Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geldim evime. Fenaliklar çöktü. Hele o tartiyi gorunce yerle bir oldum. Hic boyle hayal etmemiştim. Haftaya cumaya kadar artı temizlemem lazım. Birazdan yeşilçay demleyerek baslicam

Kız bi karamsar olma ya yeter

Yol şişkinliği olur niye gelince tartılıyosun

Yedik içtik ne olucaktı tartıda

Selamlar, sevgiler güzel hatunlar

Bu hafta tartılmadım, korkuyorum, moralim bozulur diye, bu hafta es geçiniz beni E eboe ye duyurulur, sabit neyim yaz kuzum, gözünü seveyim:) yüzleşmeye cesaretim yok
nisan34 nasıl gidiyor senin, ben bu sistemden ümidimi kestim, yapamıyorum, iradesizim galiba, seni takip ediyorum canım, yolcu gibi inşallah sende başarırsın.
Hepinizi öperim çokça

Geldim Bonus um geldim

Bugun bayram faciasinin kapanisini mantiyla yaptim bayramdasozde dikkat edecektim ama baklavalar pastalar sarmalar girla gitti yani sozde 92yle ramazana girdim 89 olacaktim bayrama kadar. Persembe gumu 95.3 ciktim. Pazartesi kac cikarim Allah bilir.

Yarin nasipse gunubirlik denize gidelim diyoruz bir siftah yapalim. Kalabalik olur yarin ama olsun kapanisi iyi yapalim.

Pazartesiye hazirim bomba gibiyim duzenli beslenme ve sporumla geri donuyorum insallah

3 yazdir denize giremiyorum. 2017de hamileydim. Gecen sene haşemama giremedim. Bu senede giremezsem cok uzulcem. Denize girmeyi cok ozledim
Benim eski hasemam cok yipranmisti icten astari falan yirtilmisti gecen sene hamile olunca yeni aldim cok fazla gobegim yoktu simdi buyuk geliyor bana ama bu sene onunla idare edicem seneye biraz daha zayiflayinca yenisini alicam insallah

Benim eski hasemam cok yipranmisti icten astari falan yirtilmisti gecen sene hamile olunca yeni aldim cok fazla gobegim yoktu simdi buyuk geliyor bana ama bu sene onunla idare edicem seneye biraz daha zayiflayinca yenisini alicam insallah
Ben yerini bile bilmiyorum en son 93 kg civariyken giyebiliyodum ama o zamanki vucudumla simdiki vucudum ayni degil malesef. Bulsam deniycem de acaba nerede

syns Hanım abla sadece beğenmekle olmaz yazacak bi dilim böreğin baklavanda mı yok
Ne bir dlm Bonus um bir tepsi baklava gömdum resmen tartim salonda dururdu hep bayram kaldirdim arka banyoya bir daha kendisiyle görüşemedik korkuyorum bide ben zor bitirmistim kv az daha tatli getirmis yemedigim kalmadi
regl oldum oda tatlidan mi nedir costuuu
Piknik hayallerimiz var bayan bayana o gunde yiycem dedim ama yarin tam gaz geliyim bugun pazara gidip kendime saglikli seyler aliyim bol bol
Dun aynada gobegimle tanistim dunya gibi olmuslar kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…