Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pazartesi alt avut disime dolgu yapilcak birde ust 20lik dişim çekilcek. Sanirim pazartesi sali zorunlu detoks yaparim gibi geliyor sirf sivi en azindan haftasonuda guzel gecirebilirsem harika bir eksi gorebilirim. Gayret etmem lazim

Pazartesi alt avut disime dolgu yapilcak birde ust 20lik dişim çekilcek. Sanirim pazartesi sali zorunlu detoks yaparim gibi geliyor sirf sivi en azindan haftasonuda guzel gecirebilirsem harika bir eksi gorebilirim. Gayret etmem lazim

geçmiş olsun canım.

tatile mi gidiyorsun canım?

bugün yine menüm güzel değil ama kendime sözüm var yazacağım

sabah 10.00
omlet, 1,5 kk kolot peyniri, 3 zeytin, 1 tk tereyağ bal karışımı, domates, salatalık, biber, 1 dilim ekşimaya ekmeği

ara
13 kiraz

öğlen 14.30
az hindi eti, bulgur pilavı, activia yoğurt, biber

ara bademli toblerone çikolata ( nefsime yenildim)

akşam 19.30
etli bamya yemeği, pilav, cacık, biber

az sonra 1 er kupa kabuk tarçın çayı ve rezene çayı içmeyi düşünüyorum.

yatana kadar 1,5 lt su aslında tam ölçemedim.

Aksamki pilav fazla olmuş aslında genel olarak iyi

çikolata ve pilav fazlaydı. zaten sabah ekmek öğlen de bulgur yemiştim
Banada diyetisyen ekmek gunde en az 2 dilim veriyor. Normalde 3tü hatta. Bu hafta 2ye dusurdu sadece sabah var.
Oglen peynirli yada tonbalikli salata, aksam kabak yemeği salata bende şaşkinim bugun oglenki salata yerine baska bisey yemis oldum. Ama aksamlari kabak yemeye basladim

Reglim gecikti 2 gün. Karnim davul gibi sanarsin 6 aylik gebeyim. Gordukce alt ust oluyorum.
Birde seker ilacina ara vermistim. Dr kullancaksin deyince basladim. O da yine agir geldi bana ishalimde ondanmis demek. Midem bulaniyor. Yusra da diş cikardigi icin ishaldi belkide o da iki gundur iyi. Bosuna ilac parasi verdim :/
Regl olsam hayırlısıyla hemen drun vercegi ilaca baslicam tahlili yaptirip. Şuan hic 2. Cocugu dusunemiyorum keza :/

Kaç geliyorum pesinden bende dun 86.9 gordum. 15 kg vermis oldum. Diyete baslayali 4 ay olmak uzere. Hedefim bayramda 80 ama gorebilecek miyim bakalim :) burayada ugra iyice sessizlesti bu topik
MasAllah cnm guzel vermissin benimde 15-16 kg oldu şükür ama sure biraz daha uzun tabi sen daha hizli vermissin kalici olsun da insAllah görürüz insAllah bende 79 görürüm insAllah bayrama hayrlsiyla tamam cnm elimden geldikce ugrarim

prensesim hoşgeldin buraları boş bırakma özledik seni. ne kadar yazarsak o kadar motive oluruz. canım ben de artık 79 görmek istiyorum. 8 ler çok sıktı artık.
Hb balım evet cnm ya bildirim görmeyince unutuyorum vala bende özledim sizleri elimden geldikce buralara gelirim aynen beni de sıktı vala sen kacsin şimdi aslinda cok yok 79 olmaya ama o sınırı bi aşamadim

Uzun ya da kisa sürede verelim de yeterki. Bundan sonrasi daha zor bizim için. Kaliplasmis kgyu atmak daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…