Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah cezası pis hayvan ay sinir oldum ya salak:mymeka: şey bak kızdım yine ya:mymeka:

Canım öyle bir ön yargı var ya..hemen size göre bedenimiz yok hannfendi yada sizemi olucaktı..?? Şişmanların güzel giyinme hakkı yok sanki..

Olsun bak sen hedefine yaklaşıyosun..Bizlerde arkandan gelicez inşallah..

Dilencii'mde 70 küsurlara inmişti..Umarım geri almaz ve aramıza çabuk döner..

sağlıkla al bebeğini kucağına verirsin kiloları

kızlar gunaydın ozledım sızı
bu ara pek ugrayamadım ozur dılerım
ınanın mazeretım vardı
malesef hastanelerdeydım
sonuc dızlerımde kıreclenme ve munuskus
bel ve boyundada fıtık...

geçmiş olsun sporunu ihmal etme hepsi için spor iyi geliyor. kocamdada aynıları çıktı dr.lar hep spor dedi.

hadi kolay gelsin ama çok sağlıklı bir diyet değil. bilesin.

çok geçmiş olsun nelerle uğraşıyorsun allahım sağlık versin. umarım çabucak iyleşirsin.
haplar tehlikeli. en yiysi dengeli beslenme . ama insan kilolardan okadar sıkılıyorki hemen vereyim diyor.

kıslar size çok özel bir soru soracağım lütfen herkeş cevaplasın. kaç beden giyiniyorsunuz? başlangıçta kaç bedendiniz, şimdi kaçsınız?

105 kilo iken 52 yada 54 bbeden giyiyordum ama emin değilim 96 kilo iken 48 beden giymeye başladım şimdi oda bol geliyor ama idare ediyorum.
boyum 168cm

ben kıyafet almıyorum zayıflamayı bekliyorum aslında nerdeyse 2 senedir bir iki kıyafet aldım kendime ceza olarak onlarla idare ediyorum zayıfla alırsın diyorum.

bugünkü menüm
sabah:
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
domates salatalık
4 zeytin

öğle:
1 kase tarhana çorbası
4 yk bulgur pilavı

ara: bir tane k-bar. canım çok ttlı istiyordu.
bir elma
akşam:
kardeşime gittik işten gelirgelmez hadi gidiyoruz dediler yemek yiyemeden gittim.onunda evde yemeği yokmuş kahvaltılık yedim
2 dilim ekmek
1 dilim peynir.
3 zeytin.

ara: çiğ beyaz lahana

evet canım ya bi de bunu korumak var tabi. ben zayıflayınca patlayana kadar yiyebilirim diyodum ama bitti artık öyle şeyler sanırım

kızlar iyi akşamlar
bugün diyete başalyalı tam bir ay oldu kilom 88.8 bu ay tam 7.8 kilo vermişim çok sevindim:lepi:

Ne güzel ya...ınan o kadar seviniyorumki kilo verdiğinizde...

Bende 8 rakamını görmek istiyorum artık...

evet canım ya bi de bunu korumak var tabi. ben zayıflayınca patlayana kadar yiyebilirim diyodum ama bitti artık öyle şeyler sanırım

Bu yaşadıklarını hiç unutma..:))

helal olsun canım ya. nasıl başardın? ben seni pek tanımıyorum da bi özet geçer misin.

ben kiloları doğumda aldım emzirirkende süt olsun diye kilo alanlardanım. 2008 yazında 105 kilonunda üzerindeydim.
kışın diyetisyene gittim bir iki hafta onuda bıraktım . dayanamıydum doymuyordum.

ama benim esas sorunum çok aburcubur yiyen kocama uyup her akşam bir aile boyu cips
1 paket bazen 2 paket çikolata 2 paket kadar bisküvi çekirdek. vs tüketirdim.
ben zaten tatlı delisiyim yemek yerine yiyebilirim yani.
dönem dönem arda bir hafta falan dikkat edrerk. 96.6 ya geldim bir ay önce.
artık kesin kararımı verdim. başladım aburcuburu kestim.
düzenli yemeye başladım.
başlarda doymuyordum lahana bana iyi geldi çiğ lanana yiyince midesi şişiyor insanın.
çok spor yapamadım ikl bir hafta hiç yapmadım nerdeyse sonra evde günde 30 dakka yapmaya çalıştım. bir hafta olmuştum spor salonuna başlayalı ama ayağım kesilince ona ara verdim 2 haftalığına.
işte böyle.
bu aralar spor yapamıyorum umarım almam kilo.

Ne güzel ya...İnan o kadar seviniyorumki kilo verdiğinizde...

Bende 8 rakamını görmek istiyorum artık...

Bu yaşadıklarını hiç unutma..:))

sabır sabır göreceksin 8li rakamları ben ilk gördüğümde nasıl sevinmiştim.89.9 u görgüğümde insana dahada gaz geliyor.

kıslar size çok özel bir soru soracağım lütfen herkeş cevaplasın. kaç beden giyiniyorsunuz? başlangıçta kaç bedendiniz, şimdi kaçsınız?
ben 165 cm boyundayım vede şuan 44 giyiyorum geçenlerde 42 beden bi pantolon aldım colleziondan ama onunda bedeni bence 44 dür 48 giyordum bende zaten alt taraf üste göre daha ince:kedi:
yok yaa bende bıraktım zaten bir hafta yapayım toparlanmak için ama olmaz sonra normale dönünce bu sefer yine tıkanacam ve sinir olcam benim metabolizmam çok kötü yaa iyice ölmesin :umursamaz:
vazgeçtim ben zaten nasıl başladım bende şaşırdım şimdi benim gibi diyet zede olarak nasıl başladıysam artık:umursamaz:

hmm. beden tabi boya çok bağlı. bizim okuldabi örtmen var. kız 80 kiloymuş ama o kadar ince görünüyor ki 42 beden giyiyomuş. gördükçe sataşıyom ona. boyu baya uzun
bazen insan olduğundan daha zayıf olabiliyor mesela bizim ailede öyledir benim kemik yapım kalın mesela kimisi bayaa bıngıl bıngıl olur ,(başka tabir bulamadım:kedi:)kimiside taş gibi sıkı olur etine bile tutulmaz kaydirigubbakcemile3beyzus aplam nedense sen geldin aklıma taş gibi deyince :jeyyar::1closedeyes:

yaa ben bu kadar yeseydim inan 200 kiloyu aşmıştımm valla ne şanslıymışsın yaa mafoldumben ve bunları birakmakta büyük başarı benim aburcuburla pek aram yok ama fast food ve sütlü ve kremalı tatlılarada bayılırım ama doyasıya yediğimi hiç hatırlamıyorum boshayallersmile hepbu kilolar yüzünden bi hamilelikte rahat davrandım ondada 10 kilo aldım doğumdan sonra eski halime döndüm kaydirigubbakcemile3geçen yenoşdu galiba canının istediği şeyi yemesende yemiş gibi kilo alıyorsun demişti galiba bende bu teori bende hayata geçmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben 56-58 beden giyiyordum.. yani 58 e çıkınca hızla 56 ya düştüm.. annem pantolon satıyordu o zaman o yüzden kolay pantolon buluyordum.. ilk zayıflama amacım ekose pantolon giymekti çünkü onlar 52 bedene kadar çıkıyordu :) amacımı gerçekleştiremedim oo zamanlar o ayrı..neyse şimdi 50-52 giyiyorum..

hem klasik hem de spor giyiniyorum.. yani hafta içi klasik hafta sonu spor.. geçenlerde LCW den bi ceket bi de ne derler ki yelek mi derler çok hoş bişey spor model.. haftasonu herşeyin üstüne onu giyiyorum :roflol: çok güzel ama yaa.. gri renk.. yeşil eşofmanım var çok güzeel.. bi dar bi de geniş kotum var.. haftasonu onları giyiyorum.. ben kıyafetlerimi severek giyiyorum yani güzeller sanki.. genelde hep LCW den alıyorum..

ha bi de bu haftasonu LCW de bi elbise denedim 46 bedendi.. LCW nin bedenleri büyüktür normalde zaten ama sevindim ben yine de.. çok hoş bişeydi.. ama almadım.. demek ki üst bedenim daha küçük..

hafta içi de zaten kumaş pantolon bluz yani.. alternatifi yok :)

boyner de var büyük beden reyonu.. klasik tarz var ama genç modeller yani.. babane kazağı modunda değil çok hoş.. eminim boyner ve LCW vardır oralarda..

cotondan bi tişörtüm var çok güzel 130 kiloyken bile giymiştim.. dar bişey değil tabi ama çok çok güzeldi.. şimdi giyemiyorum.. yani klasik tarzda değil ama spor tarzda büyük beden oluyordu cotonda.. uzun zamandır uğramadım ama bu anlattığım benim 1.5 sene evvel hatta 2.. hatta bi tunik gibi bişey de beğenmiştim ama param yoktu o zaman alamamıştım.. siyah pembe çok güzeldi o da.. yani anlayacağın halt etmiş o kız :dilcikar:

sen sadece 81 kilosun yahu

Son düzenleme:
Günaydın millet..a.s.

tursari canım,ayy nasıl sevindim bıraktığına anlatamam..:))bende taş gibi değielim BEYZUS gibikaydirigubbakcemile3 yımışak yımşak her yanım..hedef kiloma geleyim plates neyin yaparım artık..:)

Günaydınn Topiğin yüz karası geldi -tatlicadiarzu- :mymeka:

Yengemler umreden geldiler dün ordaydım tabi hazırlık yaptık misafirlere :sinifsinif:

Baştan tuttum kendimi sonradan dış etkenler sinirimi bozunca kontrolümü kaybettim :mymeka:

Bu hafta veremiycem sanırım bari almasam :sinifsinif:

Ay bugün çok işim varrr sempatiksalakcinni

günaydın kızlar...

canım ben 127,130 kilolardayken...58 beden giyiyordum...onunda olmadığı dönemlerde terziye müracat...)))

şimdi 107 kiloyum...48,50 giyiyorum...

boyum..170 zemuszemus

günaydın kızlar...

canım ben 127,130 kilolardayken...58 beden giyiyordum...onunda olmadığı dönemlerde terziye müracat...)))

şimdi 107 kiloyum...48,50 giyiyorum...

boyum..170 zemuszemus

ben niye 48 giyemiyorum yahuu alsanaalsanasmile

göbeğim küçülmüyor ki hiç mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…