Geçmiş olsun minik korkutmuş bayağı ama atlatınız herhalde :)Günaydın zombi analar. Gece hastaneye gittik geldik. Kizim uykudan cigliklarla kalkti. Saat 2ydi. Yerden yere atti kendini delirmis gibiydi. Dün 3 tanecik fasulye yemisti. Gaz sancisindan mahvoldu.
Bugunku tarti 93.3 ödem varsa yakmak icin yeşilçay ve kiraz sapina devam
Bizim dogdugundan beri kabizlik gaz problemi var. Dun eve gelince tuvaletini yaptirdim. Kac gundur kabızdı yapmamişti. Bu gece rahat uyuruz derken oglen verdigim gaz damlasina guvendim. Onunda etkisi gecince cocuk mahvoldu. Ama hic boyle kotu olmamışti cok korktuk esimle. Burnuma kafa atti. Kendini yerden yere vurdu cigliklarla. Neyseki bir pirt ile rahatladi. Bugun surubuna baslicam bakalim iyi bir etki verir insallahGeçmiş olsun minik korkutmuş bayağı ama atlatınız herhalde :)
Gecmis olsun canimGünaydın zombi analar. Gece hastaneye gittik geldik. Kizim uykudan cigliklarla kalkti. Saat 2ydi. Yerden yere atti kendini delirmis gibiydi. Dün 3 tanecik fasulye yemisti. Gaz sancisindan mahvoldu.
Bugunku tarti 93.3 ödem varsa yakmak icin yeşilçay ve kiraz sapina devam
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim ama iki yıldır ara ara sizlerin sessiz takipçinizim.Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.
teşekkür ederimGecmis olsun canim
93,3 ile yeniden merhaba. 89 göreceğdim bide ben dimi..
sabah menüsü ile vira bismillah
1 kiraz sapı çayı
2 şekersiz çay
az patates
1 salam
2 nugget
2 dilim peynir
3 zeeytin
2 çk pekmez tahin
not: pazara yarın çıkıcam evde yeşillik namına hiçbişi yok
az önce 1 yeşilçay içildi
birazdan yoğurtlu yulaf düşünüyorum
akşama köfte olur gibi
Haa tamam o zamanyoo ben 79 olcam
Hoşbulduk canımEfsercim hoşgeldin.
Hoşbuldum :)) kapanan takımı da sessiz takipdeydim yazma özürlü olduğum için sessiz kalmıştım ama bugün bir cesaret üye olmaya karar verdim. Sizleri takip ettiğim ve okuduğum kadarıyla tanıyorumHoşgeldin.
Sessiz takip için uzun bi süre tanıyosundur bizi az çok :)
Hoşgeldin.
Sessiz takip için uzun bi süre tanıyosundur bizi az çok :)
Bende ramazan da 89 dan 92 kg çıkmayı başardım(( ilk hedefim 80 sonrası Allah kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?