Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler hatuncuklar kimse yok ama bugün kına vardı gittim kurtlarımı döktüm ama hiçbişey yemedim bugün yaa o kötü oldu şimdi açım hele sizin açımmm açımm yazılarınızı okudukça dahada acıktım akannehirnesee
kahvaltı:iki bardak sıcak su sirke bir bardak çay üç dilim ekmek biraz peynir iki üç çatal yağda yumurta
Ara:bir bardak süt

Akşam:iki bardak su sirke ve evden çıktım
kuruyemiş ve bir bardak meyvesuyu bitti

çok kötü oldu bugün (olmaz:

bence süper yemişsin kaydirigubbakcemile5 toplamda 1000 kaori deyil

bursa16 seni görmedim listede,
rezilliğe bak güya birinci olacaktım.utanmadan 1 kilo almışım.
canım ablam tikırımdakı kıloya gelınce bıldırım yapıcam izinlıyım ben...

kızlar bu yenı gelenler bızı gececek galıba kendımıze gelelım...lülülülülülü

hosgeldın canım gayet ıyı gıdıyosun tebrık ederım...:içelim:

tamam artık kararımı verdım veeeeee sankı bugun ıstahım yok sabah ılık suyla bı sarımsak yuttum ve bol suyumuda ıctım..hıc karnım ac degıl..ama aclık kırızı tutmasın dıye sımdı domates salatalık ve bıraz peynır yıyecegım...

ah gecebilsem nerde ben senin kilona iniyim derken sen manken gibi olursun

hollanda inegi mi :) ay cok güldüm kurban olsunlar bize onu diyenler bizdede deniyo o laf aslinda cok agir cok kirici cok yaralayici bi kelime....
dün bütün gün lahana ictim ama aksam citir ekmek yedim 3tane krem peynirle olmadi olmadiolmuyo sabah tartildim gitmis az.

lahana su atiyo vucutdan sonra geri geliyomus kilo dogrumu???

Gunaydin arkadaslar, umarim hepiniz iyisinizdir.. Hollanda inegi diyenleri Hollanda inekleri kovalasin buda gunun slogani olsun.. Arkadaslar yiyerek zayiflamaktan baska care bulamiyorum ben.. Uc ogun uc ara azar azar baska caresi yok gibi..
Ben gecen cuma basladim diyete ve tartilmadim.. Tartim yok yani bir ceketim var dar geliyor on tarafi (benim ust tarafim gohus ve gobegim var) o olmadan zayiflaladigimi anlamam sanirim.. tartim olursa kafayi yerim..

Merhaba elifsevde sabah kelogs ve sut yediysen 146 kalorili yumurtayi yemeseydin keske;. Ben hesaplayim istersen..

Beyaz ekmekse yedigin 270 kalori (uc dilim)
kepekli ekmekse yedigin 180 kalori (uc dilim)
yumurta 146 kalori haslanmis yada kati..
domates ve salatalik ne kadar yedigini yazmamissin ama cok tutmaz onlar

kanat 2 tane 120 kalori
patates tanesi 90 kalori (100gr)(nasil ne kadar yedin yagdami, haslanmismi)
karnibahar 30 kalori (100gr)(nasil ne kadar yagdami haslanmismi)
2 kasik pilav (yaklasik 90 kal)

lahanayi denemedim hic 5 gün sogan suyu ictim basim cok döndü biraktim sim maydonoza basladim bakalim ne olcak lahanayla görümcem verdi ama o cok cabuk zayiflar bende sinir oluyom biraz dikkat etti 2 ayda 10 kilo verdi

saol canim ilgilendigin icin ama ben sabah yemessem bayilirim sabah 8 de yedim kellogsu kahvaltiyi 11:30 da yaptim patates firindaydi azzicik zeytinyag döktüm demin citol iyi dedi bende güya kafamdan hesap yapiyom 1200 oluyo

Son düzenleme:
günaydın bursacım kızım kucağımda olduğu zamanlarda yazamıyorum okuyorum çıkıyorum görmedim o yüzden
günaydın arkadaşlar
sabah minicik kepek ekmekli tostumu yedim dom salt kızımın umurtasının beyazı 5 zeytin ıhlamur
şimdi ara olarak bir elma yiyorum
kızım asılıp duruyor yazamayacağım anlaşıldı

canım benim bi müddet pc bozuktu şimdi pc aldım hat sorunlu çok giremiyorum bazen okurken gidiyor ama 3 haftadı ev işleri misafir felan derken kilo aldım tatlım neyse toparladım tekrar 112 ye indim devam inş

halleyyyy sendemı burdaydın cnm bende katıldım aranıza hatırladınmı benı bebıs nasıl ıyımı

neyse ben kacar kahvalti hazirliyim bebislerim acikmis onlari bi doyuruyum sonra evi topla zaten aksam oluyo zaman cok cabuk geciyor valla ömrümü yiyo bu cocuklar ama yaglarima bisey olmuyor nedense annem az ye deyince aman anne ben yemessem kim bakacak bunlara diyorum ama kararliyim insallah verecem annemde gaza geldi oda vercekmis bakalim hayirlisi

senınle ben aynı dusuncelerı tasıyoruz cnm verıcez kıloları verıcez baska yolu yok a.s.

gunaydın kızlar nasılsınız ben ıyıyım 2 saat yurudum ve geldım sabah ufak sımıt yedım okadar henuz bısey yemedım sımdı cayla etı form yıcem bıdenecük :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…