Harika kaptanımCarsamba menum
11.00
1.5 yumurtadan menemen
6 zeytin
Peynir
1 dil. Ceddar
Bir tutam dereotu
2 dil. Salatalik
15.00
1 tabak firinda kiymali patlican
1 tabak salata
16.00
3 hurma
2 ceviz
Su 3 lt bitti
Spor 2 mil leslie
azicik sabirr canim..annelerimiz 5-6 cocugu ayni anda,küçücük odalarda nasil büyütmüş benimde aklim almiyor inan..ya bizim tahammülünüz yok,ya zamane çocuğu dediğimiz herşeyden mutsuz,sıkılan,memnuniyetsiz çocuklardan kaynaklı..aslında sokaklardan almak zorunda kalktık çocukları,odalara hapsettik belkide ondan bu tuhaf halleri bilemiyorum..seni inan çok iyi anlıyorum azıcık daha sabir diyorum
Pc den yazmak sitenin bu halinde ve benim ağrıyan elimle daha kolaymış ama sorun şu ki pc telden yavaş kaldı tık hızıma yetişemiyor
Allah başka dert vermesin tabi bonus
Ben var özet geçmek :) dün dr gittim dizlerim ve dirseğim içün dizlerimde kireçlenme başlamış
baharnaz senden altta kalamazdım bahar senin dizlerini kıskandım
Muhtemelen kiloya bağlı başka ne olabilir ki zaten dişim ağrısa kilomdan ağrıyor.
Dirseğimde bişey yokmuş yoğun kas ağrısı dedi.
Bakmayın şimdi güldüğüme dün çok kötü hissettim her yerim ağrıyor diye aciz halime oturdum ağladım.
Çayla teselli ettim kendimi. Şimdi daha iyiyim. Üzülmeme değil inş daha çabalamama vesile olur.
Spor için salonda hocalarla bir konuşucam bana bi el atsınlar
Dr yapma çok dikkatli ol dedi ama yapılcak egzersizler de verdi.
Beyle yani.
40 haftalik dogum yaptim. Son gune kadar hep gezdim. Ama o ayaklarım var yaa hc oyle sismemisti aslan ayagi gibiydi
Selam kızlar.bugün baya hastayım zor yatsktan çıkıp pkula gittim.once acilde igne vurundum aonra gidebildim.fena bademciklerim sismis.gün boyu pek bisey yiyip icemedim.spora diyete bu kadar dayanabildim
Selam kızlar.bugün baya hastayım zor yatsktan çıkıp pkula gittim.once acilde igne vurundum aonra gidebildim.fena bademciklerim sismis.gün boyu pek bisey yiyip icemedim.spora diyete bu kadar dayanabildim
Çok şükür canım ya Allahtan kıldan tüyden yana zirvede biriyim hemen çıkıyorlar,adile teyzelikten kurtuldum bayagiİyi geceler hanımlar
@mefkurem senin şu Son ikilerin beni benden alıyo sınavda hocaların tepemizde dikilmesi gibi
@Bonus bi ara ne güzel gidiyodun bayağı kilo vermiştin ben sana inanıyorum tekrar yapabilirsin
Tgcervanne0133 kaşların düzeldi mi
abla pek anladığım bi konu değil..pakette noodle yazdığı için listeye adını o şekil yazdım,yoksa bu konulara fransızım..içinde soslariyla beraber satılan bi paketti sadece.Shirataki noddle mi o da cnm
Hic deme bu aralar dizim falan agriyo doktora gitsem kilo ver diyecek diye gitmiyorumBonus zaten biliyosun ama :))) kilo gercekten cok farkediyor cnm
Bunu verdigim zaman anladim
Biraz fazla ayakta dursam ayaklarim belim cok agrir, zayiflayincaya gitmisti agrilar
Simdi yine var
1 kilo fazlalik dize, bele 10 kilo gibi yuk oluyor
Bjzim kilo fazlamizi dusunursek ne yapsın zavalli kemiklerimiz :))))
Gecmis olsun canimSelam kızlar.bugün baya hastayım zor yatsktan çıkıp pkula gittim.once acilde igne vurundum aonra gidebildim.fena bademciklerim sismis.gün boyu pek bisey yiyip icemedim.spora diyete bu kadar dayanabildim
Ayy gercekten cok zor benim.iki tanr 5.5 ve 2.5 yaslarinda kv zamani geldi digur diye dua ediyo istemiyorum desemde anlamiyo ben yetemiyorum su an kizlara yakinimda kimse yok esim pek ilgilenmez bakimlariyla zor gerçekten buyukle oyunlar oynamamiz gerek satranc hevesi var akil oyunlari falan oynamamiz lazim yapamiyoruz bide kilo da etkili tabiÖyle vallahi
Ya bi istemek var bi de ihmal yüzünden hamile kalmak var
Ben istediğim zaman çabalayıp tevekkül etmek istiyorum
Tıpkı ikizlerimde oldugu gibi
Çocuklarımın hepsine yetebilmek istiyorum
Su şartlarda psikolojim hiç müsait değil çok tatlılar evet ama cidden kolay da değil
Ben gerçek anlamda anne olmak istiyorum
aman o da ikizlerle yuvarlanır gider diyebilen biri değilim
Gecmis olsun canim. Benimde sikintim var ama korkudan gidemiyorum. 2 gun once acidan pltek peltek konusuyodumsaat 3 te dişçi randevum var..dolgu işlemim var 1 tane..ya nedense bu dişci koltugu beni hep çok korkutuyor,saatte gözüm surekli..ama korkulmuyacak gibi değil ki aletleri korkunç,birde sanki inşaaat sesi gibi sesler cikiyor
Yaaa ne guzel. Bende istiyorum ama olmadi bi turluSurprizzz pro oldum ben
Hayirli olsun cnmSurprizzz pro oldum ben
O zaman o normal noddle cnm karbon oluyorabla pek anladığım bi konu değil..pakette noodle yazdığı için listeye adını o şekil yazdım,yoksa bu konulara fransızım..içinde soslariyla beraber satılan bi paketti sadece.
Bosver kimin ne istediginiHic deme bu aralar dizim falan agriyo doktora gitsem kilo ver diyecek diye gitmiyorum
Gecmis olsun canim
Ayy gercekten cok zor benim.iki tanr 5.5 ve 2.5 yaslarinda kv zamani geldi digur diye dua ediyo istemiyorum desemde anlamiyo ben yetemiyorum su an kizlara yakinimda kimse yok esim pek ilgilenmez bakimlariyla zor gerçekten buyukle oyunlar oynamamiz gerek satranc hevesi var akil oyunlari falan oynamamiz lazim yapamiyoruz bide kilo da etkili tabi
canım malesef dis ağrısını tedavisiz geçiremiyorsun,sadece erteliyorsun..yanı o koltuğa illa ki oturulacak..git sende ramazan gelmeden..Gecmis olsun canim. Benimde sikintim var ama korkudan gidemiyorum. 2 gun once acidan pltek peltek konusuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?