Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bir ayi gecti yemim ettim ciklata falan var cips var yemiyorum onlari ama kilo dada farak yok bie ara cozutunca 124 olmuştum 2 hafta once 118 i görmüştüm oyy oyyy kendime eziyetten baska birsey degil bir sene de 500 gr vermisim gecen sene diyete baslayinca kaydetmişim kilo napiyim artmamisom en azindan

Bugunku menumude vereyim her ihtimale karsi aksam belki giremem

Sabah: 3 yk musli ve sut
Ara: filtre kahve
Ogle: 1/2 kase yogurtlu bugday corbasi ve taze fasulye
Ara: kayisili form cayi
Ara: 3 ceviz ve 3 hurma
Su 2 lt bitmek uzere son 300 ml kadar kalmistir. Aksam yemegine kadar onu bitiririm yatasiya kadarda 1 lt daha icerim insallah.
Bu aksam yogurt kurunu yapmayi dusunuyorum

Aksam: mantar corbasi ve turlu
Ara: baharatli yogurt
Ara: kiraz sapli form cayi

Buyuk ihtimalle bu sekilde olacak

her ihtimale karşı azıcık ateş düşürücü verirsen birşey olmaz sanki canim geçmiş olsun sifa olsun
bugün günlerden temizlik
deterjandan kafam guzel oldu heee
bendensin
afiyet olsun canım
Doktordan geldim. Şeker ilacı kullancam insulin direncimi dusurmek icin. D vitaminim düşükmüş onuda yukselticem inşallah
Gecmis olsun canım bende kullanıyorum ilac bi sene uğraştım kilo vermeden düşmüyor insülin direnci kilo vermeye de engel yavaş gidiyor kilolar ilac ne yazdı cnm kaçtı değerin

İyi akşamlar kızlar menüm
Sahur yok
İftar 19:30
Bi kase yoğurt çorbası (asurelik buğdaylı)
2-3 kaşık kabuska
3 lahana sarması 3 kuru biber dolması
Bol salata
Sarma içleri azdı biberlerde çok minnakti zaten iki tanesinin içi bi kaşık pilav desek yeridir

Birazdan ya bitki çayı ya normal çay içerim yanında yarım avuç sarı leblebi
Su henüz 2 bardak içtim minimum 2 lt olur
Spor yok bugün bütün gün ev temizledim en fazla 100 squat yaparim tmm yoruldum cunki

Hasibecim form caylarin fazla icilmesi iyi degil cnm
Haftada en fazla 1-2
O da cok ihtiyac duyulursa

Ay menü vereyim kollarım tutmuyor yahu

Sabah
1 yumurta kırıldı
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 domates
Yarım salatalık
4zeytin

Öğlen
Kahve

Akşam
6 7 kaşık yogurt Pulbiber karabiber limonlu
2 kepçe ezogelin çorba
1 tabak zeytinyağlı Kabak yemeği

Birazdan Yeşil çay

Su 2 litre oldu

Spor

Bench press mac
Pec ply
Pull down reverse
Cable row
Lateral
3*15

Dumbbell curl(90 adet)
dumbbell triceps (90 adet)
3*15 sağ sol ayrı yapıldı

Bölgesel haraket 3*10
20 dakika yürüyüş
10 dakika eliptik
5.000 adım
50 mekik

Afiyet olsun canım güzel menü

Bana az gibi geldi canım biraz daha Atıştırma ekle kalorisi eminim ki çok azdır bunların vucudunu kıtlığa sokma bir zaman sonra

Bana az gibi geldi canım biraz daha Atıştırma ekle kalorisi eminim ki çok azdır bunların vucudunu kıtlığa sokma bir zaman sonra
Senin menune gore bi ekmek eksik sanırım.. onu bıraktım çok şükür..ceviz falan yiyorum onun yerine..aç hissedersem ara öğün yapıyorum,açlık hissetmediğim sürece yemiyorum

Senin menune gore bi ekmek eksik sanırım.. onu bıraktım çok şükür..ceviz falan yiyorum onun yerine..aç hissedersem ara öğün yapıyorum,açlık hissetmediğim sürece yemiyorum

En iyisini sen bilirsin canım bana az geldi kahvaltı filan ondan dedim

Emine kac gundur kurabiye istiyor okula goturmek icin simdi yapayimda sabah ona surpriz olsun. Meryeminde saat 7 gibi hafif atesi var gibiydi ilac verdim saat 9 da uyudu.

Sagol cnm. Verdim aksam uzeri ilac.

Hasibecim form caylarin fazla icilmesi iyi degil cnm
Haftada en fazla 1-2
O da cok ihtiyac duyulursa

Aksam kiraz sapli cay icerim diyordum ama sade nescafe ictim. Daha az tuketmeye calisirim cnm.

Amine Busra cnm insallah degerlerin kisa surede toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…