Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tabiki tesellin olsun arada aldın ama hiç tekrar 90 a çıkmadın ışıl kızma kendine.
Daha iyisini yapabilceğini biliyorum ben.
Şu an yapamıyorsan mutlaka görünen yada görünmeyen bir sorun var demektir.

Oda geçer ❤

İste slogan yaptik ya midemde duracağına aklimda dursun cok cok zor birsey yaptigimiz. İnsanlara cok basit geliyor 'yeme' demek

İste slogan yaptik ya midemde duracağına aklimda dursun cok cok zor birsey yaptigimiz. İnsanlara cok basit geliyor 'yeme' demek
Eeeee ne demisler esekten dusenin halini esekten dusen anlar. Insanlar kolayca yemeyiver cnm ne olacak diyebiliyor ama bizim onu yememek icin gosterdigimiz cabayi bilmiyorlar. Ben dikkat etmeye ilk basladigim zamanlar komsum etli muvlut pilavi vermisti tulumba tatlisiyla. Verdigim sinavda gozlerim doldu yaslar akti akacakti ama ben kazandim ve yemedim. Bazilari bir pilav icin aglayacagimi duysalar kufrederler herhalde. Biz burada bunun icin toplandik iste. Birbirimizin halinden anlamak icin. Baskasina bu duygular abzurt gelebilir ama sizlere aaaa bende yasamistim bu duyguyu biraz daha sabret hasibe basarabilirsin duygusu yasatir.

Iste boyleyken boyle. Ne konustum gece gece

E eboe güzel arkadaşım ❤ şimdi baktım kim artı kim eksi diye... senin dediklerin canlandı gözümde.

Doğru diyorsun eksi eksidir bir hafta hata edip arttıysak öbür hafta bunu telafi etmişsek tabiki bu bizim başarımızdır.

Annem benden zayıf hep zayıftı bir insan hayatı boyunca 68 kiloda olurmu :) oluyor demek

.............................................................. Boşlukları sen doldur

Ayy dolduramadim bonusum yaa iyi mi dedin kotu mu dedin anlayamadim. (Sersem hasibe) (kusura bakma bebem) uykum geldi mutfagin isini bitirip yatcam insallah ama arada size bakmadanda duramiyorum

Tebrik ederim kizlarrr

Nasil guzel anlatmissin canim

KONTROL TARTILARI

E eboe ........................................SABİT
Bonus ......................................
-0,3 KG
Tgcervanne0133 .................-0,3 KG
y.o.l.c.u .................................... -0,4 KG
Amine Busra ..........................................+0,1 KG
baharnaz ..................................+0,7 KG
Bulamiyorum ....................................-0,6 KG
ISILDURU ..................................+1,4 KG
M Muhfamus ................................+1,0 KG
Mefkurem .................................-0,1 KG
60kiloyum .................................-0,2 KG
@bi prenses annesi ....................-0,1 KG
@Gulbe seker ...............................?
74FRIDA ......................................?
syns ...............................................?
nisan34 ........................................?
hergaf ...........................................?
zeze_84 .........................................?
M Minikpanda1107 ........................?

huzurunmeraklisi 2 hafta bildirim olmazsa çıkarıyorduk şipşak unuttun mu nerdesin?

hadi hatır için uzattık diyelim sonu yok ki.................

Anaaammm kontrol tartisi listesi de mi yaptin. Bundan sonra hepten yandik bonus siki yonetim ilan etti. Saka bir yana guzel olmis cnm ellerine emegine saglik.

Benimde simdi 2-3 parca bir sey kaldi onlarida elde yikicam. Sahur yapip yatmayi dusunuyorum. Simdi yatcam birazdan meryem uyancak sonra sahura kalkcam sonra emineyi hazirlamak icin kalkcam vs vs tabi bu ara aralardada mizmizlaniyor meryem saat basi kalkiyorum bazen. En azindan sahura kalkmam.

Mefkurem sen kaç hafta önce izne kaç kiloyla ayrılmıştın?
gectigimiz cuma 3 hafta oldu cnm 90.8 le ayrilmistim
bugun 1.3 artiyim

ben özel hayatını merak ediyom ama napcaz şimdi
ne merak ediyosan bana sor bebegim
gece modu nasil oluyor onu bilmiyorum

-100 gr için üzülen bir gişi değilsin dimi hemde regl varken du bakim valla değilsin
Yok üzülmüyorum ama geçer insAllah ya şişkinlik bu ay regl tam sökülmedi sanki çok az geldi belki de ondan böyle
afiyet olsun vala su içmeyi unutuyorum ben en iyisi şişe taşımak
Sabah 11.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates taze biber

Ara 17.00
3 ceviz
1 küçük ayva

Akşam 19.00
Fırında balık
Salata

Kahve içeceğim

Su 2.5
Spor 40
Dk yürüyüş
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım iyi düşün sen artı cikcam dedikce artı çıkmaya mahkum gibi hissediyor vücut bence vericem de ki gitsinler o kadar çaba ya
üçüncü olmak da zafere dahil
Allah kabul etsin ne güzel kaçıncı niyetlenisin olacak canım bende başlarim insAllah tekrar çarşamba perşembe gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…