- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
aslında doğrusu o bana da öyle olmuştu bi donem uğraştım baktım veremedim hiç diyet falan yapmıştım sonra kullanmaya başladım su an gliforu 1000mg hapı bölüp içiyorum 500 mg sabah akşam
Güüünayyydıııınnn kızlar güne çok güzel bi eksiyle uyandım insAllah cumaya daha da güzelini görürüm cuma: 89.1 dim gün : 87.9 87li rakamları ucundan bile görmek mutlu etti bu hafta cumaya kadar buçuğu görürüm insAllah
insAllah cnm olcturmeyi düşünüyorum zaten haftaya sıkıldım ilac kullana kullana 1 senedir kullaniykrumİlaç yazmak değil ki marifet. Yüksekte değil sınır 2.5 zaten @aijoo çok gençsin bebiş bizden daha bilinçli davran bak 3 ay sonra ölçtür nasıl düşmüş olucak 3 aya kalmaz seninki 1 ayda düşer.
Beslenmenin dışında egzersizlerinde çok faydası var insülin düşümesi için ve karaciğer yağlanması için.
Ben sana çok inanıyorum
Süprüzü kalmadı ula
Günaydın cnmGünaydın datlu bayanlar
Uykusuzluk cok etkiliyor. Kizim saatlerce uyumadigi yada gecenin bir vakti kalktiginda onu uyutup sinirimden dolabin karsisinda ne bulursam yiyordum. Kabizlik icin iciyorsa kayisi kompostosu, elma kompostosu verebilirsin. Benim kizim icmiyor. Anca kayisi yiyor ama oyle fayda vermezGünaydın, gelemedim pek kusura bakmayın. Fırsat buldukça uğruyorum. Diyet anlamında iyi gidiyorum. Cumaya eksi olurum inşallah, ama psikolojim bozuk bu ara. Kızım çok zorluyor. Herşeye ağlıyor, herşeye hayır diyor. Geçen gün elektrik süpürgesini çalıştırdım diye saatlerce ağladı, komşular falan arıyorlar birşey mi oldu diye... Gece 12den 1den önce yatmıyor. Onda da ağlaya zırlaya yatırıyorum. Gaz problemi var bu ara yine, aslında gaz değil de sürekli kabız beslenme şeklinden ve az su içmesinden dolayı. Kabızlık da gaz yapıyor, uyutmuyor gece.. Doktora götürdük, ilaç verdi bugün 2. günü. Gece yine 3 buçukta ağladı deli gibi... 5e kadar ayağımda salladım zorla uyudu. Sabah uyuya uyuya o kreşe gitti, ben de okula geldim.. Kafam hiç yerinde değil, keyifsizim..
Öyle işte....
azicik sabirr canim..annelerimiz 5-6 cocugu ayni anda,küçücük odalarda nasil büyütmüş benimde aklim almiyor inan..ya bizim tahammülünüz yok,ya zamane çocuğu dediğimiz herşeyden mutsuz,sıkılan,memnuniyetsiz çocuklardan kaynaklı..aslında sokaklardan almak zorunda kalktık çocukları,odalara hapsettik belkide ondan bu tuhaf halleri bilemiyorum..seni inan çok iyi anlıyorum azıcık daha sabir diyorumGünaydın, gelemedim pek kusura bakmayın. Fırsat buldukça uğruyorum. Diyet anlamında iyi gidiyorum. Cumaya eksi olurum inşallah, ama psikolojim bozuk bu ara. Kızım çok zorluyor. Herşeye ağlıyor, herşeye hayır diyor. Geçen gün elektrik süpürgesini çalıştırdım diye saatlerce ağladı, komşular falan arıyorlar birşey mi oldu diye... Gece 12den 1den önce yatmıyor. Onda da ağlaya zırlaya yatırıyorum. Gaz problemi var bu ara yine, aslında gaz değil de sürekli kabız beslenme şeklinden ve az su içmesinden dolayı. Kabızlık da gaz yapıyor, uyutmuyor gece.. Doktora götürdük, ilaç verdi bugün 2. günü. Gece yine 3 buçukta ağladı deli gibi... 5e kadar ayağımda salladım zorla uyudu. Sabah uyuya uyuya o kreşe gitti, ben de okula geldim.. Kafam hiç yerinde değil, keyifsizim..
Öyle işte....
akin insAllah günaydınArtık günaydın diyem
Günaydınnnnnnn
Canım çarşamba çarşafa dolanma emi
Günaydın benim dıştan acicikkk tombul,ama ruhları 90-60-90 ailemmm..
Çatlama problemi vardi kizimdan once. Sanirim simdide var randevu alamadimki gidebileyim. Ama vucudumu taniyorum agrilarim oluyor kist oldugunu anlayabiliyorum. En azindan o da belki duzene girer birazAmine Busra kadın doğumcular da veriyor doğru ben insülin için dedim kuzum o zaman farklı olur tabi kilo verince o sorunun da düzene giricek inş. rahat rahat yımırtlayacan
Benim kizim bir yere gidelim yada parka cikalkm hic bei tanimaz resmen aramaz bile. Oylesine ozgur oluyor cocuk nereye koşcağini sasiriyorazicik sabirr canim..annelerimiz 5-6 cocugu ayni anda,küçücük odalarda nasil büyütmüş benimde aklim almiyor inan..ya bizim tahammülünüz yok,ya zamane çocuğu dediğimiz herşeyden mutsuz,sıkılan,memnuniyetsiz çocuklardan kaynaklı..aslında sokaklardan almak zorunda kalktık çocukları,odalara hapsettik belkide ondan bu tuhaf halleri bilemiyorum..seni inan çok iyi anlıyorum azıcık daha sabir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?