- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Ay zaten bu konuda sabıkam cok.en son on gunluk bayram tatilinde burdan 6 kilo alarak dönmüştüm ..gecmis olsun cnm
Anne evinden kiko almadan dönersen buyuk basari :))
canım benim çok üzüldüm. emeklerini heba etmişsin çok almışsın. neyse artık toparlan bakalım.Ayyy giremedim bir daha foruma
Araba esimde dolmustan indim simdi yuruyorum cok sicaaakkk
Ayrildigim kilom 93.5 tu galiba
Bugun 104.8
Gelsin sopalarrrrr @eboe @Bonus
Hic bahane bulmucam cunku suc bende yersen ve spor yapmazsan boyle olursun iste
3 haneleri gormeyeydim iyiydi ama geldigi gibi giderler insallah
Simdi soyle dusunelim hasibe foruma yeni uye oldu ve bu topige ilk defa yaziyor
Aksam duzceye gitcez pazar aksami geri doncez giremezsem hasibe gazabimizdan korktu kacti diye dusunmeyin
normal regl sancısı canım. sökülene kadar sıkıntı veriyor. kasılmaları önlesin diye magnezyum tablet aldım.Yıkama yapiyordum bende ...
Sadece yıkama değil ama bakım adı altın da belli saat araliginda mayalayip dokuyorlarmis üç kez falan sanırım ..
Neyse artık attım mayayı...
Geçmiş olsun. Ameliyatın faydasi olmadimi
Bu bayram ayni hataya düşme o zaman cnm :))Ay zaten bu konuda sabıkam cok.en son on gunluk bayram tatilinde burdan 6 kilo alarak dönmüştüm ..
fulyaaa bayrama 1 hafta kaldi cnm hani 7 lere inecektin
Tek sislikse haftaya guzel bi eksi gelir o zaman cnmhaklısın canım yaaa valla balondan halliceyim. şişlik, ağrı, sancı, huzursuzluk, wc sıkıntısı vs. önceki haftaki yeme atağım regldenmiş meğer. bugün başladı. tam sökülmedi o yüzden çok şişim çok rahatsızım. diyet düşünemiyorum. birkaç gün geçsin bayrama kadar birşeyler yapıcam. belki 79 u göremem ama yapıcam. bayram sonu inerim 79 a olmazsa
Hosgeldin cnmMerhaba, bu grubu henüz gördüm .Ben de cok kilo vermek istiyorum.Sonradan gruba aliyor musunuz? Nasil bir işleyişiniz var?
Tekrar merhabalar ,1972 dogumluyum.170 boy 84.1 kiloyum.kemik yapim orta ama metabolizmam genetik olarak yavas calisiyor.bki 29.armut tipliyiim.belim kalcama göre ince.yaşima göre 75 kg olsam yetecek diye düşünüyorum .Bu ölçülerimle 42_44 arasi beden giyiyorum.Derdim zayif olmak degil de saglikli kiloda olmak.Hosgeldin cnm
Her gelene kapimizda gönlümüzde açık :))
Seni taniyabilirmiyiz
hoşgeldin canım. birbirimizi motive ediyoruz. akşamları toplu menü yazılıyor. cuma günü öğlene kadar kilo bildirimi yapılıyor. listemiz var.Merhaba, bu grubu henüz gördüm .Ben de cok kilo vermek istiyorum.Sonradan gruba aliyor musunuz? Nasil bir işleyişiniz var?
bir kısmı artıda olabilir ama inan wc ve ödemden ne kadarı artı kilo bilemiyorum. bak beni kızdırıp gaza getirmeTek sislikse haftaya guzel bi eksi gelir o zaman cnm
Ama onu bunu yiyip sislik demeyin delleniyom o zaman
Cok tesekkur ederimhoşgeldin canım. birbirimizi motive ediyoruz. akşamları toplu menü yazılıyor. cuma günü öğlene kadar kilo bildirimi yapılıyor. listemiz var.
bir kısmı artıda olabilir ama inan wc ve ödemden ne kadarı artı kilo bilemiyorum. bak beni kızdırıp gaza getirme
Cok tesekkur ederimDayanisma icinde olmak cok guzel ve tesvik edici olmali.Bir dahaki cumaya mi kilolar söylenecek tekrar? Listeye harfi harfine uymak sartiyla mi?
Tutmayalim bebegimkısmı artıda olabilir ama inan wc ve ödemden ne kadarı artı kilo bilemiyorum. bak beni kızdırıp gaza getirme
Cuma Menüm efenim :))
10.30
3 ks. Kavrulmus kiyma 2 yumurtayla omlet
Peynir
4 zeytin
Dereotu
14.30 gibi
Kepekli, 3 küçük k. Incirli sütlü lapa
3-4ceviz
18. 45
1 tb kiymali kabak
1 kase yogurt
Yaşıt ve boydasmisiz cnm :)) Zühal bendeTekrar merhabalar ,1972 dogumluyum.170 boy 84.1 kiloyum.kemik yapim orta ama metabolizmam genetik olarak yavas calisiyor.bki 29.armut tipliyiim.belim kalcama göre ince.yaşima göre 75 kg olsam yetecek diye düşünüyorum .Bu ölçülerimle 42_44 arasi beden giyiyorum.Derdim zayif olmak degil de saglikli kiloda olmak.
Öyle mi ,gerçekten cok memnun oldumYaşıt ve boydasmisiz cnm :)) Zühal bende
Sadece kilom senden fazla
Ben heralde kum saatiyim :)) tümden alip veriyorum
75 kiloda bende gayet iyi görünüyorum ama hedefim 6 li rakamlari görmek
Öyle mi ,gerçekten cok memnun oldumsizin kilonuz kac? Diyete yeni mi basladiniz ve kac kiloda başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?