Geldim evime. Fenaliklar çöktü. Hele o tartiyi gorunce yerle bir oldum. Hic boyle hayal etmemiştim. Haftaya cumaya kadar artı temizlemem lazım. Birazdan yeşilçay demleyerek baslicam
4 kg artida olmak ne demektir yaa :/ ödem olamaz o kadar :'( baklava pahali zaten deyip deyip yedik ya
Kız bi karamsar olma ya yeter
Yol şişkinliği olur niye gelince tartılıyosun
Yedik içtik ne olucaktı tartıda
Çok basim dönüyor napabilirim hic bilmiyorum öneriniz var mi? Yatip uyuyamam kizim ayakta
4 kg artida olmak ne demektir yaa :/ ödem olamaz o kadar :'( baklava pahali zaten deyip deyip yedik ya
Yolda cok uyudu uyandi geldigimizde uyandi en son saat 4te uyumaz hemen :/
Yatmasanda uzan bari susuzmusun tansiyonun düşükşe baş dönmesi olur benimde oluyor.
Kız ne zaman uyuycak onuda uyutsan?
Diyetisyende kg verdigim belliydi ya. Umarım odem daha fazladir yesilcay demlendi :)
Niye olması yolda o kadar şiş olur ki bacaklar salık ayaklar şişer senin 2 si ödem 2 normal artıdır kanımca.
Ramazanda susuz kaldık az çıktık tartıda tabi
Benim eski hasemam cok yipranmisti icten astari falan yirtilmisti gecen sene hamile olunca yeni aldim cok fazla gobegim yoktu simdi buyuk geliyor bana ama bu sene onunla idare edicem seneye biraz daha zayiflayinca yenisini alicam insallah3 yazdir denize giremiyorum. 2017de hamileydim. Gecen sene haşemama giremedim. Bu senede giremezsem cok uzulcem. Denize girmeyi cok ozledim
Ben yerini bile bilmiyorum en son 93 kg civariyken giyebiliyodum ama o zamanki vucudumla simdiki vucudum ayni degil malesef. Bulsam deniycem de acaba neredeBenim eski hasemam cok yipranmisti icten astari falan yirtilmisti gecen sene hamile olunca yeni aldim cok fazla gobegim yoktu simdi buyuk geliyor bana ama bu sene onunla idare edicem seneye biraz daha zayiflayinca yenisini alicam insallah
Efsercim hoşgeldin.Yeme ünsilin direnci anlından öper seni
Bende bugün bozdumbaşlamadan bitti gibi oldu
Hoşgeldin canım aramızaBirazda benimle zayıflaya calısan yeni seyler ogrenecegım insanlara ihtiyacım var suan 92 kiloyum
HosbuldukHoşgeldin canım aramıza
Ne bir dlmsyns Hanım abla sadece beğenmekle olmaz yazacak bi dilim böreğin baklavanda mı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?