Şoku atlatıp anca gelebildim
Valla ciddiyim. Evde sonucu gorunce Direkt esimi aradim hastaneye gittik. Keseyi gorduk
Büşra yaaa hayırlı uğurlu olsun canım durduk yere gecikme normal değildi zaten.
Banada en yakın zamanda regl nasip olsun amin..
Söyle bi şeye bizimde cok ihtiyacımız var snrm
Evet cnm kızıma kardes istiyoruz bi senedir amabebiş mi istiyorsun sen de
Evet cnm kızıma kardes istiyoruz bi senedir amaolmuyor
Benim ilki tedaviyle olmustu canim. Allah sanada nasip etsin. Tum bekleyenleredeSöyle bi şeye bizimde cok ihtiyacımız var snrm
Bu sene bir erken bir gec oluyodum. Duzensizlik vardi yine oyle sandim ama degilmisBüşra yaaa hayırlı uğurlu olsun canım durduk yere gecikme normal değildi zaten.
Banada en yakın zamanda regl nasip olsun amin..
nasip bakicazolur olur Allah büyük. dua et bol bol.
sağlıkla ilerlesin inşAllah canımTamamen supriz oldu kizlar. Testi oylesine aldim. Bu sene duzensizliklerim cok oluyodu. Belki yine negatif görürüm regl olurum diye bekliyodum. Pozitif aninda oldu. Şoktan bayilcam sandim. İlk bir uzuntu gecirdim. Simdi daha kabullendim. Ben kg verip oyle olsun istiyodum. Yinede diyete devam edicem ne verirsem kâr
Bnmde kızım üçüncü denememizde olmustu ama bu sefer sanki kendiliginden olmayacak gibi hayrlisi olsun ne diyim saol cnm amin insallahBenim ilki tedaviyle olmustu canim. Allah sanada nasip etsin. Tum bekleyenlerede
Bende ikincide tedaviyle olur diye dusunuyodum ama sürpriz oldu. Allah hakkimizda en hayırlısını versinnasip bakicaz
sağlıkla ilerlesin inşAllah canım
Bnmde kızım üçüncü denememizde olmustu ama bu sefer sanki kendiliginden olmayacak gibi hayrlisi olsun ne diyim saol cnm amin insallah
Tamamen supriz oldu kizlar. Testi oylesine aldim. Bu sene duzensizliklerim cok oluyodu. Belki yine negatif görürüm regl olurum diye bekliyodum. Pozitif aninda oldu. Şoktan bayilcam sandim. İlk bir uzuntu gecirdim. Simdi daha kabullendim. Ben kg verip oyle olsun istiyodum. Yinede diyete devam edicem ne verirsem kâr
nasip bakicaz
sağlıkla ilerlesin inşAllah canım
Bnmde kızım üçüncü denememizde olmustu ama bu sefer sanki kendiliginden olmayacak gibi hayrlisi olsun ne diyim saol cnm amin insallah
amin canımBende ikincide tedaviyle olur diye dusunuyodum ama sürpriz oldu. Allah hakkimizda en hayırlısını versin
İstikrarlı okumadım bi ara başlamıştımmeryem suresini oku.
Diyetisyene devam edicem insallah ygdan vermeye devam edersem ilk 3 ay sıkıp en azindan kgmu korumus olurum
aynen sağlıklı beslen canım.
Fetih ve meryem cok cok oku canim firsat buldukcaamin canım
İstikrarlı okumadım bi ara başlamıştım
Sen istiyor sopa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?