şimdi orada oturup çocuk gürültüsü olmadan kahve içip kafa dinlemek vardı di miGünaydınnnnn
Eki Görüntüle 2304586
Ana sınıfı ilk günü heyecanlayız :)
Okuldan sonra sonuç almaya gidicem hastaneye.
çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin. inşallah tekrarlamaz. Rabbim yardımınız olsun.Selam..
Bu sabah yusra soguk havale geçirdi. Çok uzgunum. Hâla hastanedeyiz. Sonuclarini bekliyoruz. Dua istemeye geldim, tekrarlamasin ne olur cok korktum cok :'(
Dogum gününüz kutlu mutlu olsun cnm :)Gunaydin kizlar
Aksami cok sukur kazasiz atlattim. Keskek bana serbest oldugu icin 18.45te yedim. Misafirlerlede sadece cay ictim
Meryem kalabaligi yabancilamadi cok sukur dolasip durdu ortalarda kuzum.
Gece yatmadan foruma girdim ama sizip kalmisim yorgunluktan
Dunku menumude yazayim unutmadan
10.00 sade turk kahvesi
12.45 mantarli yumurta domates salatalik zeytin ceviz beyaz peynir
17.30 form cayi
18.45 keskek
21.00 cay
Eki Görüntüle 2304563
Eki Görüntüle 2304564
Evet cnm ya gorusemedik. Meryeme dogum gunu yaptim teyzesi resimlere bir bakayim aralarindan atarim sanada ozelden
Homayi su sekilde hesapliyorduk aclik kan sekeri ve aclik insulin degeri carpiliyor, cikan sonuc 405e bolunuyor. 2.5 altiysa normal kabul ediliyor.
Nasil cikti tahlillerin?
Gelirdin valla kiz. Keske yakin olsaydikta hepiniz gelebilseydiniz
Iyi ki dogdun cnm. Bende gecen ayin 31inde 31 oldum. Sana abla diyebilir miyim
Cooook gecmis olsun cnm Biran once Allah sifa versin inşallahSelam..
Bu sabah yusra soguk havale geçirdi. Çok uzgunum. Hâla hastanedeyiz. Sonuclarini bekliyoruz. Dua istemeye geldim, tekrarlamasin ne olur cok korktum cok :'(
Cok gecmişler olsun canimSelam..
Keşkek tavuk didelenerek ,un ile meyane yapilarak yenen bulamac gibi yoresel bir yemek.Yasadigimiz yerde cok yapiliyor festivaller de vs .Ben de burda gordüm yedim.Dogum gününüz kutlu mutlu olsun cnm :)
Keskek yogurtlu bugday gibi bisey heralde degilmi :))
Ayyy bide bugdayla yapilan bisey vardi o neydikiKeşkek tavuk didelenerek ,un ile meyane yapilarak yenen bulamac gibi yoresel bir yemek.Yasadigimiz yerde cok yapiliyor festivaller de vs .Ben de burda gordüm yedim.
Buğday ile yapilani ben de bilmiyorum kaptanim ama keşkek sonradan öğrendigimiz bir lezzet ve sevemedik ailecek.Tercih meselesi tabii .Damak tadi ve aliskanlikla alakali olsa gerek .Bir de burda lokma tatlisi cok önemlidir.Her cuma hayir icin dagitirlar sokakta.Tatliyi sevdiğimiz icin onu beğeniyoruz maalesefAyyy bide bugdayla yapilan bisey vardi o neydiki
Ben hic yemedim de gormedim de
Buğday ile yapilani ben de bilmiyorum kaptanim ama keşkek sonradan öğrendigimiz bir lezzet ve sevemedik ailecek.Tercih meselesi tabii .Damak tadi ve aliskanlikla alakali olsa gerek .Bir de burda lokma tatlisi cok önemlidir.Her cuma hayir icin dagitirlar sokakta.Tatliyi sevdiğimiz icin onu beğeniyoruz maalesefAyyy bide bugdayla yapilan bisey vardi o neydiki
Ben hic yemedim de gormedim de
Dogum gününüz kutlu mutlu olsun cnm :)
Keskek yogurtlu bugday gibi bisey heralde degilmi :))
Nice saglikli mutlu yaşların olsun ins. Cnm
Nice yıllara..
Gunaydin kizlar
Aksami cok sukur kazasiz atlattim. Keskek bana serbest oldugu icin 18.45te yedim. Misafirlerlede sadece cay ictim
Meryem kalabaligi yabancilamadi cok sukur dolasip durdu ortalarda kuzum.
Gece yatmadan foruma girdim ama sizip kalmisim yorgunluktan
Dunku menumude yazayim unutmadan
10.00 sade turk kahvesi
12.45 mantarli yumurta domates salatalik zeytin ceviz beyaz peynir
17.30 form cayi
18.45 keskek
21.00 cay
Eki Görüntüle 2304563
Eki Görüntüle 2304564
Evet cnm ya gorusemedik. Meryeme dogum gunu yaptim teyzesi resimlere bir bakayim aralarindan atarim sanada ozelden
Homayi su sekilde hesapliyorduk aclik kan sekeri ve aclik insulin degeri carpiliyor, cikan sonuc 405e bolunuyor. 2.5 altiysa normal kabul ediliyor.
Nasil cikti tahlillerin?
Gelirdin valla kiz. Keske yakin olsaydikta hepiniz gelebilseydiniz
Iyi ki dogdun cnm. Bende gecen ayin 31inde 31 oldum. Sana abla diyebilir miyim
Selam..
Demekki benim nette gördüğüm boyle biseydi :))her yörede farklı farklı yapılıyor tabi.
biz soğan buğday ve tavuk etinden yapıyoruz. un kullanmıyoruz. bazı yörelerde kırmızı etlede yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?