Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar

Gecen hafta 102.8
Bugun 103.9
Fark +1.1

Aslinda biraz daha odemim oldugunu dusunuyorum. Dunde 104.5 cikmistim tam atamadim demekki odemimi. Regl de kapida.

Bu arada su facedeki grubun programi cok aklima yatiyor adetim bitsin (tabi once olmam gerekiyor ) ona baslamayi dusunuyorum. Seviye 1de kaza oruclarimida tutarim daha rahat olur insallah. Bizde bu sistemi y.o.l.c.u mu tamamlamisti yanlis hatirlamiyorsam. Su an kilo durumu nasil acaba koruyabiliyor mu. Baslayan bazi arkadaslar daha vardi sanki devam edebildiler mi kafa gidip geliyor bu ara aklimda bir sey tutamiyorum kusura bakmayin

Gaita tahlil girisi yaptirip kabini alsaydin evde yapinca ulastirirdin hastaneye (yarim saatte ulastirabilirsen eger) yapilan tahlil girisleri 3 gun sistemde kaliyor. 3 gune kadar o tahlili verebiliyorsun en azindan bizim sistemde boyle

Kap elimde var canim. Ama esim para odememisti o tahlil icin. Sistemde giris vardir. Bugun yapmadi cok sukur iyi gorunuyor. Bugun ben cok kotuyum.ne yesem cikariyorum

Regl gerckten ödem yapıyor katılıyorum haftaya düzelir insAllah

Kap elimde var canim. Ama esim para odememisti o tahlil icin. Sistemde giris vardir. Bugun yapmadi cok sukur iyi gorunuyor. Bugun ben cok kotuyum.ne yesem cikariyorum
Geçmiş olsun canım ya
Devam ederse git sen de
Benim kız da dün 1 kere kustu
Atesi var sadece inip çıkiyo sürekli

Geçmiş olsun canım ya
Devam ederse git sen de
Benim kız da dün 1 kere kustu
Atesi var sadece inip çıkiyo sürekli
Bebegide gormek istiyorum merak ediyorum. Ama esim işe gitti bugun. Kendi basima da gidemem kiz ile iki gundur perisan oldu. Ancak aksama kadar duzelmezsem acile gideriz

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10
1 kk beyqz peynir
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
1 küçük kase kavurma(yarim su bardagi kadar)
Cay

Öğle 16:30
2 kaşık patlıcan köz
Domates

Akşam 19:30(yani su an)
1 etliekmek (cuma kacamagi olsun )
Bi çatal lahana turşusu
Bi kepçe bamya çorbası
1 bardak ayran
Sumakli soğan

Su 2 lt olmuştur fazlaisni da icerim
Spor yok

Iyi aksamlar
Benim menüm de ;
Sabah; 1cay kasik tereyag ile 1 yumurta pisirdim sahanda,bebek marullar,domates,1 dlm ekmek,cay 1cay kasigi recel

Ara; sade Turk kahve,cok minik bitter

Oglen; ton balikli salata bol limonlu,3 kaşik arpa şehriye pilavi

İkindi; kocaman bardak su ve kuru kayisi 2 adet

Aksam; cok az patates kizartma,şinitzel tavuk ,cacık

Su: 1,5 litre simdiye kadar ,spor 10 bin adim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…