Tmm öyle yapalim cnm
Gunaydinnnnnn mutlu haftasonlari
Tmm öyle yapalim cnm
Kuşandinmi silahlarini
Ciktinizmi cnm hastaneden simdi nasilsiniz
Sorrma ya 1000lik yedim hemde.gece eve geldik daha dogrusu kaynanam birakmadi orda kaldik. Eve gelince bile kusmam devam etti. Bugun sukur daha iyiyimBebiş nasıl oldun serum yimişsin afiyet olsun :))
Evet çıktık ablam sagolasin. Düne gore cok iyi sayilirim.susuz kaldim biraz. Süzüldük kizla iki gundeCiktinizmi cnm hastaneden simdi nasilsiniz
Savasta her yol mübahtir
Harikaymis dinledim simdi tesekkur ederim :)
Yağmurlu ekim başı gibi bir 17 ağustosa sagonun hediyesi
Kizim iyi. Suan ben acildeyim serum bağlandı
Hepinize iyi aksamlar gunler yogun geciyor bide bugun aksam kv tarafindan dugun vardi gittik gene sinirlerim bozulup geldim ya arkadas tamam kizin degilimde bu kadar da gelin gozuyle bakma ne olsa oglu hakli ne olsa oglu hakli azcik bisey desen vo sendebu aralar dikleniyon diyo bu defa esim daha ters oluyi bir gun arayip diyecem sen böyle oglumcu oluyorsun bizim aramkz aciliyo diye sudan sebep seyler yaaoffff delirdim gene
aynen. objektif olmalı.Sebebi varki dikleniyom deseydin
Bence o anda söyle soylicegini sonradan degil
Canım benim.. Kk nın bana kattığı eeeennnn güzel şeylerden birisin.. İyiki kesişmiş yollarımız.. seni seviyorum..Elifimmmm eboeeemmm betüşümün anasıııııı gül yüzlü arkadaşımmmm
Bugün senin günün he mi
Doğum günün kutlu mutlu olsun❤
İyi ki yoluma çıkmışsın burda6 sene olmuş
Sana çiçek gönderemedim finduktaydın.
En doğalından toprağıyla hediyem olsun
Eki Görüntüle 2299086
Hepinize çoook teşekkürler kuzular, 30a merdiven dayadık..
Ilk defa duydumkızlar sönmüş kireçle karpuz, balkabağı vs reçeli yapan var mı? tarif lazım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?