Bende kullandim daha once. Simdiki glukofenSanırım insulin direnci vardı 3 sene falan oldu net hatırlamıyorum
Glifor galiba ismi de
Afiyet olsun canımMenumu vereyim
06.00
2 dilim ekmekle sandvic
Sabah 10.45
Patatesli yumurta
Zeytin salatası
Domates salata
Peynir
1 hindi salam
15.30
Tavuklu pilav
Ayran
Tatlı
19.30
Ezogelin çorbası
Taze fasulye
Salata
Menumu vereyim
06.00
2 dilim ekmekle sandvic
Sabah 10.45
Patatesli yumurta
Zeytin salatası
Domates salata
Peynir
1 hindi salam
15.30
Tavuklu pilav
Ayran
Tatlı
19.30
Ezogelin çorbası
Taze fasulye
Salata
Çok şükür ben de iyiyim canım
Esimin yıllık izin olunca bide ramazan geldi giremedim
Tatile de gidilecek daha
Özledim bi bakıyım nerelerdesiniz dedim
Çok şükür ben de iyiyim canım
14 şubattan bu yana 12 kg vermişim bende bklm
aynen oyle cnm karar verdiysen olur bu isHB. Daha 2 gün oldu sonunda karar verdim Zayıflamaya motivasyon önemli
benden bi kg asagidasin canım ben bu ara bi konsantre olamıyorum diyetisyen kontrolune az kaldı 80 i gormem lazimdiprofilimdeki rakamlar güncel. cuma 82.4 çıktım.
cnm ilaci kullanirken düşüyor bi sure daha ondan devam ettiriyorlar bnmde ilaci kullanirken düşüyordu birakinca çıkıyordu ictim baya şükür düştü artk ama yürüyüş en büyük yardmci benceİnsulin direncim için içiyorum. Hatta düşmüş bile ama dr devam ediceksin en az 6 ay daha dedi
tavujlu pilav cok degilseguzel ckk kötü degil afiyet olsun canımMenumu vereyim
06.00
2 dilim ekmekle sandvic
Sabah 10.45
Patatesli yumurta
Zeytin salatası
Domates salata
Peynir
1 hindi salam
15.30
Tavuklu pilav
Ayran
Tatlı
19.30
Ezogelin çorbası
Taze fasulye
Salata
Afiyet olsun canım borek aksam olmasaymis daha iyiymissaat 12.00
2 adet büyükçe ığdır kayısısı
kahvaltı 12.50
peynirli omlet
1 kk kolot peyniri
3 zeytin
3 ince dilim pastırma
domates biber salatalık
1 dilim ekşimaya ekmeği
ara 15.30
1,5 dilim el açması kıymalı patlıcanlı börek
akşam 19.15
2 dilim el açması kıymalı patlıcanlı börek
domates salatalık biber
şekersiz çay
yatana kadar 1,5 lt su
az sonra kabuk tarçın ya da rezene çayı içerim.
Haftasonu illa cok kaciyo. Oglen mevlitteydim ne zamandir pilav yememistim. Aksamda annemde az yedim ekmeksiz
çok olmuş sanki kuzum
pilavı kızımla yedim canim
aynen oyle cnm karar verdiysen olur bu is
benden bi kg asagidasin canım ben bu ara bi konsantre olamıyorum diyetisyen kontrolune az kaldı 80 i gormem lazimdi
cnm ilaci kullanirken düşüyor bi sure daha ondan devam ettiriyorlar bnmde ilaci kullanirken düşüyordu birakinca çıkıyordu ictim baya şükür düştü artk ama yürüyüş en büyük yardmci bence
tavujlu pilav cok degilseguzel ckk kötü degil afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım borek aksam olmasaymis daha iyiymis
Afiyet olsun canımpilavı kızımla yedim canim
Sagolasin. Bugun fazla kacti farkindayim. Olan oldu. Yarin dis cekimindem sonra 2 gun bisey yiyemem zaten :/Afiyet olsun canım
Olsun yarin dengelersn balım ayy geçmis olsun dis mi cektrcenSagolasin. Bugun fazla kacti farkindayim. Olan oldu. Yarin dis cekimindem sonra 2 gun bisey yiyemem zaten :/
Ay sorma çok korkuyorumOlsun yarin dengelersn balım ayy geçmis olsun dis mi cektrcen
aynen oyle cnm karar verdiysen olur bu is
benden bi kg asagidasin canım ben bu ara bi konsantre olamıyorum diyetisyen kontrolune az kaldı 80 i gormem lazimdi
cnm ilaci kullanirken düşüyor bi sure daha ondan devam ettiriyorlar bnmde ilaci kullanirken düşüyordu birakinca çıkıyordu ictim baya şükür düştü artk ama yürüyüş en büyük yardmci bence
tavujlu pilav cok degilseguzel ckk kötü degil afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım borek aksam olmasaymis daha iyiymis
ilk kez mi cektrcen bende tedirgin olmuştum yirmilik disimi cektrmeye gidecegimde ama cok korkulcak bisey yokmuş cnm sakin olAy sorma çok korkuyorum
Hayrdr cnm onemli bi sorun yokktur insAllah aynen oyle vala almamak da iyi bisey ulaşırsın insAllah ya dedigin gibi cok uzak degil zatenaslında ben de şu an tam motive değilim. bazı sağlık sorunlarım oldu. halsizim. kendime 1-2 hafta süre tanıdım. almayayım da yeter sonra düzgün başlayacağım. şu halsizlik üzerimde gitsin. artık 79.9 u görmek istiyorum. çok yakınım ama umarım bir an önce ulaşırım.
Haftasonu illa cok kaciyo. Oglen mevlitteydim ne zamandir pilav yememistim. Aksamda annemde az yedim ekmeksiz
hamileyken ilk 20liği çektirdim. yakın zamanda eşim diş çektirdi adam canlı canlı çekti dişi. eşim tepindi acıdan hissettiilk kez mi cektrcen bende tedirgin olmuştum yirmilik disimi cektrmeye gidecegimde ama cok korkulcak bisey yokmuş cnm sakin ol
Hayrdr cnm onemli bi sorun yokktur insAllah aynen oyle vala almamak da iyi bisey ulaşırsın insAllah ya dedigin gibi cok uzak degil zaten
iyileş tamamen önce. sonra devam edersin tam gazvalla ben bu ara zaten kendime çok birşey hazırlayamıyorum. menü yazıyorum ama yiyorum da. şu halsizlik geçsin 1-2 haftaya tam düzene girerim Allahın izniyle...
iyileş tamamen önce. sonra devam edersin tam gaz
Aaaa niye ki uyustyrmadilar mi ayy o da kötühamileyken ilk 20liği çektirdim. yakın zamanda eşim diş çektirdi adam canlı canlı çekti dişi. eşim tepindi acıdan hissetti
hamileyken ilk 20liği çektirdim. yakın zamanda eşim diş çektirdi adam canlı canlı çekti dişi. eşim tepindi acıdan hissetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?