Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende bugun zorunlu diyete basladim. Açlıktan ölüyorum. Sabah duzgun kahvalti yapamadim. Hâlâ da birsey yemedik

Kuzum hiç mi bişey almadınız yoldan? Bu şekilde diyet olmazki zaten bayram dönüşü yolda sıcakta.
Herkes ne yiyorsa ye ona buna bakma.

Bu lafımı çok arıyacan ilerde

Tamam nasıl baslıycaz pazartesi mı

Yani bayram sonrası anca herkes toparlanıp aktif olucaktır.
Ama öncesinde konuşmuştuk bayram sonrası yeni bir başlangıç yapıcaz diye.

Sen kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman başla.
Menü yazıcaz sporlarımızı yazıcaz gündelik hayata dair herşeyi paylaşıyoruz zaten.

Cumadan cumaya yaptığımız bir listemiz var düzenli gelirsen onada ekleriz.

Kaç kilosun?
Neden kilo aldın?

Tanışmış olalım :)

Birazda benimle zayıflaya calısan yeni seyler ogrenecegım insanlara ihtiyacım var suan 92 kiloyum

Birazda benimle zayıflaya calısan yeni seyler ogrenecegım insanlara ihtiyacım var suan 92 kiloyum

Öncelikle hoşgeldin :)
Hayırlı olsun bebeğin diyet için erken aslında senin şimdi sütünü artırmaya çalışman lazım.
Gerçi düzgün beslenince sütün kaliteside artarmış inş faydası olur sana.

90 larda ve 100 kilo üzerindeyiz grup olarak.

Eskilerden olanlarımız var kilo verip geri aldık bazen uzun müddet hiç veremedik ama birbirizi hiç bırakmadık güzel dostluklarımız var.

Bu cok guzel bebısım ek mama ile beslenıo sut arttırmak İcin cok sey yaptım en son umıdımı kestim bu konuda suan ek gıdaya da basladık insanlar canımı sıkmaya basladı cok kilo almıssın dıyerek

Bu cok guzel bebısım ek mama ile beslenıo sut arttırmak İcin cok sey yaptım en son umıdımı kestim bu konuda suan ek gıdaya da basladık insanlar canımı sıkmaya basladı cok kilo almıssın dıyerek

Hay onların çenesine :) gençsin daha hepimizden güzel verirsin hiiiç kafana takma bebeğinin anneliğinin keyfini çıkar.

Ümit kesmek vazgeçmek olmaz süt konusunda emdikçe süt gelir az bile olsa.
Düzenli sağlıklı beslenince sütün kalitesi güzel olur.

Ne aldın ne aldın bende göbek salata var sadece diyet ürünü olarak

at gibi hatun olduğum için listenin başına yulafı ekledim

tuzsuz yağsız peynir - leblebi - kuru kayısı gilleri yazdım
çekimde yanıma taşımalık hafif şeyler hazırlayacağım
dün çekimden 9 da döndüm , gelde yemek yeme

Aynen sımdılık az da olsa var emzırıorum duzenlı olarak

Yulafı bende severim at gibi hatun olduğum hiç aklıma gelmemişti

Du bakim valla öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…