- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
Yukardaki diger mesajda ne yapmamiz gerektigi yaziyor :)))
Ay hangi birini sayayim. Kendimi çok yorgun hissediyorum :/ kabizlik bir yandan, diş cikariyor bir yandan vee bombaa bronşit geciriyor cok fena hiriltisi var nefesi gidiyor. 3 gecedir uyku yok
Burda cogunluk bu kilolarda zaten cnm
Azimli ve kararli olursan verirsin
Selamlar herkese..
Uzunnnnn bir gergedan gribinden sonra biraz iyiyim çok şükür..umarım hepiniz iyisinizdir..ben hiç böyle bir kış,böyle bir grip gormemistim
İse başlamıştım ama hastaliktan dolayı ara vermek zorunda kaldım evdeyim birkaç gündür.. diyet işleri de pek müthiş olmasa da idare eder türden.. 65 olunacak kaçarı yokCidden öyle normal grip gibi degil.
Biz yeniden başa sardik gibi.
Canım baya yoktun neler yaptin?
Tesekkye ederim hoş buldukAleyküm selam hoşgeldiniz.
Geçmiş olsun cnm bu sene hasta olmayan kalmadi heraldeSelamlar herkese..
Uzunnnnn bir gergedan gribinden sonra biraz iyiyim çok şükür..umarım hepiniz iyisinizdir..ben hiç böyle bir kış,böyle bir grip gormemistim
İse başlamıştım ama hastaliktan dolayı ara vermek zorunda kaldım evdeyim birkaç gündür.. diyet işleri de pek müthiş olmasa da idare eder türden.. 65 olunacak kaçarı yok
Guzelim bence yuruyusun yaninda biraz bolgesellere basliyabilirsinCanım ben şimdilik sadece yürüyüş yapiyorum evde bandım var.
Kiloluyum ya onlari isinmadan yaparsam tam bilmiyorum bi yerim agrirmi?
Eşimde bel fıtığı var kanepe kaldırdığı için oldu.
Guzelim bence yuruyusun yaninda biraz bolgesellere basliyabilirsin
Est. Tatlim niye bunaltasinCanım benim pkosum için kadın dogum doktorum bolca yürüyüş önerdi.
Daha öncesinde zumbaya gittim
Bölgesel derken nasıl baslamaliyim seni bunalmak istemiyorum ama evdeyimde????
Kizlar bu ara hic ugrayamiyorum. Kizim cok agir hasta oldu hic vakit bulamiyorum malesef
Kızlar kızmayın ama muhabbetiniz cok güzel ama mefkuremin dedigi azimli ve kararli olmak biraz burda yok.
Ilk geldigimde nasıl yaziyodunuz ben msjlari okuyamiyodum.
Herkesin bi sorunu hayatta yaşadıklari zorlukları var amenna.
Ama artık bi silkelenip kalkmak gerek.
Yanlismi düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?