Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dileklerin için sağol.pek şansı yok gibi.yinede umudumu yitirmedim.ama şimdide alzhimer başlangıcı var.o da benim çocuğum gibi.şu çizelgeyi nasıl yapacağım.hazır link varmı?

yena izmirin havasını benim için söyle derin derin solurmusun
çok özledim yaa
dün eşimde diyordu bu yaz gitsekmi çok özledim dedi.
üneiversiteiçin istanbula gelmeden önce bende izmirde yaşıyordum.
çok severim. sonrada her yaz gittim ama 2 senedir gidemiyorum

Tamam canım ,yeterki iste...havalarda fıstık gibi oldu,yarın yürüyüşe çıktığımda senin yerinede nefes alırım..:)Üniversite derken,öğrencimisin..?

Son düzenleme:

Tamam canım ,yeterki iste...havalarda fıstık gibi oldu,yarın yürüyüşe çıktığımda senin yerinede nefes alırım..:)Üniversite derken,öğrencimisin..?

yok öğrencilik biteli 12 sene oldu. izmirde yaşıyordum üniversiteyi kazanınca istanbula geldim sonra dayanadı ailemde geldi. burda evlendim.kaldık istenbulda

bahar yorgunluğu olmasın ay hastalanmazsın umarım

Çok yoruluyorum ondan,hastalanma gibi bir lüksüm yok maalesef..(

Kızım 6.sınıfta ona ayrı koştur, oğlum zaten Allah ömür versin şu an en hiper,bencil vede laf anlamayan döneminde..

Allah güç veriyor sanırım,yoksa dayanamaz insan...

dileklerin için sağol.pek şansı yok gibi.yinede umudumu yitirmedim.ama şimdide alzhimer başlangıcı var.o da benim çocuğum gibi.şu çizelgeyi nasıl yapacağım.hazır link varmı?

Kilo çizelgesi nasıl yapılır diye açıklamalı bir bölüm var..

ordan bakabilirsiniz..

allah kolaylık versin.

yok öğrencilik biteli 12 sene oldu. izmirde yaşıyordum üniversiteyi kazanınca istanbula geldim sonra dayanadı ailemde geldi. burda evlendim.kaldık istenbulda

Güzel fakat zor bir şehir değilmi,İstanbul..

En azından ailende gelmiş,yanlız değilsin..Branş öğretmenimisin..??

Güzel fakat zor bir şehir değilmi,İstanbul..

En azından ailende gelmiş,yanlız değilsin..Branş öğretmenimisin..??

evet sağolsun ailem yanlız bırakmadı.
ben fizik öğretmeniyim.
ist. güzel bir şehir ama insanı yoruyor. ben izmii daha çok seviyorum. izmir daha güzel ve rahat bir şehir buradaki gibi herşey stres kaynağıı değil.

ben çıkıyorum artık sonra sabah kalkamıyorum benim kız erkenden kaldıryor.
herkese iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

İyi geceler..

Zaten bu saate kadar ayakta olmamız yanlış...kaydirigubbakcemile3

canım ablam aramıza hosgeldın sefalar getırdın.
esının sorunlarından dolayı allah yardıncın olsun.nacızane bır onerı ablacım kabul buyurursan.
lutfen ablacım esın konusunda cooook sabırlı ol bu durum esıne ve sana rabbım tarafından bır ımtıhan.esın hastalıgına sabrederse sende esıne sabredersen kazanırsın ablacım.
bu durum aslında bır mukafattır sakın unutmabilmiyorumkismile
asagıya bak ablacım...
bu saatte sadece ben ayaktayım kızlar herkeze iyi geceler diliyorum

bu saate kadar naptınkı hala uyumamıssın bursalı lülülülülülü

bsn candy gunaydın kızlarolumunekankayizsmile

candy sen 27 kilomu verdin ? :1shok:
maşallah size ya, bende biraz dikkat edeyim bu akşam sadece çorba ve salata yicem
motive oldum ya :) teşekkürler kızlar

ben topikte yeni sayılırım 2 ay falan oldu.. o kiloyu ben 1,5 yılda verdim.. 130 dan indim bu aralar kaç olduğumu bilmiyormuş gibi yapıyorum.. bu topikte de aylardır yapamadığımı yapıp 104 ü görmüştüm.. ah ah.. bu hafta da görsem.. aslında planıma göre benim şuan 99 olmam gerekirdi..

ben çabuk gaza gelip ağzını sulandıran ilk yiyecekte fıslayan biriyim.. o yüzden milletin 3-4 ayda verdiğini 1 yılda verdim.. yarım yıldır da yerimde sayıyorum..alsanaalsanasmile

aaay.. resmen gözlerim doldu okurken.. çok korktum.. bilmiyorumkismile geçmiş olsun derincim

zeynep ablacım yeni olduğun için değil de çok fazla kalabalıklaştığımız için oldu öyle sanırım.. buna bi çare buldum da Citol e danışacağım bu hafta aklımda bişeyler var.. uğramıyor ki kız buraya hiç.. alsanaalsanasmile

ablacım bir de paylaşımını arttırırsan mesaj sayın hızla artar problem çekmezsin.. ben daha ikinci günümde ulaşmıştım 50 ye sanırım..

Ne çok konuşmuşsunuz oku oku başım döndü
bir sürü alıntıda yapmıştım ama kafam karıştı birazda uykusuzum oğlum uyumuyır geceleri birde kalkıp işe geliyorum çok zor oluyor
Hoşgeldin diyenlere çok teşekkürler
Hasta olanlara geçmiş olsun Allah şifa versin
Ben bu sabah kahvaltı edemedim acele çıktım bir elma aldım yanıma çıkarken onu yedim
ama yetmicek galiba mutfağa inip bir dilim ekmek ve peynir alıyım bari

tursari sağol canım .benim kızımda daha 5 aylıktı drun muayene masasından düşmüştü hemde betona daha minicikti hayatta unutmam ogünü. ki yine bişey olmamıştı.o yüzden evde düşünce pek panik yapmadım
:roflol::roflol:

Canım çok geçmiş olsun...
sağol canım
hoşgeldiniz ablacım eşinizede geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

candy sağol canım sorma okadar korktumki . tomografi çeklimek için bebeği uyutupgetirin dediler kocaman makinenin altında yatıyor yavrum makineden gelen o sesler filan çok kötüydü. elimden bişey gelmiyor bende dışarıdan yavrumu izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…