Fetret devri bitsin tabi artik. Padisahim cok yasa
Onceki gece sahura köye yetisemedik. Feribotta cay aldik. Ben her ihtimal icin buzluktan pogavca borek cikarmistim onlarda bozulmuş, tatlari igrencti yiyemedik. Annem simit almis yanina. Bayat faladi ama cayla simit yedik.
Dun aksam da musakka yaptik, yogurtlu corba yaptik. Valla musakka dan epey yedim gözüm döndü. Hele ictiklerimi saymicam. Fanta ictim epey. Suanda da icim yaniyorrrriki gundur saglam temizlik yaptim. Neyseki bu gece koyde iftar veriliyormuş. İnsallah guzel yemekler vardir cok amin
Amin. Açken ben ben degilimNe diyim kuzu allah doyura
Gezmek bir yana temizlik şahaneBugün gezdim gezdim yoruldum. Oruçluyken gezme zor geliyor
Gezmek bir yana temizlik şahane
Sahur
Omlet, zeytin, peynir ,domates , pastırma , 1 dilim pide
İftar
Erişte, patates kızartması, köfte, salata
Ara
Ekler
Kabuk tarçın çayı, belki biraz kiraz olabilir.
80 dk yürüyüş
1,5 lt su
Tuz ruhuKıyamam hangi deterjanın etkisiyle bunu yazdın acep
Tuz ruhubide bacagima geldi yaktı :/
Bende 16 yasimda bir karisim yaptim yine boyle ananemdeydim. Zehirlendim ölüyordum. Zor kurtuldum.Hayatımda bir kez tuz ruhuyla çamaşır suyunu aynı anda kullandım ,çok küçüktüm ama 21 yaşındaydım az daha öteki tarafa gidiyordum bence çok gereksiz bir temizlik malzemesi kendisi
Bende 16 yasimda bir karisim yaptim yine boyle ananemdeydim. Zehirlendim ölüyordum. Zor kurtuldum.Hayatımda bir kez tuz ruhuyla çamaşır suyunu aynı anda kullandım ,çok küçüktüm ama 21 yaşındaydım az daha öteki tarafa gidiyordum bence çok gereksiz bir temizlik malzemesi kendisi
Cok gecmis olsun bonus.len ne kadar merak ettik haberin var mi?bizi haberdar et oyle inzivaya cekil bundan sonra.Boğazım tikenli tel dolu
Sorma spor salonunun orda nöbet tutup her gecene bonus bonus dicektim kim bakarsa artikCok gecmis olsun bonus.len ne kadar merak ettik haberin var mi?bizi haberdar et oyle inzivaya cekil bundan sonra.
Yolculukta yanımıza birsey almamiz sartmi valla. Bizde nerdeyse sahur yapamayacaktık. Dönüşte kesin birseyler alcam yanıma en azindan kuru ekmek bile olurSahur 02.00
Peynirzeytin
Domates
İftar 21.30 🍽
Kızlar yolda idik hiç Bir yerde birşey kalmamıştı aç kaldım herkes yollarda olduğu için
1 dilim börek
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?