Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun orucu yiyorum cok üzüldüm henuz bozmadim ama bozulcak belli ki. Hep arefe gunune denk gelir zaten şu regl.. iki dua edip amin diyecektim. Neyseki kadir gecesinde biraz okudum, dua ettim

Bugün edeceğin daha makbul olucak belki?
Belki daha feyzli olucaksın?
Takılma buna ❤

Bugün edeceğin daha makbul olucak belki?
Belki daha feyzli olucaksın?
Takılma buna ❤
Her sene illa denk geliyor asıl ondan bozuluyorum. Bide boyle gündüz olunca bozmak zor geliyo ondan. Duamı elbette ediyorum. Rabbim butun dualarimizi kabul etsin

Kilo verdigimi kimse anlamadı. Hatta almişsin diyen var. Neremden vermişim ben bu kiloyu anlamadım ki. 10 kg verdim hiç mi anlaşılmaz. Bazı kiyafetlerime giremesem bende inanmıcam nerdeyse ay sinirlerim bozuluyo ya. Bakalım bayramda neler duyacağım. İşte bu sebeple kurban bayramı hedefimi belirlemiş bulunmaktayım. Eksi 15 kgcuk. sporaa koooşşş

İnsan 10 kilo verir de kimse anlamaz mı? İlginç

Cok yakinimdakiler farkediyor. Ama uzun zamandir gormemis olanlardan kimse aa kg vermissin demedi. Diyorum ya olmayan kiyafetlerime girmesem bende inanmicam

Gözü bozuk insanlar da var tabi

İyi niyetli düşüniyim çünkü pamuk şeker kimin kalbim var

Belki kilo aldığını zaten görmemişlerdir yani başlangıç kilosunu ve sadece kilolu olarak akıllarda yer etmişsindir ve bir değişiklik görmemişlerdir haliylen

Ne yaparsanız yapın bayram dönüşü burda olacağımızı ve bu yıl sonuna kadar uğraşacağımızı unutmayın.

Üzerimizdeki başarısızlık iradesizlik kisvesini atacağımızı unutmayın.

Ben yıllar sonra başarabileceğimi eski takımla görmüştüm inanmıştım.

Yine yapabilirim yapmamam için neden yok kendi içimden başka.

Ve inanıyorum ki daha önce dediğimi yine tekrar edicem bu kadar zor değilmiş ben gözümde çok zorlaştırmışım bu işi diycem.

Demem o ki bayram hali 3-5 fazla yenilir içilir düzensizlik olur. Üzülüp koyvermeyin burda birbirimizi beklediğimizi unutmayın.

Slm kizlar

Sabah beri daha yeni oturdum. Cocuklari yedirdim, meryemi uyuttum, mezar ziyaretlerini yaptik, gelince yemek ve tatlilari yaptim, tekrar kizlari yedirdim, simdi oturdum cok sukur yorulmusum. Oturmusken size bir bakayim dedim

Evdeki eski tartimi aldim buraya getirdim ama daha yartilamadim azicik oturup dinleneyimde birazdan gider tartilirim.

Bayramdan sonra tam gaz devam hatta ben bugunden moda girdim bile. Insallah tatlilarla 9lolan imtihanlarimizdan alnimizin akiyla cikariz Ya Rabbim ammiinnnnn.

Yurrrruuuuu beeee kim tutar seni

Yok ya dogumdan sonraki halimi herkes görmüştü. 107 kg falandim o zaman. Gecen yil da 100 kg halimi gördüler en son kurban bayramında. Simdi 91dim yahu iki gunde şişmedim ya

Olur mu öyle sey canim asil sen helal et her hafta yoruluyorsun ellerine saglik herkes bayram telasinda gelince yapilir nasilsa bizde seni cok seviyoruz iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…