Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne diyim kuzu allah doyura

Sahur
Omlet , zeytin, peynir ,domates , pastırma , 1 dilim pide

İftar
Erişte, patates kızartması, köfte, salata

Ara
Ekler
Kabuk tarçın çayı, belki biraz kiraz olabilir.

80 dk yürüyüş
1,5 lt su

Afiyet olsun fulyacım gezmişsinde mis gibi :)

Bayram sonrası bahanesiz ateşe verecez buraları biliyon demi?

Hele bi de ki halam geldi gelecek geldi gitti şişi kaldı

Selamün hello

Bayramda gelemezsem diye garantiye alıyorum şimdiden bayramınızı en içten dileklerimle kutlarken sıkı sıkı, sımsıkı kucaklayıp şap şup öpüyorum ..
Herşey gönlünüzce olsun,sevdiklerinizle nice kalabalık bayramlar görmeniz dileğiyle esenkalin :)

Hayatımda bir kez tuz ruhuyla çamaşır suyunu aynı anda kullandım ,çok küçüktüm ama 21 yaşındaydım az daha öteki tarafa gidiyordum bence çok gereksiz bir temizlik malzemesi kendisi
Bende 16 yasimda bir karisim yaptim yine boyle ananemdeydim. Zehirlendim ölüyordum. Zor kurtuldum.

Bonus Şu tuz ruhundan bi vazgecemiyolar, banyo wc yıkadım. Bugunde kv ile esimin babannesinin evini temizledik orda da camasir suyuyla mutfagi komple yikadim. Suan nallari diktim

Hayatımda bir kez tuz ruhuyla çamaşır suyunu aynı anda kullandım ,çok küçüktüm ama 21 yaşındaydım az daha öteki tarafa gidiyordum bence çok gereksiz bir temizlik malzemesi kendisi
Bende 16 yasimda bir karisim yaptim yine boyle ananemdeydim. Zehirlendim ölüyordum. Zor kurtuldum.

Bonus Şu tuz ruhundan bi vazgecemiyolar, banyo wc yıkadım. Bugunde kv ile esimin babannesinin evini temizledik orda da camasir suyuyla mutfagi komple yikadim. Suan nallari diktim

Sahur 02.00
Peynir zeytin
Domates

İftar 21.30 🍽
Kızlar yolda idik hiç Bir yerde birşey kalmamıştı aç kaldım herkes yollarda olduğu için
1 dilim börek

Su 2 lt
Spor 1 saat yürüdüm
Yolculukta yanımıza birsey almamiz sartmi valla. Bizde nerdeyse sahur yapamayacaktık. Dönüşte kesin birseyler alcam yanıma en azindan kuru ekmek bile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…