- 25 Ekim 2018
- 3.786
- 6.807
- 158
Bi cocugum var .Bodrum da yasiyoruz iş dolayisiyla yaklaşik 10 yildir ama aslen Bursaliyim.Sen nerdesin cnm coluk cocuk varmi
Bodrum.cook sıcakKeşke burda yağsa az serinlesek ...
Evet tak bakalım adimsayarini merak ettim bende
Gerçi bu yıl Almanya'da sicakmis öyle diyorlar ..
Nerede yasiyorsun
Ben izmirdeyim nem oranı çok yüksek son yıllarda
Sizin yaş ve kilo ve boy ?Keşke burda yağsa az serinlesek ...
Nerede yasiyorsun
2 hafta önce 40 dereceyi buldu cnmKeşke burda yağsa az serinlesek ...
Nerede yasiyorsun
--100le 2. Mi oldum2 AĞUSTOS KİLO TABLOSU
NO KULLANICI BAŞLANGIÇ 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK SONUÇ 1 @60kiloyum 84 81.6 +0.2 83 +1.4 2 @bengisu022 103 83.4 -0.6 83.4 sabit 3 @HasibeG 107 104.8 4 @nisan34 104 74.4 -0.7 72.4 -2 5 @aijoo 100.8 87.4 +0.3 87.4 sabit 6 E eboe 109 102 +1 102.3 +0.3 7 @syns 122.7 115.9 -0.5 117 +1.1 8 @OGULCUKLARIM 175.3 174.8 sabit 174.8 sabit 9 @74FRIDA ? 112.2 -1.1 113 +0.8 10 @bi prenses annesi ? 80.6 -1 80.6 sabit 11 Bonus 109 105 105.5 +0.5 12 Hepfitim ? 83.2 83.1 -0.1 13 @ISILDURU 103 82 80 -2
Biraz dağınık oldu bugün kaptanım kv gildeyimBaşka menü yazan yokmu
baya almışsın cnm ne zmn ayrılmıştın ki bi an once eksiyr geçersin insAllah cnmAyyy giremedim bir daha foruma
Araba esimde dolmustan indim simdi yuruyorum cok sicaaakkk
Ayrildigim kilom 93.5 tu galiba
Bugun 104.8
Gelsin sopalarrrrr E eboeBonus
Hic bahane bulmucam cunku suc bende yersen ve spor yapmazsan boyle olursun iste
3 haneleri gormeyeydim iyiydi ama geldigi gibi giderler insallah
Simdi soyle dusunelim hasibe foruma yeni uye oldu ve bu topige ilk defa yaziyor
Aksam duzceye gitcez pazar aksami geri doncez giremezsem hasibe gazabimizdan korktu kacti diye dusunmeyin
fazla degilama eksiye gecersin insAllah cnmKilo bildirimim gecikti
Geçen hafta 105
Bu hafta 105.5
Fark +0,5
Hg ben 25 yaşındayım bi kızım var 5 yasinda once sagligimiz icin zayıflamak istiyorum elbettr sonra da giyemeidklerimi giymrk icinTekrar merhabalar ,1972 dogumluyum.170 boy 84.1 kiloyum.kemik yapim orta ama metabolizmam genetik olarak yavas calisiyor.bki 29.armut tipliyiim.belim kalcama göre ince.yaşima göre 75 kg olsam yetecek diye düşünüyorum .Bu ölçülerimle 42_44 arasi beden giyiyorum.Derdim zayif olmak degil de saglikli kiloda olmak.
Günaydın canım musmutlu hafta sonlari insAllah
Günaydın canım musmutlu hafta sonlari insAllah
Fotoya ne güldüm yanliz kaybedicez bence
Ama hala siskoyum malesef daha var bi 10 kg hızlı olmasına gerrk yok kalıcı olsun yeterli bnm icin insAllahSen baya kaybettin ula verdikçe daha çok vermek istemek dedikleri işte
Günaydin, cok tesekkur ederimm aminbaya almışsın cnm ne zmn ayrılmıştın ki bi an once eksiyr geçersin insAllah cnm
fazla degilama eksiye gecersin insAllah cnm
Hg ben 25 yaşındayım bi kızım var 5 yasinda once sagligimiz icin zayıflamak istiyorum elbettr sonra da giyemeidklerimi giymrk icinbol eksileriniz olsun insAllah ideal kilonjza ulaşırsn
Cok memnun oldum gercekten ,cok tesekkurler ederimThallosofili hoşgelmişsin ne güzel kaynaşmışsın bile en sevdiğim
Grup çok eski ve sağlam bağları olan ama yenileride çok seven bir grup.
Şu an ki herkes ilk zamanlardan değil tabi kimisi gitti kimisi geri geldi bazen ara verdik vs...
Cumadan cumaya bildirim yapıyoruz listemiz var.
Cok memnun oldum gercekten ,cok tesekkurler ederimKurallarınızı bilmiyorum listede ya da grupta kalmak icin .Umarim en kisa zamanda ögrenirim.Motivasyona cok ihtiyacim var uzun zamandir.Hizli kilo veremiyorum ben.Ne kadar ugraşsam da haftada 1 kg yi gecmez.Insallahh hepimiz hedef kilolarimiza ulasiriz insallahh
Aminn insallah burada her isteyen de verir
Zaten boyun varmış maşallah kilonda verilmiycek gibi değil. Allah kolaylık versin hepimize.
Verdik geri aldık çok bocaladık çok kilolu insanlarda bi yara oluyor bu konu.
Amaaaa şükür ki +90 grubu ve diyet bölümü var yara bandı oluyor ❤
Her cuma kilo ve spor dk sı bildirimi var.
2 hafta bildirimle listeye giriliyor ve 2 hafta bildirimsiz olunca çıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?