Sorma canım aynen öyle açYolculukta yanımıza birsey almamiz sartmi valla. Bizde nerdeyse sahur yapamayacaktık. Dönüşte kesin birseyler alcam yanıma en azindan kuru ekmek bile olur
GünaydınnGunaydinnnnn
Bugun orucu yiyorum cok üzüldümhenuz bozmadim ama bozulcak belli ki. Hep arefe gunune denk gelir zaten şu regl.. iki dua edip amin diyecektim. Neyseki kadir gecesinde biraz okudum, dua ettim
Her sene illa denk geliyor asıl ondan bozuluyorum. Bide boyle gündüz olunca bozmak zor geliyo ondan. Duamı elbette ediyorum. Rabbim butun dualarimizi kabul etsinBugün edeceğin daha makbul olucak belki?
Belki daha feyzli olucaksın?
Takılma buna ❤
İnsan 10 kilo verir de kimse anlamaz mı? İlginçKilo verdigimi kimse anlamadı. Hatta almişsin diyen var. Neremden vermişim ben bu kiloyu anlamadım ki. 10 kg verdim hiç mi anlaşılmaz. Bazı kiyafetlerime giremesem bende inanmıcam nerdeyseay sinirlerim bozuluyo ya. Bakalım bayramda neler duyacağım. İşte bu sebeple kurban bayramı hedefimi belirlemiş bulunmaktayım. Eksi 15 kgcuk. sporaa koooşşş
Cok yakinimdakiler farkediyor. Ama uzun zamandir gormemis olanlardan kimse aa kg vermissin demedi. Diyorum ya olmayan kiyafetlerime girmesem bende inanmicamİnsan 10 kilo verir de kimse anlamaz mı? İlginç
Cok yakinimdakiler farkediyor. Ama uzun zamandir gormemis olanlardan kimse aa kg vermissin demedi. Diyorum ya olmayan kiyafetlerime girmesem bende inanmicam
Yurrrruuuuu beeee kim tutar seniKilo verdigimi kimse anlamadı. Hatta almişsin diyen var. Neremden vermişim ben bu kiloyu anlamadım ki. 10 kg verdim hiç mi anlaşılmaz. Bazı kiyafetlerime giremesem bende inanmıcam nerdeyseay sinirlerim bozuluyo ya. Bakalım bayramda neler duyacağım. İşte bu sebeple kurban bayramı hedefimi belirlemiş bulunmaktayım. Eksi 15 kgcuk. sporaa koooşşş
Yok ya dogumdan sonraki halimi herkes görmüştü. 107 kg falandim o zaman. Gecen yil da 100 kg halimi gördüler en son kurban bayramında. Simdi 91dim yahu iki gunde şişmedim yaGözü bozuk insanlar da var tabi
İyi niyetli düşüniyim çünkü pamuk şeker kimin kalbim var
Belki kilo aldığını zaten görmemişlerdir yani başlangıç kilosunu ve sadece kilolu olarak akıllarda yer etmişsindir ve bir değişiklik görmemişlerdir haliylen
Olur mu öyle sey canim asil sen helal et her hafta yoruluyorsun ellerine saglik herkes bayram telasinda gelince yapilir nasilsa bizde seni cok seviyoruz iyi bayramlarKızlar hakkınızı helal edin bu hafta liste kaldı bir türlü zaman ayıramadım.. önümüzdeki haftayı yaparız 2 haftalık sonucu görmüş oluruz olur dimi? Tekrar kusura bakmayın..
Şimdiden hayırlı, musmutlu bir bayram diliyorum hepinize..
Sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?