Darisi basimar.... başladı
Diş çekimi olmadı cerrahi cekecekmis randevu alcam once. Dolgu bile korkutmaya yettipersembe tekrar bir dolgu olcak bi daha curuk carik kalmasin
Arada oluyor canim. Ben bu ara hic tembellik yapamiyorum esim yillik izne ciktiMerhabaaa..
Döndüm artık evdeyim. Bugün istediğim gibi geçmedi sabah pişi yedim. Öyle tembelim ki mutfağı bile toplamadım.. yatağı da az önce topladım, kızım kreşten gelecek hala yemek yok.. kalkıp bi çorba yapayım..
Dema oyle dema. Daha once 20lik çektirdim hemde hamileydim. Cok dua ettim carcabuk olmustu. Şimdi korkuyorumCerrahi çekim
Bu haftasonu kv gittik cnm Allah nasip ederse cuma gecesi izmir yolcusuyuzBulamiyorum Hasibecim sende gidicektin dimi sizede iyi tatiller
hmm anldm c.Kizim uyandi
regl şişkinliği olabilir cnm yeni olmussuncuma 82.4
bugün 82.8
fark +0.4
gözün aydınr.... başladı
hadi hayrlisi bklm acısız olup biter insAllahDiş çekimi olmadı cerrahi cekecekmis randevu alcam once. Dolgu bile korkutmaya yettipersembe tekrar bir dolgu olcak bi daha curuk carik kalmasin
Ba zen oykr oluyor hic bisey yapası grlmiyorMerhabaaa..
Döndüm artık evdeyim. Bugün istediğim gibi geçmedi sabah pişi yedim. Öyle tembelim ki mutfağı bile toplamadım.. yatağı da az önce topladım, kızım kreşten gelecek hala yemek yok.. kalkıp bi çorba yapayım..
Merhabaaa..
regl şişkinliği olabilir cnm yeni olmussun
gözün aydın
Şoku atlatıp anca gelebildim
hadi yaaaaaaa
Valla ciddiyim. Evde sonucu gorunce Direkt esimi aradim hastaneye gittik. Keseyi gorduk
ciddi misin?
Cok sevndm cnm plansiz bi gebelik miydi sürpriz mi oldiKizlarrrr
Ben hamileyim
Söyle bi şeye bizimde cok ihtiyacımız var snrmValla ciddiyim. Evde sonucu gorunce Direkt esimi aradim hastaneye gittik. Keseyi gorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?