Bende bugun zorunlu diyete basladim. Açlıktan ölüyorum. Sabah duzgun kahvalti yapamadim. Hâlâ da birsey yemedikBende de bugün diyete ısınma çabaları
Gızlarım grobiye istiyor yapmiyim mi içini çekmiş mi diye bi tadına bakmiyim mi?
Yeme ünsilin direnci anlından öper seni
Bende bugün bozdumbaşlamadan bitti gibi oldu
Bende bugun zorunlu diyete basladim. Açlıktan ölüyorum. Sabah duzgun kahvalti yapamadim. Hâlâ da birsey yemedik
Bak bak hiç demiyor lunyamabir selam vereyim, özlemiştirsyns Hanım abla sadece beğenmekle olmaz yazacak bi dilim böreğin baklavanda mı yok
Bak bak hiç demiyor lunyamabir selam vereyim, özlemiştir
Yedik şimdi birseyler cok sukurKuzum hiç mi bişey almadınız yoldan? Bu şekilde diyet olmazki zaten bayram dönüşü yolda sıcakta.
Herkes ne yiyorsa ye ona buna bakma.
Bu lafımı çok arıyacan ilerde
Tamam nasıl baslıycaz pazartesi mıAlmazmıyız alırız tabi burda ol yeter.
Tamam nasıl baslıycaz pazartesi mı
Can bonusumLunuyam oyy
İhlas hatmi topiğinde gördüm seni bide resmine baktım ulan dedim hatuna bak ataş ediyor
O ara çarpıldım mı nolduysa yazmayı unutmuşum
Birazda benimle zayıflaya calısan yeni seyler ogrenecegım insanlara ihtiyacım var suan 92 kiloyum26 yasındayım 4 aylık kız bebısım var dogum dan sonra sut olsun dıe yiye yiye aldım zaten hıc Bı zaman zayıf olmadım ama ilk hedefim 87 sonrası 80 163 boyun sutum az oldugu İcin bu kadar erken baslamak ıstıyorum
Birazda benimle zayıflaya calısan yeni seyler ogrenecegım insanlara ihtiyacım var suan 92 kiloyum
@ISILDURU
syns
@HasibeG
huzurunmeraklisi
@74FRIDA
@60kiloyum
@y.o.l.c.u
@eboe
Lavlayım mı sizi henerdesiniz acabası???
Özlenenler çift gözle beklenenler
@Tgcervanne0133
@maralgozlu
@OGULCUKLARIM
@Davina
@Amethyst_1
Bu cok guzel bebısım ek mama ile beslenıo sut arttırmak İcin cok sey yaptım en son umıdımı kestim bu konuda suan ek gıdaya da basladık insanlar canımı sıkmaya basladı cok kilo almıssın dıyerekÖncelikle hoşgeldin :)
Hayırlı olsun bebeğin diyet için erken aslında senin şimdi sütünü artırmaya çalışman lazım.
Gerçi düzgün beslenince sütün kaliteside artarmış inş faydası olur sana.
90 larda ve 100 kilo üzerindeyiz grup olarak.
Eskilerden olanlarımız var kilo verip geri aldık bazen uzun müddet hiç veremedik ama birbirizi hiç bırakmadık güzel dostluklarımız var.
Bu cok guzel bebısım ek mama ile beslenıo sut arttırmak İcin cok sey yaptım en son umıdımı kestim bu konuda suan ek gıdaya da basladık insanlar canımı sıkmaya basladı cok kilo almıssın dıyerek
dün ankaraya döndüm döner dönmez çekimlere başladım
artık çekimde yanlızııımmmmmm
heee diyete psikolojik olarak hazırlandım
alışverişimi de yaptım
pazartesi güüüç bende mayk
Ne aldın ne aldın bende göbek salata var sadece diyet ürünü olarak
Aynen sımdılık az da olsa var emzırıorum duzenlı olarakHay onların çenesine :) gençsin daha hepimizden güzel verirsin hiiiç kafana takma bebeğinin anneliğinin keyfini çıkar.
Ümit kesmek vazgeçmek olmaz süt konusunda emdikçe süt gelir az bile olsa.
Düzenli sağlıklı beslenince sütün kalitesi güzel olur.
at gibi hatun olduğum için listenin başına yulafı ekledim
tuzsuz yağsız peynir - leblebi - kuru kayısı gilleri yazdım
çekimde yanıma taşımalık hafif şeyler hazırlayacağım
dün çekimden 9 da döndüm , gelde yemek yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?