Her gün bugün dikkat edecem diyerek gune basliyorum,sonrasi hüsran amasahur yaptysan erken tartilmissin canım
tebrikleeeerr canım
tebrikleeeerr canım
tebrikleeeerr cnm
tartinin pili mi zayıf acaba canım
tebrikleeeerr canım
afiyet olsun canım
,bende de bi sevinç olyor ya nidense
Benimde 2.5 canım
arti mi eksi mi ki önceki kilon neydi yazmamissin
hemen dur de canım kendini düzene sok kilo vericem diye düşün motivasyon ve kararlılık çok önemli
saol cnm
Akupunkturu ben denedim kızlar
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin
Canım once kendimiz icin basarmaliyiz tabi ama yapamazsin diyenlere inat zayiflamak istiyorum ben mesela giyemedigim kiyafetlere bakıyorum gaza gelmek icinHer gün bugün dikkat edecem diyerek gune basliyorum,sonrasi hüsran ama
Genelde 2 karbonu birlikte yememeye calis cnmKizlar aksam yemegim ekmeksizdi fakat siskinlik oldu sanirim fazla yedim. Yarin ne yapmaliyim?
Anneme gidicem nohut yapacagini soyledi. O da siskinlik yapar yaGenelde 2 karbonu birlikte yememeye calis cnm
Tekrar denesen motive eder mi acaba?Cok onceleri denemiştim
Sonucta annen cnm soylersen sana gorede bisey yapabilirAnneme gidicem nohut yapacagini soyledi. O da siskinlik yapar yaekmek tüketmiyim yine sabahta omlet yada haslama yumurta yaparım. Ama kursa gidicem yanima ne alsam bilemiyorum
Bu çıtır ben mi oluyorumBen bu citirla yarisabilirmiyim :))
Nohutu ıslamış. Zaten kizima bakicak ya oxel bisey istemem. Ayarlicam artik kendim ne yapalimSonucta annen cnm soylersen sana gorede bisey yapabilir
Yanina kuruyemis kutu sut yada yogurt alabilirsin
Valla senin Yerin de olsam alırım minik bi ton balığıNohutu ıslamış. Zaten kizima bakicak ya oxel bisey istemem. Ayarlicam artik kendim ne yapalim
Evde ton balik var da ben hic sevmiyorum ya vicik vicik yag içinde. Marulum falanda yok pazartesi pazara cikcam inşalah alcam eksiklerimi. Yogurt alcam muhtemelen kursta yanima birde badem vardi 8 tane falan badem alirimValla senin Yerin de olsam alırım minik bi ton balığı
Bol marul domates bi salata
Yanına da yulaf kepekli baharatlı yoğurt oh misss
Herkes senin tabağına uzanir
Yağını ben de süzerim canım sıfır yağla yaparım salatamı hepEvde ton balik var da ben hic sevmiyorum ya vicik vicik yag içinde. Marulum falanda yok pazartesi pazara cikcam inşalah alcam eksiklerimi. Yogurt alcam muhtemelen kursta yanima birde badem vardi 8 tane falan badem alirim
Tr de yagsiz kendi suyunda olan satilmiyormuYağını ben de süzerim canım sıfır yağla yaparım salatamı hep
Cidden vicik vicik yağ oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?