HB. Daha 2 gün oldu sonunda karar verdim Zayıflamaya motivasyon önemliMrb cnm hg berabrr zayıflıyorz burda ne kadar aktif olursan o kadar motive oluyorsn
Elma cayim varda onu bile icemiyorum. İlav beni ishal yaptida :/Kendini iyi hissedince devam et
Hatta yeşil çay demle 1 kupa
1 litre suyun içine dök
Yarim limon sık kabuğunu da at içine soğuk olarak iç
Bu tarif soğukken ise yarıyor
Benim ishal ilactanmis. Birakip tekrar başladım ya. Of yine bugun ictimmi icmedimmi sabah animsayamadim. Aksam iccem artik. Dun midemide cok bulandirdi aksam..
Sana noldu la bi toparlan artık
Haftaiçi regl olmam lazım benimde.
Gecikme olur düşüncesi boğuyo beni.
Sefaköydeki pazara gitmedim bizim yakındaki pazarlara akşam üzeri çıkıyorum çok farkediyo
Böyle dedin ya ramazan bayramini animsadimBebelerle tatil mi olur çok zorluyolar insanı
Seninkiler bide hiç anlamıycak yaşta.
Benim kide izne cikti. Ve bu sene evdeyiz. Napcaz hic bilmiyorum. Birbirimize girmeden bitirsek iznini hayirlisiylaMutlu pazarlar hatunlar
60kiloyum Amine Busra menüler için çok tşk ederiz boş bırakmıyosunuz hem kendinizi hem burayı.
Yoğun geçiyo günler bu ara bende aşırı yorgunum taş taşımış gibi 3 gündür spor yapmıyorum.
Eşimde izine çıktı gidilcek bi yerler var halledilcek işler falan filan... fırsat olursa bi denize gidicez çocuklar yedi bizi deniz diye evde şapka terlik dolaşıyolar
Benim ishal ilactanmis. Birakip tekrar başladım ya. Of yine bugun ictimmi icmedimmi sabah animsayamadim. Aksam iccem artik. Dun midemide cok bulandirdi aksam..
Ben pazara kizla gunduz çıkıyorum. Akşamustune kalinca kalabalik sevmediginden viyak viyak bagiriyo
Geciktim ben yaa bugunde gelisme yok. 35 gunden sonra tirsmaya baslayabilirim
Hb balımevet cnm ya bildirim görmeyince unutuyorum vala bende özledim sizleri elimden geldikce buralara gelirim aynen beni de sıktı vala sen kacsin şimdi aslinda cok yok 79 olmaya ama o sınırı bi aşamadim
hoşgeldin hepfitim. özledik valla. bizler bildiğin gibi.Çok şükür ben de iyiyim canım
Esimin yıllık izin olunca bide ramazan geldi giremedim
Tatile de gidilecek daha
Özledim bi bakıyım nerelerdesiniz dedim
Çok şükür ben de iyiyim canım
menüler çok parlak değil de yine de yazıyorum 2 gündür. en azından topluca görüyorum yediklerimi. hadi artık hepimiz yazalım. iyi kötü. motive oluruz.Mutlu pazarlar hatunlar
60kiloyum Amine Busra menüler için çok tşk ederiz boş bırakmıyosunuz hem kendinizi hem burayı.
Yoğun geçiyo günler bu ara bende aşırı yorgunum taş taşımış gibi 3 gündür spor yapmıyorum.
Eşimde izine çıktı gidilcek bi yerler var halledilcek işler falan filan... fırsat olursa bi denize gidicez çocuklar yedi bizi deniz diye evde şapka terlik dolaşıyolar
En önemli kural takmamak ve stres yapmamak bonuscanEvet takımdan çıktım. Eski takım arkadaşlarım geldi onlarlada diyet yapmaya çalışıyoruz kafama çok takıyorum taktıkça sonu aptalca oluyo.
Doğru dedinBebelerle tatil mi olur çok zorluyolar insanı
Seninkiler bide hiç anlamıycak yaşta.
Hoş geldin canımHB. Daha 2 gün oldu sonunda karar verdim Zayıflamaya motivasyon önemli
Mrbmerhaba kızlarrrmutlu pazarlar
Geçmiş olsun canımElma cayim varda onu bile icemiyorum. İlav beni ishal yaptida :/
Hoş buldum canımhoşgeldin hepfitim. özledik valla. bizler bildiğin gibi.
menüler çok parlak değil de yine de yazıyorum 2 gündür. en azından topluca görüyorum yediklerimi. hadi artık hepimiz yazalım. iyi kötü. motive oluruz.
Kiza hamile kaldigim kgya daha yeni dustum bari 1 sene tadini cikaraydimSenin bi tane ulan en kötü ihtimal 2.çocuğun olur
Biliyorum çoh iyi bir arkadaşım içini açarım
Seker ilaci kullaniyorum canimEn önemli kural takmamak ve stres yapmamak bonuscan
Az relax ol
Doğru dedin
O yüzden hiç istemiyorum tatile gitmek
Ama eşim bari il dışına çıkmadan gezelim daraldım diyo
Haklı adam ne diyim
Hoş geldin canım
Mrb
Maşallah enerjine
Geçmiş olsun canım
Ne ilacı o
Bana da diyetisyen bi hap vermiştiSeker ilaci kullaniyorum canim
Diyetisyen neye gore veriyor ki, endokrinoloji verdi bana :)Bana da diyetisyen bi hap vermişti
Sekerim yok da kullandığım hap genelde diyabet rahatsızlığında veriliyormuş
Beni mahvetmişti
Adını hatırlayamadım şimdi
İnsulin direncim için içiyorum. Hatta düşmüş bile ama dr devam ediceksin en az 6 ay daha dedi
şekerin kaçlarda?
Sanırım insulin direnci vardı 3 sene falan oldu net hatırlamıyorumDiyetisyen neye gore veriyor ki, endokrinoloji verdi bana :)
Glukofen benimkinin adi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?