Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu pazarlar.. 11 de evde ekmek kokusuyla uyandım eşim ekmek yapmış yemim mi yani
ucundan accuk
Gunaydin hanimlar. Dun duzensiz oldu menu veremedim
olsun yine de yaz canım. çekinme
Bende bugun son kez cozutayim yarin esim ise başlayınca duzene girerim. 87.5 olmuşum
bak döverim seni ne demek bugün de cozutayım niye cozutacaksın ki otur doğru düzgün yemeğini ye. sen kilonun önünü açıyorsun kusura bakma. eşin evdeyse sanki ağzına çikolata mı tıkıyor zorla

bugün cozutman demek en az 500 gr artı demek. yarın gözünü 88 le açarsın karar senin

cukulata yesem iyi gene

neler yedin peki
ust uste cok pilav yedim. Hatta bugun yedikten sonra tovbe etmiş durumdayim. Akşam gene bulanti başlar suan bile hafif var.
Birde ekmek fazla kacirdigimi dusunuyorum son 3 gündür. Tahilli ekmek, beyaz ekmek olmasa da herseyin fazlasi zarar.
Yarin guzel sebzeler alicam bu haftayi sebze ile gecircem çoğunlukla

kahvaltı 13.15
meyveli cevizli yüksek proteinli sütle hazırlanmış teff lapası

ara 16.00
1 wasa
2 yk domatesli keçi peyniri salatası (az zeytinyağı vardı)
1 kupa karışık bitki çayı

akşam 19.00
1 tavuk but
5 yk bulgur pilavı
sebzeli yeşillikli salata

yatana kadar 2 lt su

akşam 1 kupa karışık bitki çayı içerim.

akşam biraz bulgur pilavı kaçtı. 2-3 kaşık yeterdi halbuki. yarın hemen telafi

Slmm millet

Bugun öğleden sonra eltimgile gittik
Onlarda bahcedeymis
Bugun aksam planım baskaydi aslinda oraya gidince degisti mecburen

Pazar Menüm

13.00 civari
Tavada 2 yumurta
Peynir
2 parca ceddar
Yesillik, salatalik
5 zeytin

Eltim bahcede hamur kizartmasi yapti onu yememek icin kendime yumurta yaptim orda
Normalde 5-6tane yerdim

17.45
2 yumurta
Peynir
Yesillik domates salatalik biber
1 parca domates kurusu
1 kase yogurt

of offff hamur kızartma yemek varken yumurta mıııı

Bugunun menüsü
Kah 2.5 has yumurta 5 zeytin cok az peynir ve bol cokelek 3leblebi(kızm zorla agzima koydu:)
Ara bikac d karpuz

Öglen 1tabak dolusu sarma dolma ayran
Aksam. 1tabak kavrulmus yogurtlu lahana
Biraz kırmizi et

Biraz once de dayanamayp esim yemek yerken bikac catal et ve kavun yedm iki ısurim ekmekle

Bol. Su ictim 2.5 lt olmustr.30dk leslie yaptm.disarda yuruyus yaptm bi de bisey soracam kızlar.bebek arabasyla yaptgmz yuruyusleri ekliyor muyuz?

ben eklemiyodum..bebek arabasiyla yavas gidiyosun cok hızlı olamiyosun..
Leslie cok guzel yag yaktiriyor. Evde yapiyodum.
Ne guzel yapardim tam 2.5 hafta olmustu sanirim hamileligi ogrendim biraktim

afiyet olsun canim
1 tabaj dolusu sarma dolma cok olmus cnm bence afiyet olsun

Iyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 dilim çok tahıllı ekmek
Soğanlı yumurta yaptım 3 yumurtadan yari yariya kizimla yedik
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
Cay

Ara saqt hatrlamiom cok duzensiz oldu bugun esim evde olunca
2 porsiyon meyve
2 ceviz

Akşam yok

Son bi ara yaptım
1 porsiyon meyveyle

Su 2.5 lt olmuştur
Spor
52 dk orta tempo yürüyüş

Bugün sabah kahvaltimizi yapıp disari çıktık once pazara ugradik biseyler aldkk şeftali, kayısı buzluğa atip kurutmak icin. Sonra markete gittik orda gozume yulaf ezmesi geldi aldim ara öğün kahvaltı icin tuketirim dedim hep aklimdaydi alamamistm. Ordan maket hayvanlarin çizgi film karakterlerinin oldugu bi parka gittik hep yürüyüş hem kizimin gonlu olsun die baya gezdik eve geldjk cnm bisey yemek istemedi tok hissettim niyeyse seftalileri dograrken yeidm artk tartida begenmedjm eksiyim ama istedg rakamlar degil bklm sekersiz 4.gundu tamamen bozdum sayilmwz ama bi tık meyve cok oldu snrm regle son 5-6 günüm kaldı şişmeye basladm snrm hadi hyrlisi sabah erken kalkacagimz icin erken uyumak istedim yataga girdim simdi tartıya guzel etkisi olur insAllah uykunun
Benden haberler böyle

Yarın doktora gidicem. Kafamda milyon tane tilki var. En son gidiste bebegi goremedik çünkü. Aç nasil dayancam, yusrayla nasil gidicem sabahin ak köründe ananeme cuma günü stent takilmisti bu aksam agrisi oldugu icin hastaneye gittiler. Kan testi kotu gelmis kalabilirler ona uzuluyorum bir yandan. Dua edin bana. Şuan hiç kg, diyet düşüncek halde degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…