Agzimda dis kalmicak cektire cektire 3 tane eksik var simdidencanım malesef dis ağrısını tedavisiz geçiremiyorsun,sadece erteliyorsun..yanı o koltuğa illa ki oturulacak..git sende ramazan gelmeden..
Almayalim lutfen almayalim. Artik iyi ornekler biz olalimAyyyyy dün akşam giremdim ooppss dedi durdu iki beğenebildim sadece sonrada sızmışım
İki günlük menü yazim dedim hala yazıyorum.
Pilav ve ekmek yedim bu hafta bu sabah hala eksiydim kendimi anlamam mümkün değil arkadaş
Biraz vakitsizlik biraz nefse yenilme oldu.
Kötü örnek alınız.
kiz bana niye gelmiyor ayari mi var kiKk bildirimleri telefonumun ekranina dusuyor yeni yapildi herhalde bu. Ha bire titreyip duruyor telefon
afiyet olsun canımSelamlarsaat 10da kalktik kizimla iki gundur o da bana uymaya başladı sanki :)) kahvaltimizi yaptık
Yarim omlet(unsuz yagsiz)
1 tost(siyez ekmekli)
2 domates
8 zeytin
1 tk tahin pekmez
afiyet olsun canımSabah 11.00
1.5 yumurta
Peynir zeytin
Domates
10 fındık
1 dilim elma
Akşam 18.00
1 tabak domatesli biberli köz patlıcan
3-4 yk yoğurt
Belki kahve
Su 2.5 lt ( yatana kadar)
Spor 10 dk oryantal
20 dk yürüyüş
afiyet olsun canım az olmus sankimkahvaltı 11.00
1 yumurta ile sucuklu yumurta
tulum peynir
3 ceviz
1 salatalık
şekersiz çay
Akşam18.30
balık ve salata
Su yeşilçay tamamdır,spor yapılacak.
afiyet olsun canım..Sabah 3 yk musli ve sut
Ara sade nescafe
Ogle mantar corbasi
Ara cay ve sade turk kahvesi
Aksam mantar corbasi ispanak ve yogurt (dunle ayni)
Arada yesil cay icerim
Adet oldum sonra hasta oldum derken epeydir oruc tutamadim. Cok sukur bugun iyiyim geniz akintim gecti. 2 gundur sabah aksan 1 cay kasigi taze zencefilli limonlu bal yedim o iyi geldi sanirim. Yarindan itibaren oruca baslamayi dusunuyorum tekrar. Allah nasip ederse bir sonraki adetime kadar 9 gun tutabilirim
kiz bana niye gelmiyor ayari mi var ki
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım az olmus sankim
afiyet olsun canım..
Bende pazartesiden beri tutuyorum cok iyi oldu yarin tutmycam bklm
Bildirim ayarlari var cnmbana niye gelmiyor ayari mi var
aynen cnm 10 gunden sonrasi kaza oluyor ramazana ne kaldı surda benim de borcum var onları tutuyorumAdetimden once 15 gun tutmustum pes pese dogumdan sonra adetim 10 gune cikti 3. 4. 5. Gunler yogun geliyor diger gunler azar azar anca 10 gun sonunda kesiliyor. Zaten 10gunden fazla surse kazaya girer. Ustunede hastalik derken anca toparladim kendimi. Ramazana kadar ne tutarsam kar cumku cok bircum var.
Mesajlarima baktiktan sonra bir ayarlarimi kircalayayim bakalim bildirimle alakali bir sey var mi
Nerde kiz bi kurcalayimBildirim ayarlari var cnm
Ben bu mesaji "bu aksam çişim var" diye okudum. Sanirim yatma vaktim geldi.Bu akşam cısım var. Eşimin dogumgunuydu bir dilim pastam var :/
19.30
2 orta boy kepce mercimek corbasi
8 yk ispanak
Kizim yemek esnasinda durmadi hic nereme yedim anlamadim. Sonradaaa o malum olay, bir dilim pasta 2 kupa sekersiz cay
Ay yanlis anlamaya musait bir kelime olmus tabi haklisinBen bu mesaji "bu aksam çişim var" diye okudum. Sanirim yatma vaktim geldi.zeynebi wcye alistirmaya calisiyorum evde surekli çiş muhabbeti olunca kafa kayiyor
GunaydinBonus onceden yaptin simdi de yaparsin sen icini ferah tuttt bozma ablam diyetisyene gidiyo 2 haftada 5 kilo verdi hos 98 den 92 ye hic bisey yapmadan dusmustu simdi 85 olmus hafta sonu beni de götürecekmis kafaya takti bakalim ivir zivir yemiyorum ama sabit kalmami sagladi bu sadece oyle istee optummmmmm kocamannnn
Ben bu mesaji "bu aksam çişim var" diye okudum. Sanirim yatma vaktim geldi.zeynebi wcye alistirmaya calisiyorum evde surekli çiş muhabbeti olunca kafa kayiyor
Ay yanlis anlamaya musait bir kelime olmus tabi haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?