Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar

Bu ara fena saldim ramazandan sonra siki bir program beni bekliyor. Pazar gunu nasipse gidicez duzceye oradada kendimi frenlemeyi dusunuyorum insallah

Bonus um ozledik bebem seni iyi oldugunu bi haber et de kafa dinliceksen kk ile iliskine renk katacaksan ne yapacaksan yap burda meraktan öldük

Gecen hafta 92.0
Bu hafta 94.0
Fark +2.0
Tebriklerinizi alayim. Aferin bana di mi

Kadir geceniz mübarek olsun

Geçen hafta 84.0
Bu hafta 82.1
Spor 50 dk

Bonus
Bulamiyorum geçmiş olsun kizlar
Sagol cnm iyiyiz simdi cok sukur

Bulamiyorum ❤ doğru diyosun kuzum.

Çok kötüyüm ben napsam bilmiyorum
Su mubarek gundr guzelce dua et Rabbim bizi butun kotu durumlardan dusuncelerden ruh halinden kurtarsin, icimize ferahlik huzur sevgi versin. Amin amin amin

Hos geldin kuzum geçmiş buralar sensiz cok boss❤❤❤seni cokkk seviyoruzz

Sahur 02.15
1 yumurta
Peynir domates

İftar 20.35
1 kepçe sebze çorba
1 adet kıymalı sarma
5 yk Ali nazik
1 bardak şekersiz komposto ( kayısı erik üzüm ile yapılmış )
2 kare bitter Türk kahvesi ile

Su 1.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş

Heyirli günler ❤

Temizliklerde kolaylıklar diliyorum herkese.

Son günler çok kasmayın helede diyet hiç yapmayanlar :))
Yeyin için elbet lale devri bitecek

Bonusla eboe devrim yapacaklarmış öyle diyorlar.
Fetret devri bitsin tabi artik. Padisahim cok yasa
Onceki gece sahura köye yetisemedik. Feribotta cay aldik. Ben her ihtimal icin buzluktan pogavca borek cikarmistim onlarda bozulmuş, tatlari igrencti yiyemedik. Annem simit almis yanina. Bayat faladi ama cayla simit yedik.
Dun aksam da musakka yaptik, yogurtlu corba yaptik. Valla musakka dan epey yedim gözüm döndü. Hele ictiklerimi saymicam. Fanta ictim epey. Suanda da icim yaniyorrrr iki gundur saglam temizlik yaptim. Neyseki bu gece koyde iftar veriliyormuş. İnsallah guzel yemekler vardir cok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…