Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim çok üzüldüm. emeklerini heba etmişsin çok almışsın. neyse artık toparlan bakalım.
normal regl sancısı canım. sökülene kadar sıkıntı veriyor. kasılmaları önlesin diye magnezyum tablet aldım.

fulyaaa bayrama 1 hafta kaldi cnm hani 7 lere inecektin

haklısın canım yaaa valla balondan halliceyim. şişlik, ağrı, sancı, huzursuzluk, wc sıkıntısı vs. önceki haftaki yeme atağım regldenmiş meğer. bugün başladı. tam sökülmedi o yüzden çok şişim çok rahatsızım. diyet düşünemiyorum. birkaç gün geçsin bayrama kadar birşeyler yapıcam. belki 79 u göremem ama yapıcam. bayram sonu inerim 79 a olmazsa

Tek sislikse haftaya guzel bi eksi gelir o zaman cnm
Ama onu bunu yiyip sislik demeyin delleniyom o zaman

Hosgeldin cnm
Her gelene kapimizda gönlümüzde açık :))

Seni taniyabilirmiyiz
Tekrar merhabalar ,1972 dogumluyum.170 boy 84.1 kiloyum.kemik yapim orta ama metabolizmam genetik olarak yavas calisiyor.bki 29.armut tipliyiim.belim kalcama göre ince.yaşima göre 75 kg olsam yetecek diye düşünüyorum .Bu ölçülerimle 42_44 arasi beden giyiyorum.Derdim zayif olmak degil de saglikli kiloda olmak.

Merhaba, bu grubu henüz gördüm .Ben de cok kilo vermek istiyorum.Sonradan gruba aliyor musunuz? Nasil bir işleyişiniz var?
hoşgeldin canım. birbirimizi motive ediyoruz. akşamları toplu menü yazılıyor. cuma günü öğlene kadar kilo bildirimi yapılıyor. listemiz var.
Tek sislikse haftaya guzel bi eksi gelir o zaman cnm
Ama onu bunu yiyip sislik demeyin delleniyom o zaman
bir kısmı artıda olabilir ama inan wc ve ödemden ne kadarı artı kilo bilemiyorum. bak beni kızdırıp gaza getirme

Cok tesekkur ederim Dayanisma icinde olmak cok guzel ve tesvik edici olmali.Bir dahaki cumaya mi kilolar söylenecek tekrar? Listeye harfi harfine uymak sartiyla mi?

Cok tesekkur ederim Dayanisma icinde olmak cok guzel ve tesvik edici olmali.Bir dahaki cumaya mi kilolar söylenecek tekrar? Listeye harfi harfine uymak sartiyla mi?

evet haftanın cuma günleri bildirim yapıyoruz. pazartesi de kontrol tartısı var. haftasonu kaçamak yaptık mı diye.

listeden kastım diyet listesi değil canım. üyelerin cuma kilosu listesi. herkes kendine göre besleniyor. kimi diyetisyene gidiyor, karatay yapan var, kafasına göre takılan var vs.

Yaşıt ve boydasmisiz cnm :)) Zühal bende
Sadece kilom senden fazla
Ben heralde kum saatiyim :)) tümden alip veriyorum
75 kiloda bende gayet iyi görünüyorum ama hedefim 6 li rakamlari görmek

Yaşıt ve boydasmisiz cnm :)) Zühal bende
Sadece kilom senden fazla
Ben heralde kum saatiyim :)) tümden alip veriyorum
75 kiloda bende gayet iyi görünüyorum ama hedefim 6 li rakamlari görmek
Öyle mi ,gerçekten cok memnun oldum sizin kilonuz kac? Diyete yeni mi basladiniz ve kac kiloda başladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…