- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Tebrik ediyorum :) geçen hafta kendimle iftihar etmiştim bu hafta tam tersi.
Farkı açtın he iyiceTunaydin hanımlar, hayırlı cumalar herkese
Kilom 74.6 geçen hafta kaçtı tam hatırlamıyorum gribime verin iyileştim derken ufaklığa geçti tekrar geri bana geçti sürünüyoruz bunada şükür
Darısı başınıza kızlar giydiklerim daha bir yakışmaya başladı karnım gitti yeni elbiseler aldım T... Yoldan hafifledim şükür bin şükür ama sanki biraz sarkmalar var bacaklarımda acil spora başlamam lazım grip biter bitmezFarkı açtın he iyice
Kilo bildirimi
Geçen cuma 98.8
Bugun 96.6
Fark 2.2
Yüzde 2.23
Kilo bildirimi
Geçen cuma 98.8
Bugun 96.6
Fark 2.2
Yüzde 2.23
Ben daha önce kg verdiğimde 58 ken bile göbeğim vardı. Şuan 100 kg ve doğum yapmış olarak bi hayal et :/Darısı başınıza kızlar giydiklerim daha bir yakışmaya başladı karnım gitti yeni elbiseler aldım T... Yoldan hafifledim şükür bin şükür ama sanki biraz sarkmalar var bacaklarımda acil spora başlamam lazım grip biter bitmez
Helal olsun vallahi..Kilo bildirimi
Geçen cuma 98.8
Bugun 96.6
Fark 2.2
Yüzde 2.23
58 ken göbek nasıl oluyor kız.. 100 kilo iken neyse de..Ben daha önce kg verdiğimde 58 ken bile göbeğim vardı. Şuan 100 kg ve doğum yapmış olarak bi hayal et :/
Su hayattaki vucudumdan yana tek şansım etimin sıkı olması.. sarkma olmuyor cok şükür kilo verince ama doğumdan kalan catlaklarin gobegimde oluşturduğu deformasyon içler acısıydi onunda hallediyorum sporla çok şükür.sende durum fenalaşmadan başla hemen.Darısı başınıza kızlar giydiklerim daha bir yakışmaya başladı karnım gitti yeni elbiseler aldım T... Yoldan hafifledim şükür bin şükür ama sanki biraz sarkmalar var bacaklarımda acil spora başlamam lazım grip biter bitmez
Valla vardı 78den 58e 1 senede düştüm ama hiç spor yapmamıştım58 ken göbek nasıl oluyor kız.. 100 kilo iken neyse de..
Hmm..o zaman şimdiden sporla destekle kendini..ayni manzara olmasinValla vardı 78den 58e 1 senede düştüm ama hiç spor yapmamıştım
Spor salonu işi yine olmadı evde deniycem mecburHmm..o zaman şimdiden sporla destekle kendini..ayni manzara olmasin
Harikasın tebrikler
Teşekkür ederimHelal olsun vallahi..
Kilo bildirimi
Geçen cuma 98.8
Bugun 96.6
Fark 2.2
Yüzde 2.23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?