Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Efenim iyi haftasonları olsun hepinize..:))

Canım,naaptın sen öyle küçücük bir yumurtayı 146 kcal.yaptın,hepi topu haşlanmış yumurta 77 kcal...:))

merhaba arkadaşlar yaa ben dün kilomu bildiremedim geç uyandık sonrada alışverişe gittik akşamda gezmekteydik olmadı yani çok geç baktım liste olmuş bitmiş :)))

dilencii,canım ailemdeki Furkan çok şeker diimi ablası..:))

9 eylül güzel sanatlarda okuyomuş..İlk Nurgül Yeşilçay la eğreti gelinde oynamış ve bayağı övgü almıştı..
İzlemiştim ben o filmi nurgülde çok güzeldi orda..

Geçende oğluşla dışarı çıktık,uzun zamandır korsan kitapçı görmemiştim,baktım yerde tezgah var,hadi bakayım dedim..
Elime alıp bakıyorum tek tek..İçlerinede bakıyorum,genelde eksik basım oluyo onlarda..:)
Neyse Zülfü nün kitabına bakayım dedim..
Sonra ZOLA'nın bir kitabını aldım ''döl bereketi'' evde bi baktık hep eksik sayfa..:)))
anlamalıydım çok ucuzdu çünkü..:)

Korsana hayır kampanyası başlatıyorum..:roflol::roflol:

Ben bugün Ispanaklı,lorlu ve yeşil soğanlı gözleme yaptım,saat beş beşbuçuk gibi onu yedim..

sabah klasik kahvaltım ara salatalık yemiştim...

Planım akşma sadece erik yemek...bugün kötü beslendim..

kötü korsana hayır o zamanalsanaalsanasmile aklinialirimsmile

ben de bayılıyorum o çocuğa. aşıklık hallerini çok güzel oynuyor.

hem sen nerde kaldın şimdi bitirdim böreği benlmaz:

ay gördüm tamam yazmışsın inan yarım saat önce son bi umutla baktım:) neyse kısmet ben değişik bi deneme yaptım harcın için yufkaları soktum soktum çıkardım:))) üstüne de sodayı döktüm viccik viccik duruyo dolapta biraz dinlensin:) hahah görmeliydin halimi:)

hahahhaa su böreğimi yaptın..
Olsun güzel olmuştur..sodalı börekte yapılııyor zaten..

sorma ben yoğunum eşimin şirket yazışmalarını yazıyorum pc de..Hemde ücret karşılığında..:))
biliyosun ben büro yönetimi mezunuyum,onların şirketlerinde bu tür işlere bakan ofiste eleman eksikliği var..
Ben talip oldum..:)) kabul edildi bir kaç hafta sürücek..O yüzden o kadar mutluyumki..
her boş bulduğum anda yazı yazıyorum..

Çok eğlenin ,mayonuda götür denize girersin belki..

dilencii böreğin fotoğrafını koysan ya..:)))

yena afiyet olsun canım bende gezmeğe gittim kaçamak yaptım kaç gündür evde ne güzel diyetimi yapıyordum .neyse yediklerim küçk bir dilim pizza bir kurabiye ile ama en önemlisi pişman olduğum poratakal reçeli yapmışlar çok hoşuma gitti 2 tatlı kaşığı kadar yedim hala içim bulanıyor alışkın değilim okadar tatlıya ama çok hoşuma gitti içine cevizde dökmüşler hala karnım tok çok tıkadı beni akşam yemeği saatimde geldi .ama ekmeksiz bişiler yiyeyim geç vakitte yemek istemiyorum

Sanada afiye olsun o zaman..:))

Ben ve eşim reçel delisiyiz..Portakalın kabuğunu yapmışlar diimi,içine ceviz hiç duymadım ama muhtemelen çok nefis olmuştur..:))

Oğlum hala uyanmadı,bu demektirki gece çoook geç uyuyacak..

Bugün kızımın sbs deneme sınavı vardı dersanede, onu öğlen götürdüm,sonra pazara uğradım,uyku saati geçince uyumadı bir türlü oğlum..

Daha sonra ben mutfaktayken bir baktım bizimki resmen sızmış yerde boylu boyunca uzanmış kuzu..:))

yena internetten almış tarifini portakalın kabuğunu rendelemiş ara ara sonra suda haşlamış onları sonrada dilimleyip şuruba atmış yani kabuğuda kendide kullanılmış bende görmüştüm yengem yapıyordu ama hiç lezzetli gelmemişti.oda kabuğunu kullanıyordu .cevizi isteğe bağlı onlar öyle yiyorlarmış ama harikaydı eşimde reçel delisi kahvaltı etmez reçel olmadan ama ben diyetten dolayı 1 tatlı kaşığı ile yetiniyorum yoksa hastasıyım hele tereyağı ile olursa sıcacık ekmekle bu kiloları nasıl aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…