geçmiş olsun canım benim.. kısa zamanda değerlerin normale döner inşallah.Doktordan geldim. Şeker ilacı kullancam insulin direncimi dusurmek icin. D vitaminim düşükmüş onuda yukselticem inşallah
İnşallah canim sagol. Onemli olan iştahimin kapanmasıgeçmiş olsun canım benim.. kısa zamanda değerlerin normale döner inşallah.
her ihtimale karşı azıcık ateş düşürücü verirsen birşey olmaz sanki canim geçmiş olsun sifa olsunInsallah cnm yaa. Eve geldik uzerini cikarip yere yatirdim salonda. Sonra ben odaya gidip uzerimi degistirdim. Iceri geldim uyumus yerde kuzum sabah 7.20de kalkmisti. Aldim yatirdim yatagina.
Insallah atesi cikmaz.
2 tane asi yaptilar. 2 asi kalmamis mudurlukten gelecekmis ama ne zaman belli degil. Gelince arayacaklar bir daha gitcez
bendensinbugün günlerden temizlik
deterjandan kafam guzel oldu heee
afiyet olsun canımBugunku menumude vereyim her ihtimale karsi aksam belki giremem
Sabah: 3 yk musli ve sut
Ara: filtre kahve
Ogle: 1/2 kase yogurtlu bugday corbasi ve taze fasulye
Ara: kayisili form cayi
Ara: 3 ceviz ve 3 hurma
Su 2 lt bitmek uzere son 300 ml kadar kalmistir. Aksam yemegine kadar onu bitiririm yatasiya kadarda 1 lt daha icerim insallah.
Bu aksam yogurt kurunu yapmayi dusunuyorum
Aksam: mantar corbasi ve turlu
Ara: baharatli yogurt
Ara: kiraz sapli form cayi
Buyuk ihtimalle bu sekilde olacak
Gecmis olsun canım bende kullanıyorum ilac bi sene uğraştım kilo vermeden düşmüyor insülin direnci kilo vermeye de engel yavaş gidiyor kilolar ilac ne yazdı cnm kaçtı değerinDoktordan geldim. Şeker ilacı kullancam insulin direncimi dusurmek icin. D vitaminim düşükmüş onuda yukselticem inşallah
Hasibecim form caylarin fazla icilmesi iyi degil cnmBugunku menumude vereyim her ihtimale karsi aksam belki giremem
Sabah: 3 yk musli ve sut
Ara: filtre kahve
Ogle: 1/2 kase yogurtlu bugday corbasi ve taze fasulye
Ara: kayisili form cayi
Ara: 3 ceviz ve 3 hurma
Su 2 lt bitmek uzere son 300 ml kadar kalmistir. Aksam yemegine kadar onu bitiririm yatasiya kadarda 1 lt daha icerim insallah.
Bu aksam yogurt kurunu yapmayi dusunuyorum
Aksam: mantar corbasi ve turlu
Ara: baharatli yogurt
Ara: kiraz sapli form cayi
Buyuk ihtimalle bu sekilde olacak
Afiyet olsun canım güzel menüevet gelsin menü
Kahvaltı 11.00
1 yağsız kızartılmış yumurta
biraz peynir,şekersiz çay
15.00
şekersiz sütlü kahve 1 fincan
19.00
1 kase mercimek çorbası
küçük tabak karin kavurması
salata
duble yeşilçay,bol su,spor henüz yok bakacagiz:))
Bana az gibi geldi canım biraz daha Atıştırma ekle kalorisi eminim ki çok azdır bunların vucudunu kıtlığa sokma bir zaman sonraevet gelsin menü
Kahvaltı 11.00
1 yağsız kızartılmış yumurta
biraz peynir,şekersiz çay
15.00
şekersiz sütlü kahve 1 fincan
19.00
1 kase mercimek çorbası
küçük tabak karin kavurması
salata
duble yeşilçay,bol su,spor henüz yok bakacagiz:))
Senin menune gore bi ekmek eksik sanırım.. onu bıraktım çok şükür..ceviz falan yiyorum onun yerine..aç hissedersem ara öğün yapıyorum,açlık hissetmediğim sürece yemiyorumBana az gibi geldi canım biraz daha Atıştırma ekle kalorisi eminim ki çok azdır bunların vucudunu kıtlığa sokma bir zaman sonra
Senin menune gore bi ekmek eksik sanırım.. onu bıraktım çok şükür..ceviz falan yiyorum onun yerine..aç hissedersem ara öğün yapıyorum,açlık hissetmediğim sürece yemiyorum
Gecmis olsun canm.beslenmene daha cok dikkat etmen lazm bunsan sonraDoktordan geldim. Şeker ilacı kullancam insulin direncimi dusurmek icin. D vitaminim düşükmüş onuda yukselticem inşallah
Afiyet olsun cnmSabah 11.00
1 yumurtalı Menemen
Peynir zeytin
1 tutam dereotu
1 dilim elma
Akşam 18.15
1 tabak Madımak
1 kase yoğurt
1 dilim ayva
Belki kahve içerim
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Sagol cnm. Verdim aksam uzeri ilac.her ihtimale karşı azıcık ateş düşürücü verirsen birşey olmaz sanki canim geçmiş olsun sifa olsun
bendensin
afiyet olsun canım
Gecmis olsun canım bende kullanıyorum ilac bi sene uğraştım kilo vermeden düşmüyor insülin direnci kilo vermeye de engel yavaş gidiyor kilolar ilac ne yazdı cnm kaçtı değerin
Hasibecim form caylarin fazla icilmesi iyi degil cnm
Haftada en fazla 1-2
O da cok ihtiyac duyulursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?