Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm insallahhhGünaydın ablamusmutlu hafta sonları
Erken yemek sana da yaramadı ablaCuma Menüm
10.30
3 ceviz
Ayran
16.0
1 kucuk adana
6 kuşbaşı tavuk göğsü izgara
Salata
Kozlenmis ince kıl bibeerler 4-5tane
Ayran
Cok aciktim dayanamadim
1 kk ceddar peynir
Günaydın canım musmutlu hafta sonlarıGünaydın
Mutlu haftasonları
Son günüm gidip denize veda edeyim hiç eve dönmek istemiyorum.
Mefkurem ulu gişi menülerin çok az bunun doğru olmadığını biliyosun zaten.
Aksam en azindan bi yogurt yesem iyi olacakziErken yemek sana da yaramadı abla ☺
evet cnm biliyorumGünaydın
Mutlu haftasonları
Son günüm gidip denize veda edeyim hiç eve dönmek istemiyorum.
Mefkurem ulu gişi menülerin çok az bunun doğru olmadığını biliyosun zaten.
Aynen abla ben 7 bucuk gibi kapatiyorim en kotu anca dayaniomAksam en azindan bi yogurt yesem iyi olacakzi
Demekki o kadar erken kapatma kivama gelmemisim daha :))
Kurban bayramiba79 hedefi koydum.ramazanda ulasamadm ama simdi kararlym
Gece gece üşenmedim kalktım kıyafet denedimnasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam bayrama yepisyeni az kullanılmış etekimi giyebilcem
Gardropta bekleyen dar kıyafetler degerlenmeli artık
Saol cnm aynen oyle yeni kiyafeti olmus gibi hissediyor insanooo rengi de çok güzelmiş. giyemediği kıyafetlerin içine girince çok mutlu oluyor insangüle güle giyin canım.
olsun yaz canım. devam ediyoruz. bak ben ilk günden mecbur sigara böreği yemiştim. ama yazdım. moralimi de bozmadım. işe yemek götür. böylelikle dışardan olur olmaz şeyler yemezsin.Günaaaaydıııın mutlu sağlıklı bir hafta sonumuz olsun
Dün gece saat 1 de yatakta uzanırken tek gözle okudum sizi cevap yazmak istediğim o kadar mesaj vardıki son sayfaya gelince tekrar başa dönüp alıntılamalar yapamadım ...
Bunlar ep yoğunluktan, yorgunluktan...
Dünki listem başarılı değildi az ama kalorili şeyler yiyince yazamadım
yeni kıyafet almaktan daha keyifli onları yeniden giyebilmekAAA çok güüüzeeeel
Bu bizimde matomuz olsun "gardropta bekleyen dar kıyafetler değerlendirilmeli"
![]()
Aynen abla ben 7 bucuk gibi kapatiyorim en kotu anca dayaniom
Aksam en azindan bi yogurt yesem iyi olacakzi
Demekki o kadar erken kapatma kivama gelmemisim daha :))
Cnm ben aksam ogunumu 19:30 falan yiyorum tamamen bitrmem yani yavas yavas yatmam gec saatleri buldgu icin sknt olmuyirolsun yaz canım. devam ediyoruz. bak ben ilk günden mecbur sigara böreği yemiştim. ama yazdım. moralimi de bozmadım. işe yemek götür. böylelikle dışardan olur olmaz şeyler yemezsin.
yeni kıyafet almaktan daha keyifli onları yeniden giyebilmek
Mefkurem çok erken de kapatmayın. çünkü geç yatıyoruz acıkıyoruz. bir iki gece yemeyiz ama sonra şeytan dürter. ben 19.00-19.30 arası yiyorum. bu aralar gece 1 e 2 ye kadar dizi izliyorum. tam o saatlerde acıkma oluyor yatıyorum. ama öğünümü erken kapatsam dayanmak zor olur. rahatsız eder. akşam da bitki çayı içiyorum. bazen maden suyu da içiyorum. onlar tutuyor beni. dün sadece bitki çayı içtim. ama çok su içtim.
mesela işlerden dolayı 16.30-17.00 gibi yenirse 19.30 gibi 1 dilim peynirle 1/2 wasa yenebilir bence. 1 kuru kayısı falan.
Erkekler öyle genelde ya malesef duzene girer insAllah bi an once vqr mi bulantı falan basladi miBu sabah yine cok kacirdim. Hayırlısıyla eşim işe baslasada normal kahvaltilarima donsem. İlla ozel biseyler istiyo ya
Cnm ben aksam ogunumu 19:30 falan yiyorum tamamen bitrmem yani yavas yavas yatmam gec saatleri buldgu icin sknt olmuyir
Aynen bende 7 buçukta yeni yemeği bitirmiş olmama ragmen 1-2 gibi acıkıyorum bende içim eziliyor ama dayanıyorum hemen yatıp uyuyorumben de öyle. 19.00-19.30 arasında yenip bitiyorgeceye de faydası oluyor. 16.00-17.00 gibi yesem hayatta geç saate kadar aç dayanamam. 1-2 gece idare eder sonra coşarım.