Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam mefguş 6 kilo iyi dedin verebilirim 6 kiloyu. 4-5 versem nolur dimi yine kardayım.

Çok sevdiğim bir söz:

" Gökteki en yüksek yıldıza nişan al, bir yağmur damlası da vursan şanslısın."
tabiki öyle cnm ne verirsek kar

Canin bisey istedeginde onu cuma yiyecem diye kendini kacamaklardan korumaya calis
Insan kacamak yapinca kendine olan guvenini kaybediyor bence
Slm kizlar
30 agustosta yeni bir grupla seviyelere baslanacakmis ona katilmayi dusunuyorum. Hayirlisi olsun bakalim
Cok sevindim hayirli olsun cnm

Biz arkandan bakarken sende mi 70 lere dusecen

Sabah; klasik diyet kahvalti :)
Öglen; 2 top maraş dondurma
Aksam üstü; 3 sigara böreği ,çay,domates ,salatalik

Akşam; 1 bardak süt ,5_6 çiğ fındık 1 dlm kepek ekmegi ,peynir
Bugün sacma bir menü oldu ,programlamakta zorlandigim bir pazardi. Umarim bir daha olmaz 81 leri görünce mi saldim naaptim Spor: Allahtan her zamanki gibi 10 bin adim
Su: 1.8 civari
Herkese güzel ve kilo eksili haftalar olsun ⚘

Hayırlı olsun kuzum ne diyim belki çalışınca daha kolay olur
26sinda ayrilis yapcam cnm o tarihlerde evde olcam evdeyken yapcam artik

Ayy insallah cnm yaaa Allah soyletti

Soğuk algınlığı vurmaya çalışıyor beni inş yikulmam.
Hava birden değişince narin bedenim ayak uydurmaya çalışıyor hala.
Eşim çocuklar herkes burnunu çekiyor.
Günaydin Grip mevsimi geldiginde ya da olacagini vs anladiginda bagisiklik arttirici aliyorum cok uzun yillardir ( 20 yili asti) tavsiye ederim canim,ben de cabuk etkilenirim.Cok faydasini goruyorum.Özellikle Bursa da ( memleketim) yasarken daha fazla kullanirdim.Oralarda hava hep daha erken değisir .Havasi da müthiş nemli salgin icin cok uygun maalesef..

Pazar menüsü

Sabah 11 diyim
1 haşlanmış yumurta
3 tane pankek kadar ince pişi
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı reçel

Öğlen 15:00
Kızların sabah yemediği 2 haşlanmış yımırta
2 domates ve minik bi soğanla bol zeytinyağlı salata
1 avuç taze üzüm

Akşam 5-6:30 arası
1 dolu tabak kıymalı nohut

20 dk yürüme park aletleri karışık
Topuğum el verdikçe.

Suda az yine.
Yatmadan önce ağzıma bişeyler attım iyi olmadı geçti saat aç hissettim.

Cumarteside kahvaltıda patatesli yumurta yarım dilim ekmek

Öğlen ve akşam nohut yemiştim ve bol ayran.

55 dk plates 1,5 litre suyum vardı.

Tunaydin :)
Pazartesi kontrol tartisi 86.6

Dun gece sabahladik yusrayla cok rahatsizdi.
Agladim artik en sonunda. Butun gece ona masaj yaptim,pispisladim. Karnima agri girdi, mideme kramplar girdi stresten.

Bonus bende cumartesiden baslayan boğaz agrisi vardi. Malum ilac alamiyorum. Her gun iki fincan balli limonlu ihlamur ictim. Birde aralarda 1 2 damla limonlu ilik su ictim. Bogazim bugun gecti tamamen. Burnum sular seller. En azindan agir atlatmiyorum. C vitamin takviyeside hemen ise yariyor

Geçmiş olsun

Slm canlar nasılsınız biz tatilden erken döndük malum Karadeniz i sular seller aldı sürekli anons geçti belediye şiddetli yağış geliyor diye gezemedikten sonra dedik ne edek eve dönek bu arada Kastamonu, Sinop, abana, cide, Amasra yi tüm şelale ve koylariyla hatta ikide kanyon gezdik orman içinde harika yerlerdi özellikle Sinop'ta ülkemizin en kuzeyindeki hamsilos koyu sanki bir cennet herkesin görmesini dilerim bayramda oteller ful doluydu iyi bir rezil olduk gez gez yer yok yer yok neyse her gittiğimiz yerde son bir oda buldukta kaldık gelelim kiloya çok kilo aldım ve şuan iki gündür çok hastayım kendimi toparlayıp hızlıca aranıza donucem anacim

Gecmis olsun cnm
Tatil sonucu hastalik cok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…