye park gibi minik beden bayanlara hitap eden kazıkçı yerler.
bi keresinde malatyada koton mağazasına girdim. kadın bana dediki bizde size göre kıyafet bulunmaz. bana resmen şişko dedi pislik. o kadar bozuldum ki apışıp kaldım
ben çok mehter takımı gördüm kendimi bu kilo konusunda.. inşallah becericem ama.. haftasonu yine bi halt beceremedim.. lahana çorbası diyetini hiç çorba içmeden yapınca bi işe yaramıyormuş gerçekten.. :umursamaz: neyse bugün kahvaltı da çorba içtim yarım elma yedim.. birazdan form çayımı demleyip içicem.. öğle eve uzayıp çorba mı içsem burada meyve mi yesem napsam.. akşam içerim çorba iki kase falan.. bugün yapıcam inşallah.. insan da birine misafirliğe gidince ben meyve yicem diyemiyor ki.. bi tarafıyla gülerler insana..
neyse pazartesi bugün.. tam günü :)
becerirsin iste yeter. incecik olacaksın düğünde ben inanıyorum.
nerdesin kız sen.. kilo da veriyordun.. bak biraz uzak kaldım alıvermişsin.. en kısa zamanda bekliyoruz :hulya:
her zaman opuyorumnanaktan sen yine de çok ara verme a.s
günaydınnn kızlar nasılsınız herkeze hayırlı kilo vermeler 2 ayım kaldı doğuma teyzeleri istikrarlı bişekilde gidiyorum 8 kilo aldım son 2 ayım kaldı maşşallah siz yaza zayıf gireceksiniz ben yazın daha başında çocuk doğurucamm aranıza dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum kilo verdikce çok mutlu oluyorum şimdi hamilelikten ama kilo aldıkca bunalıma giriyorum kolay vverilmiyo kilo ama hayırlısı olsun allah herkezi istediği kiloya tez zamanda ulaştırsınnn
kızlar gunaydın ozledım sızı
bu ara pek ugrayamadım ozur dılerım
ınanın mazeretım vardı
malesef hastanelerdeydım
sonuc dızlerımde kıreclenme ve munuskus
bel ve boyundada fıtık...
geçmiş olsun canım yaa dediğin doğru dört çocuk ve sonuda hastalık hoff ben daha bir taneyle belimden yürüyemüyorum :gitme:
bende şu 5 günde 5 kilo diyetine başladım bugün bir hafta yapayım bakalım 2 kilo bile versem yeter bana bi toparlanma amaçlı başladım bakalımm sositososito
Tün bayan arkadaşlarıma selamlar
uzun zamandır gıremıyorum......yoklugumu fark ettınızmı bılemıyorum..saglık sorunlarıyle ugrasıyorum arkadaslar zayıflamaya taktım kafayı nerdeyse gıdıyordum...
dogumdan berı 27 kılo verdım ama saglıgım gıttı...
gecen ay baslarında kızlar ıdrar yapamamaya basladım ınanılmaz sancılar kasık agrıları, kadın dogum gıttım ıdrar kaçırma olmustu dogum sonrası sonra duzelmıstı onunlamı ılgılı dye...
ürolojı görmesı lazım dedı....tüm testler böbrek karacıger derken bu zayıflama hapları cok yormus bunyemı böbrekler ıflas etmıs cok su ıcmekten.....ıde mesane cok asırı dol boşl dol boşal mesane sarkmıs....neler yaşadım yapılan testler cok agrılı sızılı lanet seylerdı....üroflow , ürodinamı, sistolojı bunların ne oldugu bılenınız varmı bılmıyorum kısaca söyle dıyeyım mesaneye ve makata bır katater yardımıyle gırılı bazı testler yaoılıyor cok kötuydu ...helekı mesanede tümormu var acaba dıye bır sıstolıjı yaptılar narkoz verıp ..uyandgımda neden uyandım dıyebılırsınız...ıdrar yaparken agrı fılan...parça alınıp pataolojıye gıtttı onun bekleme asaması cok sancılıydı bır yandan nette ıncelıyorum mesane kanserlerı metastaz yapan hızla yayılan ve en çok bır yıl ömur veren kanser türü...bır yandan bır yasında oğlum var bır kızım var onlara kım bakar psıkolojısı alalhım kımseye yaşattmasın sonuc gelene kadar zaten saclarım beyazladı sonç temız cıktı ama tam teshiş konulamakla beraber mesane sarkması dedıler
bio feed back denen bır nevi fizik tedavi tarzı 16 seans bır tedavi basladı suan 9 . seanstayım ıdrar yapmaya basladım ama sorunlar btmedı zayıflama sevdası benı ne hale getırdı dıkkat edın ltf...
kıslar size çok özel bir soru soracağım lütfen herkeş cevaplasın. kaç beden giyiniyorsunuz? başlangıçta kaç bedendiniz, şimdi kaçsınız?
belki de mutlu olmak için. bilmiyorum. peki giyim tarzın nasıl yenacım. ya aslında geçengün alışverişe diye gittim eli boş döndüm canım sıkıldı. büyük beden kıyafetlere baktım kocaman kocaman biçimsiz şeyler. insanı daha şişko gösteren tarzdaydı. sinir oldum almadım bişi
çok sağol canım
ben de spor giyimi severim ama çalıştığım için şık bişeyler giymem gerekiyor. ve onlar da ya çok pahalı ya da çok kötü. kıyafetlerim çok genişledi. terziye götürüp daralttırıcam ama dediğin gibi 70leri görünceyapıyım öle bişi. yeni almak da istemiyorum hala çok kilom var. istanbuldayım anacım ama bebeğimle pek alışveriş imkanı bulamıyorum. gittiğimiz yerler hep cevahir, istinye park gibi minik beden bayanlara hitap eden kazıkçı yerler.
bi keresinde malatyada koton mağazasına girdim. kadın bana dediki bizde size göre kıyafet bulunmaz. bana resmen şişko dedi pislik. o kadar bozuldum ki apışıp kaldım
snn bıy kaç cnm
Canım öyle bir ön yargı var ya..hemen size göre bedenimiz yok hannfendi yada sizemi olucaktı..?? Şişmanların güzel giyinme hakkı yok sanki..
Olsun bak sen hedefine yaklaşıyosun..Bizlerde arkandan gelicez inşallah..
Dilencii'mde 70 küsurlara inmişti..Umarım geri almaz ve aramıza çabuk döner..
kızlar iyi akşamlar
bugün diyete başalyalı tam bir ay oldu kilom 88.8 bu ay tam 7.8 kilo vermişim çok sevindim:lepi:
kızlar iyi akşamlar
bugün diyete başalyalı tam bir ay oldu kilom 88.8 bu ay tam 7.8 kilo vermişim çok sevindim:lepi:
evet canım ya bi de bunu korumak var tabi. ben zayıflayınca patlayana kadar yiyebilirim diyodum ama bitti artık öyle şeyler sanırım
helal olsun canım ya. nasıl başardın? ben seni pek tanımıyorum da bi özet geçer misin.
Ne güzel ya...İnan o kadar seviniyorumki kilo verdiğinizde...
Bende 8 rakamını görmek istiyorum artık...
Bu yaşadıklarını hiç unutma..:))
ben 165 cm boyundayım vede şuan 44 giyiyorum geçenlerde 42 beden bi pantolon aldım colleziondan ama onunda bedeni bence 44 dür 48 giyordum bende zaten alt taraf üste göre daha ince:kedi:kıslar size çok özel bir soru soracağım lütfen herkeş cevaplasın. kaç beden giyiniyorsunuz? başlangıçta kaç bedendiniz, şimdi kaçsınız?
yok yaa bende bıraktım zaten bir hafta yapayım toparlanmak için ama olmaz sonra normale dönünce bu sefer yine tıkanacam ve sinir olcam benim metabolizmam çok kötü yaa iyice ölmesin :umursamaz:
Canım sen bilirsin ama yapmasan bu şekil tek tip beslenmeyi..
Sen zaten şu an çok iyisin,yavaş yavaş verirsin..Konsantre olamadın sadece,hastalıkla uğraşınca..
Beş günde beş kiloya inanmıyorsun diimi..Sence yağdan gitmesi mümkünmü..?
Sende biliyorsunki hayır..Kas ve su kaybı olucak,Vücudun mineral dengesi bozulucak,Allah korusun kalp krizine bile yol açar..
1 kilo kaybetmemiz için 7000 cal.harcamamız gerek..
Tursaricim biz bir halt işledik..yedik yedik şiştik..Naapıcaz sabırla ve sağlıkla kilo vermeye çalışıcaz..
Bak bana 89 u gördümmü .? Hayır..Daha yeni yeni akıllanıyorum baştan beri doktorun dediklerine uysaydım bu şekil olmazdım ve metabolizmamıda delirtmezdim..
Öpüyorum seni..
vazgeçtim ben zaten nasıl başladım bende şaşırdım şimdi benim gibi diyet zede olarak nasıl başladıysam artık:umursamaz:sağlıkla al bebeğini kucağına verirsin kiloları
geçmiş olsun sporunu ihmal etme hepsi için spor iyi geliyor. kocamdada aynıları çıktı dr.lar hep spor dedi.
hadi kolay gelsin ama çok sağlıklı bir diyet değil. bilesin.
çok geçmiş olsun nelerle uğraşıyorsun allahım sağlık versin. umarım çabucak iyleşirsin.
haplar tehlikeli. en yiysi dengeli beslenme . ama insan kilolardan okadar sıkılıyorki hemen vereyim diyor.
105 kilo iken 52 yada 54 bbeden giyiyordum ama emin değilim 96 kilo iken 48 beden giymeye başladım şimdi oda bol geliyor ama idare ediyorum.
boyum 168cm
ben kıyafet almıyorum zayıflamayı bekliyorum aslında nerdeyse 2 senedir bir iki kıyafet aldım kendime ceza olarak onlarla idare ediyorum zayıfla alırsın diyorum.
bazen insan olduğundan daha zayıf olabiliyor mesela bizim ailede öyledir benim kemik yapım kalın mesela kimisi bayaa bıngıl bıngıl olur ,(başka tabir bulamadım:kedi:)kimiside taş gibi sıkı olur etine bile tutulmaz kaydirigubbakcemile3beyzus aplam nedense sen geldin aklıma taş gibi deyince :jeyyar::1closedeyes:hmm. beden tabi boya çok bağlı. bizim okuldabi örtmen var. kız 80 kiloymuş ama o kadar ince görünüyor ki 42 beden giyiyomuş. gördükçe sataşıyom ona. boyu baya uzun
ben kiloları doğumda aldım emzirirkende süt olsun diye kilo alanlardanım. 2008 yazında 105 kilonunda üzerindeydim.
kışın diyetisyene gittim bir iki hafta onuda bıraktım . dayanamıydum doymuyordum.
ama benim esas sorunum çok aburcubur yiyen kocama uyup her akşam bir aile boyu cips
1 paket bazen 2 paket çikolata 2 paket kadar bisküvi çekirdek. vs tüketirdim.
ben zaten tatlı delisiyim yemek yerine yiyebilirim yani.
dönem dönem arda bir hafta falan dikkat edrerk. 96.6 ya geldim bir ay önce.
artık kesin kararımı verdim. başladım aburcuburu kestim.
düzenli yemeye başladım.
başlarda doymuyordum lahana bana iyi geldi çiğ lanana yiyince midesi şişiyor insanın.
çok spor yapamadım ikl bir hafta hiç yapmadım nerdeyse sonra evde günde 30 dakka yapmaya çalıştım. bir hafta olmuştum spor salonuna başlayalı ama ayağım kesilince ona ara verdim 2 haftalığına.
işte böyle.
bu aralar spor yapamıyorum umarım almam kilo.
sabır sabır göreceksin 8li rakamları ben ilk gördüğümde nasıl sevinmiştim.89.9 u görgüğümde insana dahada gaz geliyor.
kıslar size çok özel bir soru soracağım lütfen herkeş cevaplasın. kaç beden giyiniyorsunuz? başlangıçta kaç bedendiniz, şimdi kaçsınız?
çok sağol canım
günaydın kızlar...
canım ben 127,130 kilolardayken...58 beden giyiyordum...onunda olmadığı dönemlerde terziye müracat...)))
şimdi 107 kiloyum...48,50 giyiyorum...
boyum..170 zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?