Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar mutlu geçireceğimiz bir pazarımız olsun❤

Epeydir gelemedim ramazan, cafe açılışı koşturması bitmiyor. neyse son hazırlıklar cuma cumartesi kapılarımızı açıyoruz hafta sonu 3 günlük artisan ekşi mayalı ekmek pişirimi eğitimimiz olucak zaten .......

Nasıl sağlıklı olmak istiyorum, nasıl kendim icin birşeyler yapmak istiyorum anlatamam. Fena vücudum salmış tamam hep kiloluydumda yılın bir 6 ayı spor yapardım buda bana iyi gelirdi ..

Size bir haberim var. umarım devam ettiririm de dün yarım saat yürüyüm dedim 40 dk. Olmuş bu sabahta tibet egzersizlerine başladım. Nasıl bir vücudum tutulmuş paslanmışsam her yerim ağrıyor zombi gibi geziyorum ama mutluyum:) eskiden bu ağrıları ağır bir fitnes antrenmanından sonra yaşardım ....

Bonus

Geçmiş olsun minik korkutmuş bayağı ama atlatınız herhalde :)

Geçmiş olsun minik korkutmuş bayağı ama atlatınız herhalde :)
Bizim dogdugundan beri kabizlik gaz problemi var. Dun eve gelince tuvaletini yaptirdim. Kac gundur kabızdı yapmamişti. Bu gece rahat uyuruz derken oglen verdigim gaz damlasina guvendim. Onunda etkisi gecince cocuk mahvoldu. Ama hic boyle kotu olmamışti cok korktuk esimle. Burnuma kafa atti. Kendini yerden yere vurdu cigliklarla. Neyseki bir pirt ile rahatladi. Bugun surubuna baslicam bakalim iyi bir etki verir insallah

Gecmis olsun canim

93,3 ile yeniden merhaba. 89 göreceğdim bide ben dimi..
sabah menüsü ile vira bismillah
1 kiraz sapı çayı
2 şekersiz çay
az patates
1 salam
2 nugget
2 dilim peynir
3 zeeytin
2 çk pekmez tahin

not: pazara yarın çıkıcam evde yeşillik namına hiçbişi yok

az önce 1 yeşilçay içildi

birazdan yoğurtlu yulaf düşünüyorum
akşama köfte olur gibi

89 olucan şüphenmi var

Hoşgeldin.
Sessiz takip için uzun bi süre tanıyosundur bizi az çok :)
Hoşbuldum :)) kapanan takımı da sessiz takipdeydim yazma özürlü olduğum için sessiz kalmıştım ama bugün bir cesaret üye olmaya karar verdim. Sizleri takip ettiğim ve okuduğum kadarıyla tanıyorum
Hoşgeldin.
Sessiz takip için uzun bi süre tanıyosundur bizi az çok :)

Menü
1 kiraz sapı çayı
2 şekersiz çay
az patates
1 salam
2 nugget
2 dilim peynir
3 zeeytin
2 çk pekmez tahin

not: pazara yarın çıkıcam evde yeşillik namına hiçbişi yok

1 yeşilçay

1 ikisi bir arada nescafe

yoğurtlu yulaf içine iki kuru kayısı doğradım

18.30 akşam yemeği
Yarım kase yoğurtlu çorba
4 küçük tavuk köftesi
Yarım kase yoğurt

Bugün hiç iyi değilim ilacımı iki kere yuttum galiba elim ayağım titriyo

Selam canlar nasılsınız ,hepimiz bismillah diyip başlayalım inşallah ,baklavalar yendi hatta çiğnenmeden yutuldu neyse yedik oldu bitti geçti, sakince hedefe yönümüzü dönelim :) bol sebze, protein, biraz biraz spor ,bolca su ve yeşil çayla hareket planını belirleyelim artikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…