- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Mrb kizlar ben 121 i gördüm gene beni listeden cikarir misiniz
kizlara yazik her hafta uğraşıyorlar canim buda bana ceza olsun en az 5 kilo vermeden almasinlar beni yeniden listeye baska bir problemim yok allaha şükür iradesizim sadece duzgun yapmayip menu paylasamayincada yazmaya yuzum olmuyorCanım bilmiyorum başka sorunlarinda varmı listeden cikabilirsin ama bence günlük menulerini yazsan ve burayı tamamen birakmasan daha güzel olur.
Ipin ucu tümden kaçıyor inanaki.
teşekkür ederim cnmSüper canım tebrik ediyorum.
Neden yiyordum peki..açlık hissi mi,yoksa sıkıntıdan mi..kizlara yazik her hafta uğraşıyorlar canim buda bana ceza olsun en az 5 kilo vermeden almasinlar beni yeniden listeye baska bir problemim yok allaha şükür iradesizim sadece duzgun yapmayip menu paylasamayincada yazmaya yuzum olmuyor
Ikiside bide baslayim dedikce daha da cok yemeye basladim bu aralar beyaz ekmek yemezken yemeye falan basladim oyle iste biraz mola iyi gelecek size karsi icim rahat edecek en azindanNeden yiyordum peki..açlık hissi mi,yoksa sıkıntıdan mi..
Nasil istersen,mola vermek iyi gelecek diyorsan peki ama molada vücuduna iyi bak lütfen..tatil moduna geçme yaniIkiside bide baslayim dedikce daha da cok yemeye basladim bu aralar beyaz ekmek yemezken yemeye falan basladim oyle iste biraz mola iyi gelecek size karsi icim rahat edecek en azindan
1 kilo verebilmek için kendimizi yırtıyoruz ama alması nasıl bu kadar basit,farkına varmadan oluyor anlamıyorum.. evet ben biraz abartmıştım ama bu kadar beklemiyordum..neyse yeni bir yıl,yeni umutlar deyip yola devam derincim,pes etmek yokhayirli cumalar
kilo bildirimi 127.5
+1kilo fazlam var...
bir kaç gündür tatlı kaçamağın oldu hemen +1
Tunaydin hanımlar, hayırlı cumalar herkese
Kilom 74.6 geçen hafta kaçtı tam hatırlamıyorum gribime verin iyileştim derken ufaklığa geçti tekrar geri bana geçti sürünüyoruz bunada şükür
Kilo bildirimi
Geçen cuma 98.8
Bugun 96.6
Fark 2.2
Yüzde 2.23
Ben doğum yaptigimda 100 kiloydum 103 ile doğuma girmiştim iki sene emzirdim hiç diyet yapmadım iki yıl iki aydir da Karatay yapıyorum çok faydasını gördüm tavsiye ederim canımBen daha önce kg verdiğimde 58 ken bile göbeğim vardı. Şuan 100 kg ve doğum yapmış olarak bi hayal et :/
Aldım canım teşekkürler, evde her kilodan kıyafet var birçoğunu vermistim 60-70 kilolara bir daha dönemem diye keşke iyileri saklasaymisim diyorum sadece bir gömlek saklamistim o benim kistasim çünkü az önce denedim bekarlık kiloma yıllar yıllar sonra döndüm Allah'a sonsuz şükür çok mutlu oldumGeçmiş olsun canım yeni ciciler alınmış güle güle giyin :)
Tebrikler mefkuş maşallah öpüyorum :)
Bende lohusalık sendromuyla tüm tuniklerimi kesmis kesmiş çöpe atmıştım.. şimdi giyecek doğru düzgün birseyim yok benim de..ama 65 olmadan alışveriş yok...elvada 52 beden gelsin 38..kendi kendimi gazliyorum heeeeAldım canım teşekkürler, evde her kilodan kıyafet var birçoğunu vermistim 60-70 kilolara bir daha dönemem diye keşke iyileri saklasaymisim diyorum sadece bir gömlek saklamistim o benim kistasim çünkü az önce denedim bekarlık kiloma yıllar yıllar sonra döndüm Allah'a sonsuz şükür çok mutlu oldum
Bendede tam tersi tüm 56,54,52 bedenli bol gelen kıyafetleri attım şimdi giyecek bişeyimde yok dolap bana olmayan elbiselerle dolu ama almıyacağım önce dolaptakilere girmem lazım :)Aldım canım teşekkürler, evde her kilodan kıyafet var birçoğunu vermistim 60-70 kilolara bir daha dönemem diye keşke iyileri saklasaymisim diyorum sadece bir gömlek saklamistim o benim kistasim çünkü az önce denedim bekarlık kiloma yıllar yıllar sonra döndüm Allah'a sonsuz şükür çok mutlu oldum
900 gr ma az mı diyorsun bence haksızlık ediyorsun çok iyiSelam kizlar erkenden tartldm yazmayı unutmusum.cok şükür azck da olsa eksi gördüm
kilo bildirimi gecen hafta 87.7
Bugun 86.8
Spir 40 dk
Kilo bildirimi
Geçen cuma 98.8
Bugun 96.6
Fark 2.2
Yüzde 2.23
Sagolasin tatlimTebrikler mefkuş maşallah öpüyorum :)
Aynen benimde öyleBendede tam tersi tüm 56,54,52 bedenli bol gelen kıyafetleri attım şimdi giyecek bişeyimde yok dolap bana olmayan elbiselerle dolu ama almıyacağım önce dolaptakilere girmem lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?