Ben eksiyim yarin sabah daha guzel bi eksi olur inşallah :)Yarin insallah herkes eksiyle gelir
Iyi geceler
Hadi insallah cnm cok sevindimBen eksiyim yarin sabah daha guzel bi eksi olur inşallah :)
Bundan sonra hep eksi olcak inşallah tesekkur ederimmmHadi insallah cnm cok sevindim
Ablam 92 kiloydu ona epey bisey yazmis 3 ana ogun 2 ara hatta gece de sutu var ilk hafta 4 verdi ikinci hafta kacamaklari oldu 1 verdi simdi 3 . Haftasi epey fark var komsusu 75 olan ti oda ayni digeri 65 kilo o iki kilo vermis listesi de epey azmis2 haftada 5 kilo cok iyi
Demişken aklima geldi simdi konuştuklarım gorustuklerim genelde 2 ana ogunle diyet yapiyor sık sık az az beslenmiyolar. Varmi diyetisyenlerden 2 ana oğunle liste veren?????
:)))
Benim tlfnda da gözlüğüm yoksa ne yazdim nasil cıktı ekranı bazen goremiyom bilginiz olsun yanlis bi kelime gelirse affola :)
Masallah cok iyi veriyor sana da faydası olsun insallahAblam 92 kiloydu ona epey bisey yazmis 3 ana ogun 2 ara hatta gece de sutu var ilk hafta 4 verdi ikinci hafta kacamaklari oldu 1 verdi simdi 3 . Haftasi epey fark var komsusu 75 olan ti oda ayni digeri 65 kilo o iki kilo vermis listesi de epey azmis
afiyet olsun canımBu akşam cısım var. Eşimin dogumgunuydu bir dilim pastam var :/
19.30
2 orta boy kepce mercimek corbasi
8 yk ispanak
Kizim yemek esnasinda durmadi hic nereme yedim anlamadim. Sonradaaa o malum olay, bir dilim pasta 2 kupa sekersiz cay
afiyet olsun canımPersembe menum
12.00 civari
2 yumurta az sut 1 tk karabugday unuyla krep
Peynir
17.30
1 tabak kiymali mantar kavurma
200 gr kadar quark
Bugun pro gibi olsun diye yesillik, salata yemedim :)
Su 3 lt olur
Spor 2 mil leslie
tebrikler cn eksi eksidir üzülmeGünaydın
KİLO BİLDİRİMİ
GEÇEN HAFTA...99.3
BU HAFTA.......99.0
FARK.....-300 GRAM
Benim kadar sahibinden ayrılmak istemeyen kilolara sahip kaç kişi var acaba
tebrikleeeerr cnmGunaydin
Önceki 92.900
Bu hafta 92.200
Fark _700
tebrikleeeerr cnmHayirli cumalarr
Gecen hafta 120
Bugün 119
Fark 1
tebrikler cnmPazartesi 75.3
Güncel kilo 74.1
Fark: -1.2
Sonunda 75 'ten aşağı indim be oley beee..herkese benden yeşilçay gelsin :)))
tebrikler cnmGünaydın kızlar.iki gündür bademcikten hocbirsey yiyip icemedim.dün ku menü bi has.yumurta 1er limon portakal bikac kask et suyu bi iki parca et önceki gün de pek yiyemedim.bugün bekledigimden daha iyi eksi gördüm.hastalktan oldu ama eksi eksidir.
Spor.170dk
Gecen cuma 86.8. Salı 85.4
Bugün.83.0
Fark 3.8
Hangisini yazarsanz. Fark etmiyor.cuma cok ödem falan vardi.sali günkü kilom daha gercek gibiydi
Tebrikler cnmgünaydın, hayırlı cumalar..
kilo bildirimi
geçen hafta 103.5
bu hafta 102.6
fark -0.9
spor 280 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?