3.takım kapatmıştık yaTakım mi açıyorsunuz ne zmn nerde kız ben duymadım
Gaita tahlil girisi yaptirip kabini alsaydin evde yapinca ulastirirdin hastaneye (yarim saatte ulastirabilirsen eger) yapilan tahlil girisleri 3 gun sistemde kaliyor. 3 gune kadar o tahlili verebiliyorsun en azindan bizim sistemde boyleSagol canim. Kusma yok dunden beri. Arada ates yukselise gecti, ishal gibi oldu. Suan canlandi daha iyi. Hala zorla biseyler yiyo. Rota biz gecirmistik. Yine de tekrar kaka tahlili vermek istedik ama hastanede yapmadi. Eve gelince yapti. İshal devam ederse verecegiz
Kap elimde var canim. Ama esim para odememisti o tahlil icin. Sistemde giris vardir. Bugun yapmadi cok sukur iyi gorunuyor. Bugun ben cok kotuyum.ne yesem cikariyorumSlm kizlar
Gecen hafta 102.8
Bugun 103.9
Fark +1.1
Aslinda biraz daha odemim oldugunu dusunuyorum. Dunde 104.5 cikmistim tam atamadim demekki odemimi. Regl de kapida.
Bu arada su facedeki grubun programi cok aklima yatiyor adetim bitsin (tabi once olmam gerekiyor) ona baslamayi dusunuyorum. Seviye 1de kaza oruclarimida tutarim daha rahat olur insallah. Bizde bu sistemi y.o.l.c.u mu tamamlamisti yanlis hatirlamiyorsam. Su an kilo durumu nasil acaba koruyabiliyor mu. Baslayan bazi arkadaslar daha vardi sanki devam edebildiler mi kafa gidip geliyor bu ara aklimda bir sey tutamiyorum kusura bakmayin
Gaita tahlil girisi yaptirip kabini alsaydin evde yapinca ulastirirdin hastaneye (yarim saatte ulastirabilirsen eger) yapilan tahlil girisleri 3 gun sistemde kaliyor. 3 gune kadar o tahlili verebiliyorsun en azindan bizim sistemde boyle
Gecmis olsun cnm insallah sana bulasmamistirKap elimde var canim. Ama esim para odememisti o tahlil icin. Sistemde giris vardir. Bugun yapmadi cok sukur iyi gorunuyor. Bugun ben cok kotuyum.ne yesem cikariyorum
Oo hadi bklm güzelmiş kaptanıniz kimdi bize rakip geliyorsunuz3.takım kapatmıştık ya
Herkesin telasesi bitti sayılır
Tekrar açıcaz kaptanımız da geliyor❤❤
Cok gecmis olsun canım Rabbim şifa versinKap elimde var canim. Ama esim para odememisti o tahlil icin. Sistemde giris vardir. Bugun yapmadi cok sukur iyi gorunuyor. Bugun ben cok kotuyum.ne yesem cikariyorum
Regl gerckten ödem yapıyor katılıyorum haftaya düzelir insAllahSlm kizlar
Gecen hafta 102.8
Bugun 103.9
Fark +1.1
Aslinda biraz daha odemim oldugunu dusunuyorum. Dunde 104.5 cikmistim tam atamadim demekki odemimi. Regl de kapida.
Bu arada su facedeki grubun programi cok aklima yatiyor adetim bitsin (tabi once olmam gerekiyor) ona baslamayi dusunuyorum. Seviye 1de kaza oruclarimida tutarim daha rahat olur insallah. Bizde bu sistemi y.o.l.c.u mu tamamlamisti yanlis hatirlamiyorsam. Su an kilo durumu nasil acaba koruyabiliyor mu. Baslayan bazi arkadaslar daha vardi sanki devam edebildiler mi kafa gidip geliyor bu ara aklimda bir sey tutamiyorum kusura bakmayin
Gaita tahlil girisi yaptirip kabini alsaydin evde yapinca ulastirirdin hastaneye (yarim saatte ulastirabilirsen eger) yapilan tahlil girisleri 3 gun sistemde kaliyor. 3 gune kadar o tahlili verebiliyorsun en azindan bizim sistemde boyle
Sahgul kaptanOo hadi bklm güzelmiş kaptanıniz kimdi bize rakip geliyorsunuz
Geçmiş olsun canım yaKap elimde var canim. Ama esim para odememisti o tahlil icin. Sistemde giris vardir. Bugun yapmadi cok sukur iyi gorunuyor. Bugun ben cok kotuyum.ne yesem cikariyorum
Sahgul kaptan
Biz tek siz hepiniz dermişim
TabisiBu bi meydan okumaydi snrm
Kızlar siz kiloları hafizanizda tutabilionz mu ya bi bendr var snrm unutkanlikKilo bildirimi
106 bu hafta
Spor yok.
Bebegide gormek istiyorum merak ediyorum. Ama esim işe gitti bugun. Kendi basima da gidemem kiz ile iki gundur perisan oldu. Ancak aksama kadar duzelmezsem acile giderizGeçmiş olsun canım ya
Devam ederse git sen de
Benim kız da dün 1 kere kustu
Atesi var sadece inip çıkiyo sürekli
Kızlar siz kiloları hafizanizda tutabilionz mu ya bi bendr var snrm unutkanlikeksidemi artida mi oldugunuzu bilemiom
He tqmam cnmGeçen haftakini unuttum bende.
Geçen hafta bu hafta şeklinde yazıyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?