Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında doğrusu o bana da öyle olmuştu bi donem uğraştım baktım veremedim hiç diyet falan yapmıştım sonra kullanmaya başladım su an gliforu 1000mg hapı bölüp içiyorum 500 mg sabah akşam

İlaç yazmak değil ki marifet. Yüksekte değil sınır 2.5 zaten @aijoo çok gençsin bebiş bizden daha bilinçli davran bak 3 ay sonra ölçtür nasıl düşmüş olucak 3 aya kalmaz seninki 1 ayda düşer.

Beslenmenin dışında egzersizlerinde çok faydası var insülin düşümesi için ve karaciğer yağlanması için.

Ben sana çok inanıyorum

insAllah cnm olcturmeyi düşünüyorum zaten haftaya sıkıldım ilac kullana kullana 1 senedir kullaniykrum egzersizin qcayip faydasi var bunu kendim de onayladim gecen sene ocaktan bu yana 10 kilo vermiştim lakin dusmemisti hiç desem yeri 5.7 falan gördüm insulin direncinde bi ara bi ay yürüyüş yaptim acayip düştü 1.7 çıkmıştı ama onlem amaçlı devam edelim biraz daha dedi doktor su an kac bilmiorum haftaya ölçtrcem bklm

Biraz komik gelecek insan zorla kilo verip yeniden almak ister mi die ama ben ikinci cocuk istiyorum yaklasik bi sene olacak brlki ideal kiloma ulasinca ama bebek icin zayifliyorim birazda kızım cok istiyor kardeş bi sorunumuz yok dedim kilodur belki engel hrm kendim icin hem brbek icin cabaliyorjm
Süprüzü kalmadı ula
ben sabırsızim ya neyse faha cumaya var belki daha düşerim o sürpriz, olur belli mi olur
Günaydın datlu bayanlar
Günaydın cnm

Alintilama yapamiyorum tesekkur ederim desteginiz icin.

Bonus dr sadece bu degerlere gore vermiyor aslında annem seker hastasi, bende poliskistik over var asiri tuylenme var. Yani kadin doguma da gitsem bu ilacı verecekti. İleride 2. Cocuk icin yine ayni yollardan geçmek istemiyorum şimdiden kontrol altina almam lazim. Bu sefer bende kendime inaniyorum inşallah bayrama eksi 15 ile giricem

Günaydın, gelemedim pek kusura bakmayın. Fırsat buldukça uğruyorum. Diyet anlamında iyi gidiyorum. Cumaya eksi olurum inşallah, ama psikolojim bozuk bu ara. Kızım çok zorluyor. Herşeye ağlıyor, herşeye hayır diyor. Geçen gün elektrik süpürgesini çalıştırdım diye saatlerce ağladı, komşular falan arıyorlar birşey mi oldu diye... Gece 12den 1den önce yatmıyor. Onda da ağlaya zırlaya yatırıyorum. Gaz problemi var bu ara yine, aslında gaz değil de sürekli kabız beslenme şeklinden ve az su içmesinden dolayı. Kabızlık da gaz yapıyor, uyutmuyor gece.. Doktora götürdük, ilaç verdi bugün 2. günü. Gece yine 3 buçukta ağladı deli gibi... 5e kadar ayağımda salladım zorla uyudu. Sabah uyuya uyuya o kreşe gitti, ben de okula geldim.. Kafam hiç yerinde değil, keyifsizim..
Öyle işte....

Uykusuzluk cok etkiliyor. Kizim saatlerce uyumadigi yada gecenin bir vakti kalktiginda onu uyutup sinirimden dolabin karsisinda ne bulursam yiyordum. Kabizlik icin iciyorsa kayisi kompostosu, elma kompostosu verebilirsin. Benim kizim icmiyor. Anca kayisi yiyor ama oyle fayda vermez magnesie calsin diye bir tozla yaptiriyorum tuvaletini

azicik sabirr canim..annelerimiz 5-6 cocugu ayni anda,küçücük odalarda nasil büyütmüş benimde aklim almiyor inan..ya bizim tahammülünüz yok,ya zamane çocuğu dediğimiz herşeyden mutsuz,sıkılan,memnuniyetsiz çocuklardan kaynaklı..aslında sokaklardan almak zorunda kalktık çocukları,odalara hapsettik belkide ondan bu tuhaf halleri bilemiyorum..seni inan çok iyi anlıyorum azıcık daha sabir diyorum

Amine Busra kadın doğumcular da veriyor doğru ben insülin için dedim kuzum o zaman farklı olur tabi kilo verince o sorunun da düzene giricek inş. rahat rahat yımırtlayacan
Çatlama problemi vardi kizimdan once. Sanirim simdide var randevu alamadimki gidebileyim. Ama vucudumu taniyorum agrilarim oluyor kist oldugunu anlayabiliyorum. En azindan o da belki duzene girer biraz

Benim kizim bir yere gidelim yada parka cikalkm hic bei tanimaz resmen aramaz bile. Oylesine ozgur oluyor cocuk nereye koşcağini sasiriyor

Pc den yazmak sitenin bu halinde ve benim ağrıyan elimle daha kolaymış ama sorun şu ki pc telden yavaş kaldı tık hızıma yetişemiyor
Allah başka dert vermesin tabi bonus

Ben var özet geçmek :) dün dr gittim dizlerim ve dirseğim içün dizlerimde kireçlenme başlamış
baharnaz senden altta kalamazdım bahar senin dizlerini kıskandım
Muhtemelen kiloya bağlı başka ne olabilir ki zaten dişim ağrısa kilomdan ağrıyor.
Dirseğimde bişey yokmuş yoğun kas ağrısı dedi.

Bakmayın şimdi güldüğüme dün çok kötü hissettim her yerim ağrıyor diye aciz halime oturdum ağladım.
Çayla teselli ettim kendimi. Şimdi daha iyiyim. Üzülmeme değil inş daha çabalamama vesile olur.
Spor için salonda hocalarla bir konuşucam bana bi el atsınlar
Dr yapma çok dikkatli ol dedi ama yapılcak egzersizler de verdi.

Beyle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…