Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ama ben seni yirim ruhuma bahar geldi cicek actım sayende
Karamsarlik kilo almamdan kaynakli,motivasyonum yok,bir gelse,birakmayacam:) bari sabit kalabilsem gelene kadar:)

Aksam kv koyden geldi ordaydik. Gelemedim buraya.

Aksam 19.00
Ezogelin corba 2 kepce
4 yk etli Taze fasulye
4 yk makarna
Bolca salata
2 3 yk yogurtlu biber.

Daha da agzima birsey surmedim ve şuan acıktım. Yarin eksi gelmicekmisim gibi his var icimde. Anlamiyorumki cok mu yiyorum acaba. Ama doymuyorumda nasil bisey bu ya benim midem ne kadar buyuk ki

Hiç çok değil yediğin gayet ölçülü. Ama aması var işte.
Makarna 4 kaşık çok güzelde onu yedikten 2 saat sonra acıkman çok normal.
Beyaz undan ve tam buğdaydan olan herşey kan şekerini hızlıca yükseltiyor ve aynı hızda birden düşürüyor.
O açlık hissi o an oluyor işte.
Bazen halsizlik terleme titreme....
Kan şekerini yavaş yükselten şeyler yersek daha uzun süre tok kalıyoruz. Aniden değil yavaş yavaş acıkıyoruz.

Akşam menünü nasıl yeseydin daha iyi olurdu?

1 kase dolu çorba
1 dopdolu tabak fasulye
Yoğurt biber vs

Ekmek yerine makarna yiyeceğin zaman öğlen yersin bi dahakine ve ekmek değişiminde bulguru tercih edersen daha rahat olursun.

Madem aç hissettin hafif açlıksa tarçınlı süt, sade süt, sütlü kahve, ayran, sodalı ayran iç hiç aç durma. Bu bizi saldırarak yemeye itiyor.
Çok açsan o zaman yoğurt yersin 2 kaşık peynir yersin bir parça.

Sen rahat ol böyle çabalamaya devam et çok güzel sonuçlar görücez birlikte.

Evet kilo bildirimi efenim
Cuma:74.1
Pazartesi 73.8
Fark:-0.3
Az olsun benim olsun
Maşallah sana attın kendini 73 e darısı başıma aminnn
Canım ellerine sağlık teşekkürler

Tek tesellim az da olsa kilo verebiliyor olmak kendimi bırakmak istemiyorum bir bıraksam dünyaları yerim ama yemeninde sonu yok biliyorum, sil baştan başlamaya zaten hiç mecalim yok 2.5 yılda buraya ancak geldim işte buda bir iç döküş beyleyken beyle yemek isteyip yiyememek :)

Evde olmayinca farkli oluyor illa işte. Bizde masallah sık sık ya annemde ya kv de de yiyoruz :/ onlar illa makarna yada pilavsiz oturmaz ee goruncede canin cekiyor illaki

Sakın bırakma cankızın topiginde tanismistik. Ben hamile kalinca ayrıldım. Sen devam ettin dön bak haline kimbilir nasıl genclestin o kilolar gidince. Simdi 65 yada 60a kadar dussen garanti bir 10 yaş daha genclesirsin..

25 yasindayim ama kendimi 40larda hissediyorum annemle farkımız yok resmeb ayni kgdayız

Evde olmayinca farkli oluyor illa işte. Bizde masallah sık sık ya annemde ya kv de de yiyoruz :/ onlar illa makarna yada pilavsiz oturmaz ee goruncede canin cekiyor illaki
Ahhh ahhhh benimde cnm neler cekiyor ama yemiyorum. Mesela bugun ta ugun yanina misss gibi pirinc pilavi yaptim ama yemedim. Daha once cocuklara ne tatlilar ne kekler ne pastalar yaptim yemedim. Yedigimiz icin kilo aldik zaten. Canimiz isteyecek ama biz dur dicez nefsimize hakim olacaz ve sonunda kazanan taraf biz olcaz. Tamam mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…