Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Saçmalama ya kilolu hamile kalanlar çok kilo almıyolar zaten. Emzirme döneminde alıyolar.
Emeğin tabiki boşa gitmeyecek sen koyvermediğin sürece.
Makarna pilavdan saf tatlılardan uzak durucaksın mümkün oldukça sağlıklı beslenmeye devam ediceksin.

üzülme. çok kilolu insanlar anormal kilo almıyor hamilelikte. iş sende yani. ilk 4 ay kolaylıkla kilo bile verirsin. bebeğe faydası yok. sağlıklı besleneceksin. tatlıyı hamurişini unut. inan sağlıklı beslenirsen sorun olmaz. sonra da devam edersin. moralini bozma.

işte şuan yüsraya hamile kaldığım kgdayım. 86 kg. ama 113le doğum yaptım ben o kglular kg almaz tezini çürütmüş insanım. 100 üstüne aasla çıkmamam lazım işte biraz gayretle yağdan verebilsem ekime kadar. sonrada o verdiğimi alsam yeter bu şekilde kalabilsem. tatlı zaafım ne olacak. keşke tiksinti gelse çok amin

Her hamilelik farklı olur ilk hamileliklerde daha çok kilo alınabiliyor şimdiden kötüyü çağırma.

Çiğ et ürünlerini tüketme artık ve dokunma bile ete. Dokunman gerektiğinde eldivenle.
Kedileride öyle sevip başını okşayan biriysen onlarada dokunmıycaksın :))

Paketli gazlı ıvır zıvır ne tüketirsen bebeğinde öyle beslenicek biliyosun bunları direk kesmen lazım kuzu daha bilinçlisin bu ikinci.
Bu durumda aşırı kilo almanda zaten imkansız hiç öyle düşünüp üzülme.

Tam buğday ekmeklerinin de glisemik indeksi yüksek yani insülini olanlara aslında iyi gelmiyo beyazı yiyeceğimize onu yemek daha iyi diyoruz.

Saat 5-6 kahvaltı için erken ya sende güne ara öğünle başla süt meyve gibi.
Burdan bi arkadaşa diyetisyeni öyle tavsiye etmişti.

Yarin detayli konusucam diyetisyenle. Zaten paketli gida yada kola falan yedigim ictigim yok. Sade soda yada ayran tercih ediyorum.
Ekmekte cok tahilli yada kepek alıyorum. İnsallah bu sefer bol bol yesillik, ceviz badem, haslama yumurta ve meyvelerle isimi gorcem

diyorum ya iş sende diyetisyene devam edeceksin. yağdan gidecek kas gelecek. hamur işi minimum. sabah yumurtalı peynirli zeytinli kahvaltı, öğlen ve akşam da etli sebze yemeği ya da köfte, tavuk, balık yanında sebze sote, buharda sebze, salata falan... yoğurtlu mezeler yap koy dolaba. yemeklerin yanında ye. doyurucu oluyor. ceviz bulundur evde. inan çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. ama hamileyim diye salarsan tatlıları hamurişlerini zamanlı zamansız götürürsen o dediğin senaryo olur. tatlı isteğin için meyve, ya da ben sana sonra yazarım diyet tatlı seçenekleri...

Arabamizi satip borçları kapaticaz. Kalan paraya göre daha düşük model araba alcaz. Evi taşımaya karar verdik. İnsallah kışa girene kadar duzeni oturturuz

herşey yoluna girer canım. şu an şaşkınsınız haliyle. beklenmedik bebek çünkü. endişe etmeyin.

Tesekkur ederim ilgin icin tarifi bekleyecegim

Ya dünkü dr seker hapina devam et dedi ama daha onceki gebelikte o zamanki dr hmen biraktirmisti kafam karisti

doktoruna hemen tekrar görün. bir de sana canan karatayın anne adayları için karatay beslenmesi diye bir kitabı var. onu okumanı tavsiye ederim. tatlı minimum.

doktoruna hemen tekrar görün. bir de sana canan karatayın anne adayları için karatay beslenmesi diye bir kitabı var. onu okumanı tavsiye ederim. tatlı minimum.
Dünkü gittigim hic bilmedigim bir drdu. Simdilik ilaci kullanmicam. Yeni doktor bulana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…