Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin , dünki menüm;
Sabah_ çeyrekten biraz fazla simit,roka,beyaz peynir,domates,cay
Ara_ yarim avuc leblebi
Öğlen _ limonlu,az yagli bol yesil salata,yarim tabak et sote,3 yk bulgur pilavi
Ara_ 1 kase yoğurt
Akşam_ menemen,1 dilim ekmek 2 küçük kornisom tursu
Su ; 1,5 ancak spor ; yaklasik 10 bin adim

Selam..
Bu sabah yusra soguk havale geçirdi. Çok uzgunum. Hâla hastanedeyiz. Sonuclarini bekliyoruz. Dua istemeye geldim, tekrarlamasin ne olur cok korktum cok :'(
çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin. inşallah tekrarlamaz. Rabbim yardımınız olsun.

Dogum gününüz kutlu mutlu olsun cnm :)

Keskek yogurtlu bugday gibi bisey heralde degilmi :))

Selam..
Bu sabah yusra soguk havale geçirdi. Çok uzgunum. Hâla hastanedeyiz. Sonuclarini bekliyoruz. Dua istemeye geldim, tekrarlamasin ne olur cok korktum cok :'(
Cooook gecmis olsun cnm Biran once Allah sifa versin inşallah
Haberdar et bizide

Keşkek tavuk didelenerek ,un ile meyane yapilarak yenen bulamac gibi yoresel bir yemek.Yasadigimiz yerde cok yapiliyor festivaller de vs .Ben de burda gordüm yedim.
Ayyy bide bugdayla yapilan bisey vardi o neydiki

Ben hic yemedim de gormedim de

Buğday ile yapilani ben de bilmiyorum kaptanim ama keşkek sonradan öğrendigimiz bir lezzet ve sevemedik ailecek.Tercih meselesi tabii .Damak tadi ve aliskanlikla alakali olsa gerek .Bir de burda lokma tatlisi cok önemlidir.Her cuma hayir icin dagitirlar sokakta.Tatliyi sevdiğimiz icin onu beğeniyoruz maalesef

Buğday ile yapilani ben de bilmiyorum kaptanim ama keşkek sonradan öğrendigimiz bir lezzet ve sevemedik ailecek.Tercih meselesi tabii .Damak tadi ve aliskanlikla alakali olsa gerek .Bir de burda lokma tatlisi cok önemlidir.Her cuma hayir icin dagitirlar sokakta.Tatliyi sevdiğimiz icin onu beğeniyoruz maalesef

Dogum gününüz kutlu mutlu olsun cnm :)

Keskek yogurtlu bugday gibi bisey heralde degilmi :))

her yörede farklı farklı yapılıyor tabi.
biz soğan buğday ve tavuk etinden yapıyoruz. un kullanmıyoruz. bazı yörelerde kırmızı etlede yapılıyor.

Nice saglikli mutlu yaşların olsun ins. Cnm

hepinize çok teşekkür ederim
yaşlanıyoruz abla, teyze, hala her yol mübah

Selam..

çok geçmiş olsun inşallaaaahh tez sağlıklı şekilde çıkarsınız hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…