Benim oğlumunda bugün ağlama günüydü resmen,o kadar herşeye ağladı ve inat ettiki,aksi gibi benimde hiiç tadım yok bu günlerde..
hastalanıcam gibi her yanım ağrıyor..
yena izmirin havasını benim için söyle derin derin solurmusun
çok özledim yaa
dün eşimde diyordu bu yaz gitsekmi çok özledim dedi.
üneiversiteiçin istanbula gelmeden önce bende izmirde yaşıyordum.
çok severim. sonrada her yaz gittim ama 2 senedir gidemiyorum
dileklerin için sağol.pek şansı yok gibi.yinede umudumu yitirmedim.ama şimdide alzhimer başlangıcı var.o da benim çocuğum gibi.şu çizelgeyi nasıl yapacağım.hazır link varmı?
Tamam canım ,yeterki iste...havalarda fıstık gibi oldu,yarın yürüyüşe çıktığımda senin yerinede nefes alırım..:)Üniversite derken,öğrencimisin..?
bahar yorgunluğu olmasın ay hastalanmazsın umarım
dileklerin için sağol.pek şansı yok gibi.yinede umudumu yitirmedim.ama şimdide alzhimer başlangıcı var.o da benim çocuğum gibi.şu çizelgeyi nasıl yapacağım.hazır link varmı?
Çok yoruluyorum ondan,hastalanma gibi bir lüksüm yok maalesef..(
Kızım 6.sınıfta ona ayrı koştur, oğlum zaten Allah ömür versin şu an en hiper,bencil vede laf anlamayan döneminde..
Allah güç veriyor sanırım,yoksa dayanamaz insan...
yok öğrencilik biteli 12 sene oldu. izmirde yaşıyordum üniversiteyi kazanınca istanbula geldim sonra dayanadı ailemde geldi. burda evlendim.kaldık istenbulda
Güzel fakat zor bir şehir değilmi,İstanbul..
En azından ailende gelmiş,yanlız değilsin..Branş öğretmenimisin..??
ben çıkıyorum artık sonra sabah kalkamıyorum benim kız erkenden kaldıryor.
herkese iyi gecelerkaydirigubbakcemile3
canım ablam aramıza hosgeldın sefalar getırdın.sevgili bursa 16 mesajını alınca hemen cevap yazdım.o kadarda uğraştım.ama gitmedi.50 mesaj olmayınca özel mesaj olmuyormuş.
bende azimli yorgun bir o kadar da umutluyum.ankaraya istanbuldan taşınalı bir ayı geçti.kimseyi tanımıyorum.ay başında allah izin verirse altınoluğa gideceğim.orada çok dostum var.eşim yarı yatalak onun için evden pek çıkamıyorum.benim gelinim de bursadan göçmen.oğlumla ikisi burda odtü de beraber doktora yapıyor.dünya tatlısı,ben bir çocuğu zor yetiştirdim.allah sana yardım etsin.ilgine teşekkürler.hem bilgisayar acemisi hemde forum olunca biraz zorlanıyorum.üstelik birde emekli bankacıyım.hepinizin ablası olacak yaştayım.52..
asagıya bak ablacım...ben sizi göremiyorum.banada öğretin de selam göndereyim.ifadede veririm.töğretin söz saatlerce sitede dolaşmam..birde özel mesaj hakkım yokmuş.kırıldım yani.allahtan tatlı sevmiyorum.yoksa sinirden düşen şekerimi yükselteyim derken gelsin kilolar..kızlar ciddiyim ya birinizi görsem selamsız dolaşmam..:sinifsinif:
bu saatte sadece ben ayaktayım kızlar herkeze iyi geceler diliyorum
candy sen 27 kilomu verdin ? :1shok:
maşallah size ya, bende biraz dikkat edeyim bu akşam sadece çorba ve salata yicem
motive oldum ya :) teşekkürler kızlar
iyi akşamlar herkeze
günlerdir aklım buradaydı pc bozuldu zaten aylardır format istiyordu ama eşimin ihmalliği cumartesi günü pc hiç açılmayınca son buldu hemen götürdü artık . neyse bugün kavuştum artık çok hasar görmüş çok uğraşmışlar sinir oluyordum bir saatte sayfalar açılıyordu.
neyse size cuma günü yaşadıklarımdan bahsedeyim hala kendime gelemndeim çünki. bebeğimin üzerini değiştiriyordum osırada ayağa kalktım bez almak için kızım koltuktan düştü. ama çok fazla ağlamadı 5 dak ağladı geçti . üzüldüm tabiii ama dra filan götürmedim. 2 saat sonra kızımın bütün vücudu kabarmaya başladı nasıl korktum hemen eşimi aradım dra gittik hemen drda çok panik bir drmuş çok korkuttu bizi hemen tomografi çekilmesi lazım dedi. belki düşme ile ilgilidir ihmale gelmez dedi bir sürü şey söyledi ben başladım ağlamaya bulunduğumuz yerde yoktomografi çekilmek üzere 1 saat uzaklıktaki hastaneye yolakoyulduk ben eşofmanlarla ağlaya ağlaya gidiyorum yolda bütün bildiğim duaları okudum tabiii neyse çekildi temizçıktı allahtan ama benim ömrümden ömür gitti okadar üzüldümki . allah benim yavrumuda hepimizin yavrusunuda korusun inşallah . bu sıra emekliyor bir yerlere tutunarak ayağa kalkıyor sürekli düşüyorhep kucağımdada tutamamki...akşamüzerikızımın alerjileri geçmişti gece tekrar başladı özellikle ayakları çok kabardı yavrum uyuyamadı hatta sürekli ağlayıp durdu meğer şrup alerji yapmış 3 tane şurup kullanıyorduk bıraktık artık
selam millet...bir haftadır yoktum.yeni olduğum için kimse anlamadı.odtü dde doktora yaan oğlum internetimi alınca kalakaldım.bu gün getirdide hemeeün siteye girdim.bu arada kızlar sıkı durun 94.600 olmuşum.elma sirkeli ballı su ve 5 kilo diyetine devam ettim.üzgünüm citolle özek mesaj atamadım.neyse mayısta altınoluğa gidince daha çok veriyorum.orda yürüme imkanım var.bir saat sürdü yazdıklarınızı okumak,
yeni gelenlerlere selam..
bu arada 50 bazen 52 beden giyiyorum.boyumda 1.59 yani tombiş bir şeyim.sağ tarafımda küçük bir karpuz gibi duran kasık fıtığım karizmamı çiziyor.neyse sizleri okumak içimi ferahlattı.ben tatlı yemem acıya düşkünüm.serde adanalı olmak var.zaten o yüzden kilo alıyorum.acı iştahımı açıyor.kilo vereceğiz kızlar hemde çok kolay..böyle birlik olursak....
ben sizi göremiyorum.banada öğretin de selam göndereyim.ifadede veririm.töğretin söz saatlerce sitede dolaşmam..birde özel mesaj hakkım yokmuş.kırıldım yani.allahtan tatlı sevmiyorum.yoksa sinirden düşen şekerimi yükselteyim derken gelsin kilolar..kızlar ciddiyim ya birinizi görsem selamsız dolaşmam..:sinifsinif:
tursari sağol canım .benim kızımda daha 5 aylıktı drun muayene masasından düşmüştü hemde betona daha minicikti hayatta unutmam ogünü. ki yine bişey olmamıştı.o yüzden evde düşünce pek panik yapmadımhadi gelgel aramıza seninde çizelgen şenlensin:lepi:
evet malesef değişiyorboshayallersmile bendede bi 4 aylık göbek varr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım benim oğlum 20 günlüktü koltuktan düştü gibi süzldü sayılır yani ben sesini duyunca viikk diye küçücük bir ses çıkarmıştı lavobadaydım afedersin üstümü bile toparlamadan koştum yerden bana bakıyordu ama ödüm patladı benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım:roflol::roflol:
Canım çok geçmiş olsun...
hoşgeldiniz ablacım eşinizede geçmiş olsun allah yardımcınız olsunselam millet...bir haftadır yoktum.yeni olduğum için kimse anlamadı.odtü dde doktora yaan oğlum internetimi alınca kalakaldım.bu gün getirdide hemeeün siteye girdim.bu arada kızlar sıkı durun 94.600 olmuşum.elma sirkeli ballı su ve 5 kilo diyetine devam ettim.üzgünüm citolle özek mesaj atamadım.neyse mayısta altınoluğa gidince daha çok veriyorum.orda yürüme imkanım var.bir saat sürdü yazdıklarınızı okumak,
yeni gelenlerlere selam..
bu arada 50 bazen 52 beden giyiyorum.boyumda 1.59 yani tombiş bir şeyim.sağ tarafımda küçük bir karpuz gibi duran kasık fıtığım karizmamı çiziyor.neyse sizleri okumak içimi ferahlattı.ben tatlı yemem acıya düşkünüm.serde adanalı olmak var.zaten o yüzden kilo alıyorum.acı iştahımı açıyor.kilo vereceğiz kızlar hemde çok kolay..böyle birlik olursak....
valla ben dayanamıyordum neden 200 kilo olmadım biliyormusun. kızım oğlan çocuklarına taş çıkartacak kadar yaramaz ve huysuzdur. beni hiç oturtmaz. ve bir iki ay öncesine kadar gecede uyutmazdı.
ah bendede basen ve bacak alt tarfı şiş balon gibiyim.
şuan göbeğim azıcık nerdeyse yok gibi ama bir basen var evlere şenlik
allahım sanki o kadın gitmiş yerine yenisi gelmiş.
nasıl gaz geldi
allahhh kim tutar seni kilolar güle güle
hoşgeldin
çok sevindim. süpersin
şekeri olmasa ama sırf şeker canım. senden daha şeker olamazlar ama
şimdi gitmiyorum ama diyeti biraz kalorisini azltarak uyguluyorum. sonuçta o diyeti bana 105 kilo iken vermişti.
zayıflamak insanı daha genç gösteriyor valla. devam devam seney öğrenci sanarlar.
ahhh canım hepimiz aynıyız. burda zayıf yokki veririsin ne olacak istemen yeter.
kilo verince o uyuşukluk gidiyor. enerji geliyor az kilo versende faydası var.
bende sporu bıraktım kilo aldım. bırakmamak lazım.
geçmiş olsun canım benim kızda 4 aylıkken dönüp koltuktan düşmüştü ödüm patlamıştı. ama bebklere kolay kolay birşey olmuyor.
sağol canım melekler koruyor onları allaha şükür bişey olmuyor. hele şimdi ayaklanmaya başladı sürekli düşüyor sabahtan beri iki sefer düştü yin bir yere tutunurken düşüveriyor hmen
vitamin eksikliği olabilir. tansiyon olabilir yada çok aç kalırsan şekerin düşerse olabilir. biraz vitamin al. bence geçmiş olsun canım
ben topikte yeni sayılırım 2 ay falan oldu.. o kiloyu ben 1,5 yılda verdim.. 130 dan indim bu aralar kaç olduğumu bilmiyormuş gibi yapıyorum.. bu topikte de aylardır yapamadığımı yapıp 104 ü görmüştüm.. ah ah.. bu hafta da görsem.. aslında planıma göre benim şuan 99 olmam gerekirdi..
ben çabuk gaza gelip ağzını sulandıran ilk yiyecekte fıslayan biriyim.. o yüzden milletin 3-4 ayda verdiğini 1 yılda verdim.. yarım yıldır da yerimde sayıyorum..alsanaalsanasmile
aaay.. resmen gözlerim doldu okurken.. çok korktum.. bilmiyorumkismile geçmiş olsun derincim
zeynep ablacım yeni olduğun için değil de çok fazla kalabalıklaştığımız için oldu öyle sanırım.. buna bi çare buldum da Citol e danışacağım bu hafta aklımda bişeyler var.. uğramıyor ki kız buraya hiç.. alsanaalsanasmile
ablacım bir de paylaşımını arttırırsan mesaj sayın hızla artar problem çekmezsin.. ben daha ikinci günümde ulaşmıştım 50 ye sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?