- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Gecer insAllah aman ara ara kontrol etmekte fayda var cnm atesini.. Kokay gelsin simdidenEmine kac gundur kurabiye istiyor okula goturmek icin simdi yapayimda sabah ona surpriz olsun. Meryeminde saat 7 gibi hafif atesi var gibiydi ilac verdim saat 9 da uyudu.
Sagol cnm. Verdim aksam uzeri ilac.
Aksam kiraz sapli cay icerim diyordum ama sade nescafe ictim. Daha az tuketmeye calisirim cnm.
Amine Busra cnm insallah degerlerin kisa surede toparlar
Hoşgeldin cnm hep beraber vericez insAllah bu kikolari Hedefin kacBen de geldim tam 90
Hoş geldin canımBen de geldim tam 90
Masallah38 de ne var ki yaCidden öğretmen arkadaşım Doğum yaptı 47 yaşında o yüzden hiç
Problem yok
Hahahayaş benim bahanem...
Sabrim yok canim , ben bide normal rahat anne olamiyorum kızımı büyütürken cok panik oluyordum geriye donmek istemiyorum....
Ben de geldim tam 90
İstahim cok fena acik. Sadece insulin etkili degildir tabi psikolojik te etkisi var.her ihtimale karşı azıcık ateş düşürücü verirsen birşey olmaz sanki canim geçmiş olsun sifa olsun
bendensin
afiyet olsun canım
Gecmis olsun canım bende kullanıyorum ilac bi sene uğraştım kilo vermeden düşmüyor insülin direnci kilo vermeye de engel yavaş gidiyor kilolar ilac ne yazdı cnm kaçtı değerin
gliforun öyle etkisi oluyor başta bana da oldu ama devam ettikce normale döndüm şükür aslinda en son düşmüş gözüküyordu ama ilaca devam ediyorum önlem amaçlıİstahim cok fena acik. Sadece insulin etkili degildir tabi psikolojik te etkisi var.
Homa ir degerim 2.75 cikti bugun.
İki hafta once hb1ac degeri de 5 civariydi. Glifor yazmak istedi dr ama o daha once cok ishal yapmisti simdi glukofen ile basladik
Canım beyin de bitiyor tamamen ama insülin direnci maalesef aynı açlık krizlerine yok açabiliyor kendimden biliyorum bunun tek yolu diyetisyen taktiği cidden faydasi oluyor porsiyonunu küçült yani tabağına ölçülü yiyeceğin herseyi bastan koy önce gözün doysun sonra sen de doyarsn.. Ara öğün mutlaka yap bence yüksekken benim gözlerim falan kararıyordu acıkınca Halsizlik, şeker isteği vs şu an çok şükür aştim o süreci en en önemlisi yapabiliyorsan günlük 45 dk 1 saat tempolu yürü canım insülin direnci için faydasi inanılmazSagolun hepiniz, alintilama yapamıyorum malesef. aslinda degerlere takılmiyorum. Ama istahimin bu kadar asiri olmasi cok uzucu kendimi kontrol edemiyorum cogu zaman.
25 yasinda seker hastasi adayıyım. Ve bunda tek suçlu benim. Eger gecmiste bir tık dikkat etsem bu noktaya gelmezdim.
Bugun tv de 180 kg olan bir kadin gordum. Kocasinin tavirlari oyle kotuydu ki.. cok uzuldum. Kadin 46 yasindayim dedi ama alakasi yok malesef. Hayatini kendi basina idame edemeyecek durumda. Kocasi icin degil en basta kendi icin kg vermesi sart. Bizimde oyle aslinda. 180 120 yada 100. Sonucta obeziz ve en buyuk sorun beynimiz obez. Yemekte care aradik bu zamana kadar. Yoksa afrikadaki insanlar bizim yediklerimizi mi yiyorda yaşıyor? Fazla fazla yiyoruz..
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş20 Aylik Kizim bile yemesi gerekeni biliyor doyunca bir yudum fazlasini yemez..
Gelelim menume
Sabah aç karna kan verdigim icin canim sicacik corba istedi. Saat 10 civari mercimek corbasi ictim 1 dilimden az fazla ekmekle
12.30dan sonra kizimla ikinci bir kahvalti gibi yaptik
Peynirli yumurta (az yedim) domates salatalik 2 tk tahinli pekmez
Ara 1 parca palamut avuc icinden az ekmek
Akşam 19.30
Tarhana çorbası
Pirasa yemegi ve yogurt.
Gun icinde 3 fincan sekersiz cay(bu benim icin hep cok zor olduguna inandigim birseydi ama 3 gundur sekersiz icebiliyorum)
1 fincan sekersiz sutlu nescafe
Bol su cunku yollarda heba oldum :))
Sagolun hepiniz, alintilama yapamıyorum malesef. aslinda degerlere takılmiyorum. Ama istahimin bu kadar asiri olmasi cok uzucu kendimi kontrol edemiyorum cogu zaman.
25 yasinda seker hastasi adayıyım. Ve bunda tek suçlu benim. Eger gecmiste bir tık dikkat etsem bu noktaya gelmezdim.
Bugun tv de 180 kg olan bir kadin gordum. Kocasinin tavirlari oyle kotuydu ki.. cok uzuldum. Kadin 46 yasindayim dedi ama alakasi yok malesef. Hayatini kendi basina idame edemeyecek durumda. Kocasi icin degil en basta kendi icin kg vermesi sart. Bizimde oyle aslinda. 180 120 yada 100. Sonucta obeziz ve en buyuk sorun beynimiz obez. Yemekte care aradik bu zamana kadar. Yoksa afrikadaki insanlar bizim yediklerimizi mi yiyorda yaşıyor? Fazla fazla yiyoruz..
Yediklerine dikkat edip sporda yaparsan direnc mutlaka duser cnm20 Aylik Kizim bile yemesi gerekeni biliyor doyunca bir yudum fazlasini yemez..
Gelelim menume
Sabah aç karna kan verdigim icin canim sicacik corba istedi. Saat 10 civari mercimek corbasi ictim 1 dilimden az fazla ekmekle
12.30dan sonra kizimla ikinci bir kahvalti gibi yaptik
Peynirli yumurta (az yedim) domates salatalik 2 tk tahinli pekmez
Ara 1 parca palamut avuc icinden az ekmek
Akşam 19.30
Tarhana çorbası
Pirasa yemegi ve yogurt.
Gun icinde 3 fincan sekersiz cay(bu benim icin hep cok zor olduguna inandigim birseydi ama 3 gundur sekersiz icebiliyorum)
1 fincan sekersiz sutlu nescafe
Bol su cunku yollarda heba oldum :))
İstahim cok fena acik. Sadece insulin etkili degildir tabi psikolojik te etkisi var.
Homa ir degerim 2.75 cikti bugun.
İki hafta once hb1ac degeri de 5 civariydi. Glifor yazmak istedi dr ama o daha once cok ishal yapmisti simdi glukofen ile basladik
afiyet olsun canımIyi geceler
Sali menüsü
9.30
2 kş ezme
1 kş kuru uzum
1 kş kuruyemis
Yarim bardak badem sutu
11.30
1.5 yumurtadan omlet
6 zeytin
Peynir
1 dil. Ceddar
Birer tutam maydonoz dereotu
1 tb sandwich ekm
15.30 civari
3 hurma
3 brezilya cevizi
19.00
1 dolu tabak firinda kiymali patlican (kizartma degil)
1 tabak salata
Su 2.5 lt
Spor 2 mil leslie
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımHayirli sabahlar
aslında doğrusu o bana da öyle olmuştu bi donem uğraştım baktım veremedim hiç diyet falan yapmıştım sonra kullanmaya başladım su an gliforu 1000mg hapı bölüp içiyorum 500 mg sabah akşam2.75 değere ilaç verilmez ki h1a1c de yüksek değil şaka gibi ya. Sen gençsin kilo verirsen hemen düşücek zaten sınırın çok çok az üstünde.
Dr lara saygım sonsuz ama etrafımda ailemde insülin ve şeker çok var ordan biliyorum.
Bazen saçmalıyolar ilk önerilcek tedavi kilo vermek ilaç alıp kilo vermedikten sonra bi anlamı yok kuzum.
Boşu boşuna yan etkileri çok olan bi ilacı kullanmış olucaksın. Şeker hastası adayıyım deyip kendini üzme kilolu olan herkes buna aday bazen zayıf olanlar da aday.
Sen zaten diyet yolundasın azcık saptın sadece hizaya giricen inş dr gidicen takibini yaptırıcan daha nolsun ❤
Evdekileri göndereyim geleceğim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?