Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Carsamba menum

11.00
1.5 yumurtadan menemen
6 zeytin
Peynir
1 dil. Ceddar
Bir tutam dereotu
2 dil. Salatalik

15.00
1 tabak firinda kiymali patlican
1 tabak salata

16.00
3 hurma
2 ceviz

Su 3 lt bitti
Spor 2 mil leslie
Harika kaptanım
Afiyet olsun

Aynn canim

Canım ya ne desem ki ahh bu kilolar gidicek ama spor salonunu bırakma kuzum geçmiş olsun. Çok zor biliyorum eklem ağrılarından spor yapamamak yavaş yavaş yapcaz artik bonusum.

40 haftalik dogum yaptim. Son gune kadar hep gezdim. Ama o ayaklarım var yaa hc oyle sismemisti aslan ayagi gibiydi

Benimkide o aslanın elleri gibiydi ellerim cok sismisti:))
Selam kızlar.bugün baya hastayım zor yatsktan çıkıp pkula gittim.once acilde igne vurundum aonra gidebildim.fena bademciklerim sismis.gün boyu pek bisey yiyip icemedim.spora diyete bu kadar dayanabildim

Gecmis olsun

E eboe biraz daha sabır geçicek kuzum
Kabizliktan cok çektik anlıyorum seni. Duphalac ara ara uzun yıllar kullandı oglum. Neler neler yapıyordum cocuk büyüdükçe kendi zamanla biraz da annesinin desteğiyle çözüyor. Yazın incir kisin kivi her iki mevsimde de armut ankara ve deveci armudu hic eksik olmayan zeytinyağ gibi...
Gecmis olsun

Gunaydin kizlar.

Bugun ogleden sonra eminenin arkadasina gitcez annesi dun aradi cagirdi. Gecenlerde emine arkadasinin dogumgununden bahsediyordu, dogim gunu icin sunu almislar bunu almislar diye. Acaba dogum gunumu var diye dusundum. Cakepops yaptim elim bos gitmeyeyim diye. Oglen yemegimi yiyip gitmeyi dusunuyorum. Orada sadece cay icerim.

Selam kızlar.bugün baya hastayım zor yatsktan çıkıp pkula gittim.once acilde igne vurundum aonra gidebildim.fena bademciklerim sismis.gün boyu pek bisey yiyip icemedim.spora diyete bu kadar dayanabildim

Gecmis olsun cnm

Çok şükür canım ya Allahtan kıldan tüyden yana zirvede biriyim hemen çıkıyorlar,adile teyzelikten kurtuldum bayagi

Hic deme bu aralar dizim falan agriyo doktora gitsem kilo ver diyecek diye gitmiyorum
Gecmis olsun canim
Ayy gercekten cok zor benim.iki tanr 5.5 ve 2.5 yaslarinda kv zamani geldi digur diye dua ediyo istemiyorum desemde anlamiyo ben yetemiyorum su an kizlara yakinimda kimse yok esim pek ilgilenmez bakimlariyla zor gerçekten buyukle oyunlar oynamamiz gerek satranc hevesi var akil oyunlari falan oynamamiz lazim yapamiyoruz bide kilo da etkili tabi

Gunaydin Bonus onceden yaptin simdi de yaparsin sen icini ferah tuttt bozma ablam diyetisyene gidiyo 2 haftada 5 kilo verdi hos 98 den 92 ye hic bisey yapmadan dusmustu simdi 85 olmus hafta sonu beni de götürecekmis kafaya takti bakalim ivir zivir yemiyorum ama sabit kalmami sagladi bu sadece oyle istee optummmmmm kocamannnn

Gecmis olsun canim. Benimde sikintim var ama korkudan gidemiyorum. 2 gun once acidan pltek peltek konusuyodum

abla pek anladığım bi konu değil..pakette noodle yazdığı için listeye adını o şekil yazdım,yoksa bu konulara fransızım..içinde soslariyla beraber satılan bi paketti sadece.
O zaman o normal noddle cnm karbon oluyor
Hazir soslu seyleri yememeye calis

Bosver kimin ne istedigini
Kendi iç sesini dinle

Arkadaslar bayrama rahat gezebilmek hayaliyle tartidan once son cikis diyerekten leslie yapildi3 gundur esimle.yuruyuse basladik dun aksamdan limoniyiz triple gitmeyebilirim en cokta buna uzuluyorum
Insallah gonlumu alirda cikariz hic umudum yok ama neyse bu aksam dikkat edriz arkadaslar insallah yarina umitliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…