Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

elifsevde sen nerdensin almanyanin? ben krefeld

ben cok aciktim ya canim lahana istemiyoooo benim herif dedi gel yemege gidelim diye ben yok dedim hüüühhhüüüüühhüüüüüü

bursa16 seni görmedim listede,
rezilliğe bak güya birinci olacaktım.utanmadan 1 kilo almışım.

zeynep'çim sahi siz birinici olucaktınız..:)
Unutmuştum ben..:)

hakkını kaybettin,haftaya ben olucam çünkü..:))

dilenci avucunu yala bacim birinci ben olucam :))))))))) hahahhahahha anasini aglatcam bu kilolarin

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

tüm kilo verenleri tebrik ediyorum.

candy sonunda dömene sevindim kiloda vermişşin yemininde çok iyi tam gaz yola devam

derin valla ayakta sallamay alıştırmana sevindim. kızını anlattıkça ahh diyorum aynı benim huysuz kız. ama büyüdükçe daha iyi oluyorlar. bu arada bir tavsiye salıncağı sökün.

sutem lahan çorbasını içebiliyormusun ben yıllar önce bir yapmıştım ama çok iğrenç gelmişti devam edemedim.:1no2:

geçmişi okudum ama kızım müsade etmedi cevaplayamadım şimdide tekrar bakmayı gözüm yemiyor. atladığım varsa beni affedin

bugün annemin evini temizledim dip köşe sarma sardık. vs. vs akşamda düğün için bana ayakkabı almay gittik.çok yoruldum
ama çok kaçırdım çok yedim. offfff
ya bu aralar ben kendime hakim olamıyorum offf motivasyonum azaldı neyapsam yardım edin

benim durumum metabolişk sendrom artık pcos var insulin direnci var seker hastası olmam yakın kılo vermem de zorlasıyor haliyle kesinkes spor yapmam lazım metabolizmayı hızlandırmak için ben 92 ile hamile kaldım bak senin onunde bir ornek sayılırım bu kılo ile de hamile kalabilirsin ama cok kılo almamak kaydıyla
benim de hayatım zayıflama cabalarıyla geciyor

gencliğim hep sisman gecti, neler kaçırdım kılolarım yuzunden merak edişyorum hayatım daha renkli olabilirdi daha iyi bir kariyer labilirdi, daha iyi bir es demeyeceğim esimden cok ama cok memnunum:)

kılolar insanın hayatını gercekten değiştiriyor kesin daha dısa donuk olurdum kılolar engeller koydu onume:))

esas hedefim 70 ama once hamile kalmadan onceki kıloma doneceğim kucuk kucuk hedeflerle ilerleyeceğim.

temmuzda ise baslayacağım bu 2 ayı iyi değerlendirip 8-10 kılo vereceğim:dance:

burda hepimiz birbirimize destek olacağız kılolardan kurtulacağız:)

sabah yarim kase süt ve azzicik kelliogs

kahvaltida
90 gr ekmek bir yumurta salatalik domates sekersiz cay

ögle yarim tabak patates karnibahar pirinda iki kasik yogurt

aksam iki kanat derisini soydum iki kasik pilav salata

deminde elma yedim

kizlar cokmu yiyiorum bir bakin ya kalori hesabi yapamiyorum
bide emziriyorum oglum 1 bucuk yasinda cok sütüm olmasada hala devam ama

normalde yediklerin çok değil ama emzirdiğin için bilemiycem ne desem boş

kizlar bid emigdemde hafif agri var ve hafif bas agrisi ama aclikdan degil gibi yani öle midem kazinmiyo biraz acikdigimi hissetsem biseyler yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…