Bahar cimin ablası da dedi sen ol diye deTmm cnm sen bilirsin bizim kizlarda yardim ederiz demislerdi
Senin nasil gidiyor tatlim hersey yolundamiBonus internettemi bi sorun var?
Senin nasil gidiyor tatlim hersey yolundami
Kiz pek pahaliymisin sende :))Çok dikkat ediyorum canım.
Çarşamba tartildim pek yansimamas anlamadim ama eşim sen zayifladinmi?
Yüzün çekilmiş dedim nasıl sevindim anlatamam.
Hiç belli etmiyorum.
1.takimla 83 düşmüştüm 80 altı her bir kiloma bin lira istemistim.
Motivasyon olsun diye tamam demisti
Olan oldu inşallah bu yaz olcak.
Sen ne yaptın canım?
Kimsecikler gelmiyor mu buraya artık
Oyle gorunuyorBuralar bu kadar tenha ise mutlaka diyetler yoldan cikmistir
Buda bi ilerleme cnm ne guzelGeliriz niye gelmeyelim, elbet toparlanırız sonra buralarda bir mesajlar birikir yarısını okur, yarısına yetişemeyiz.
Evdeyim bugün mağlum dönemin 2. Günü karnım bacaklarım ağrıyordu gitmedim işe yatıyorum
Pazartesinden beride saat 6 dan sonra yemek yemedim dikkat ettim ama biraz önce kızım bana bazlamayla tost yaptı onu yedim perşembeye hiç yakışmadı : (
İnşallah tutarım yazık oldu emeğime yarın o tost benimle tartılacakBuda bi ilerleme cnm ne guzel
Aksami hafif tutmaya calis
Erken yenen tost tan bisey olmaz cnmİnşallah tutarım yazık oldu emeğime yarın o tost benimle tartılacakkalkabilirsem bir ara yeşil çay içim
Sen ne yaptın iki günlük detoks tarzı bişey yapıcaktın herhalde
Geçen haftaki eksi yerleşip dengeleniyordur ki geçen hafta normalin dışında asılmıştın dimiiErken yenen tost tan bisey olmaz cnm
Eger hafta ici iyi beslendiysen sorun yok demektir :)
Ben kacamak yapmadigim halde hala artiydim
Bu hafta hergun spor yaptim
Bugun yapmicam
Bilmiyorumki, insallah eksiye duserim
Ben herhafta asiliyomda bazen oluyor bazen olmuyorGeçen haftaki eksi yerleşip dengeleniyordur ki geçen hafta normalin dışında asılmıştın dimii
Başla canım çok üzücü ya kilodan bulamamak birşeySlm kizlar
Yrn tartilmaya korkuyorum ama gercekle yuzlesmem lazim. Yrndan itibaren menu bildirmeye baslicam insallah
Bugun pantalon aldim kendime son gittigim bir magazada buldum ordada bulamasaydim aglayacaktim
Sansima dukkani kapatacakmis kadin 1 alana 1 bedava yapmis 2 bluz 2 pantalon 180e aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?