Merhaba elifsevde sabah kelogs ve sut yediysen 146 kalorili yumurtayi yemeseydin keske;. Ben hesaplayim istersen..
Beyaz ekmekse yedigin 270 kalori (uc dilim)
kepekli ekmekse yedigin 180 kalori (uc dilim)
yumurta 146 kalori haslanmis yada kati..
domates ve salatalik ne kadar yedigini yazmamissin ama cok tutmaz onlar
kanat 2 tane 120 kalori
patates tanesi 90 kalori (100gr)(nasil ne kadar yedin yagdami, haslanmismi)
karnibahar 30 kalori (100gr)(nasil ne kadar yagdami haslanmismi)
2 kasik pilav (yaklasik 90 kal)
Canım,naaptın sen öyle küçücük bir yumurtayı 146 kcal.yaptın,hepi topu haşlanmış yumurta 77 kcal...:))
acaba kellogsu mu kastetti 146 kalori diye fisfisfis
dilencii,canım ailemdeki Furkan çok şeker diimi ablası..:))
9 eylül güzel sanatlarda okuyomuş..İlk Nurgül Yeşilçay la eğreti gelinde oynamış ve bayağı övgü almıştı..
İzlemiştim ben o filmi nurgülde çok güzeldi orda..
Geçende oğluşla dışarı çıktık,uzun zamandır korsan kitapçı görmemiştim,baktım yerde tezgah var,hadi bakayım dedim..
Elime alıp bakıyorum tek tek..İçlerinede bakıyorum,genelde eksik basım oluyo onlarda..:)
Neyse Zülfü nün kitabına bakayım dedim..
Sonra ZOLA'nın bir kitabını aldım ''döl bereketi'' evde bi baktık hep eksik sayfa..:)))
anlamalıydım çok ucuzdu çünkü..:)
Korsana hayır kampanyası başlatıyorum..:roflol::roflol:
ay gördüm tamam yazmışsın inan yarım saat önce son bi umutla baktım:) neyse kısmet ben değişik bi deneme yaptım harcın için yufkaları soktum soktum çıkardım:))) üstüne de sodayı döktüm viccik viccik duruyo dolapta biraz dinlensin:) hahah görmeliydin halimi:)
yena afiyet olsun canım bende gezmeğe gittim kaçamak yaptım kaç gündür evde ne güzel diyetimi yapıyordum .neyse yediklerim küçk bir dilim pizza bir kurabiye ile ama en önemlisi pişman olduğum poratakal reçeli yapmışlar çok hoşuma gitti 2 tatlı kaşığı kadar yedim hala içim bulanıyor alışkın değilim okadar tatlıya ama çok hoşuma gitti içine cevizde dökmüşler hala karnım tok çok tıkadı beni akşam yemeği saatimde geldi .ama ekmeksiz bişiler yiyeyim geç vakitte yemek istemiyorum
ah ahh 80 görecemmi allhım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?